Умеете ли да ползвате вибратор?

• 25 059
  • 115
  •   1
Отговори
# 105
Аха  Embarassedи беше готино , обаче аз лъснах отвсякъде Simple Smile Simple Smile

# 106
  • Tам през Атлантическия океан
А казват че обвързаните с деца не щуреели  Joy Hug
Да , бЕ да  Mr. Green

Мама сказала, что от моих друзей пахнет травкой. Вот теперь меня мучает вопрос: откуда моя мама знает как пахнет травка?‎

# 107
Desss, ти пък за първи път ли четеш за секс-парти нощите на axel_chiara2430?! Че тя учебник може да издаде! Crazy

# 108
Ми , сефте попадам  , да  Laughing

# 109
Ооо, сега заради страничните ефекти явно не е толкова обстоятелствена и откровена. Sunglasses Много е... образователно, така да се каже.

# 110
Ох , аз мойто съм го взела/предозирала  на младини  Blush
сА не моА  Crazy пробала съм не моА , на другия ден съм блокаж  Crazy
От 'зор' водя здравословен начин на живот  Joy

# 111
Еми, какво да кажа прави сте всички...,лъснах  Embarassed Embarassed Бижу права си , ама да оппуста глупост и ефекти , развързах си устата:) сега , колкото и притеснена да съм ми се ще да потъна вдън земя. Извинявайте!

# 112
  • София

През месец май 1921 г. във фабрика на BASF в Опау (дн. Лудвигсхафен, Германия) избухнали около 4500 тона амониев нитрат.
Бас държа, че в Ливърпул са били малко повечко. Оттам трябва да идва и култовата фраза - Knocking on heaven's door.

# 113
Бяха , бяха Simple Smile Simple Smile и ние си пазим традициите Grinning

# 114
  • Другата България
Desss, ти пък за първи път ли четеш за секс-парти нощите на axel_chiara2430?! Че тя учебник може да издаде! Crazy
Аз за първи. Наистина. Party

# 115
умея, къртим асфалт с него, да не го пробвате за другите работи, че мнооооооо вибрира  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт