Умеете ли да ползвате вибратор?

• 25 056
  • 115
  •   1
Отговори
# 45
Е какво толкова, има само едно копче с две функции: F*ck On и F*ck Off...

И да се сменят батериите от време на време /ако е с батерии!/.

С батерии, та, не вервам да има с манивела. Това без батерии не бива да се нарича вибратор.

# 46
  • Galaxy 13197853088
На Бижу или чашата и за фрапе е
малка или има поръчков вибратор.

# 47
  • София
Ами то вибратор не се ползва само защото естественият зацепва... Whistling
Разбира се-ползва се за фрапе, кекс или омлет.

мулти кукър+блендер

Ся ако кажете, че има и функция да пее песнички на диването и да чисти кенефа на котарака, веднага се обличам и отивам до най-близкия секс шоп  Sunglasses

# 48
Пее Ода на радостта.

# 49
С батерии, та, не вервам да има с манивела. Това без батерии не бива да се нарича вибратор.
Ми да, не се нарича вибратор, а АСП. Whistling

Лабрадор,  Flutter Crazy

# 50
Виждам, че теми за безопасност се развиват много добре, а до сега моя тема не се е радвала на успех, та  реших и аз да блесна.
Моля всички, които които знаят нещо по темата от образователни филми, семинари, тийм билдинг или  от опит да вземат участие. Ако участвате активно в теми в кулинарния, моля ви да споделите как се използва в кухнята- като точилка, бъркалка или.....и най-вече да не се отплесваме, споделете за безопасността.
Ако някой разполага с инструкции от производител, упътване на публични места, ако някой е бил нахално сръган, сбутан от груби граждани дошли ''на София''( извинете ме не се сдържах) може да протестира тук.
Може спокойно да споделите за трудови злополуки, за да се предпазим от подобни инциденти.

Благодаря за вниманието.

п.п. Мисля, че темите '' Умеете ли да ползвате".... могат да се преяърнат в чудесна поредица на National Geographic или science chanal
Преди да започна да чета, трябва да те поздравя за това, че повдигаш темата! Нямам вибратор, но с удоволствие ще прочета за ползата и вредата му! Знам, че информацията, синтезирана тук, ще обогати, ако не друго, то поне общата ми култура!

# 51
Както се полага на всеки уред наръчник за експлоатация е просто задължителен.  Peace КЗК да следи изкъсо тези работи.  Crossing Arms

В грешка си, това отвсякъде си е работа на КЗП!

# 52
Жена без вибратор днешно време, има ли такива изобщо?  Shocked

# 53
Жена без вибратор днешно време, има ли такива изобщо?  Shocked
Има, да.

# 54
Ние обожаваме вибратор и двамата го ползваме +зайчето , минали сме през много, не харесвам въртящите се глави , но зайчето е супер особено като го съчитаеш с амил нитрат и те отнасяв друг свят , това трябва да се избробва много е готино ... Уау. Тази вечер ще е вечерта

Последна редакция: сб, 20 сеп 2014, 21:37 от axel_chiara2430

# 55
Тази тема обещава да бъде интересна... Peace

# 56
  • Tам през Атлантическия океан
Ние обожаваме вибратор и двамата го ползваме +зайчето , минали сме през много, не харесвам въртящите се глави , но зайчето е супер особено като го съчитаеш с амониев нитрат и те отнасяв друг свят , това трябва да се избробва много е готино ... Уау. Тази вечер ще е вечерта

Я , пак ?
Ползвате амониева селитра  newsm78

# 57
Ми гърмят, трещят хората... секс, та се пукат! Или си наторяват редовно градинката и я окопават старателно! Crazy

# 58
  • Варна
Темата ми напомни за "Пътят към Уелвил" с Антъни Хопкинс
и Бриджит Фонда и за методите на лечение на женска нервност.  Laughing
Та за цяр е измислен вибратора...
Иначе инструкция има , ама дали са го ползвали по преназначение?!
Скрит текст:

# 59
  • Другата България
Този амониев нитрат за какво точно и как се използва?
Простете невежеството ми. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт