Умеете ли да ползвате вибратор?

• 25 303
  • 115
  •   1
Отговори
# 90
Как Сийка права си , отговарях ти , но постоянно публикуваха преди мен и не излезе на време поста ми . Извинявайте!

# 91
Ееее, разгеле! (Избърса потно чело тя.)
Върни се пак и си оправи поста - пиши попърс или както там се чете, че пак си объркала термина.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=794877.msg29064535#msg29064535

# 92
  • Другата България
Ние обожаваме вибратор и двамата го ползваме +зайчето , минали сме през много, не харесвам въртящите се глави , но зайчето е супер особено като го съчитаеш с амил нитрат и те отнасяв друг свят , това трябва да се избробва много е готино ... Уау. Тази вечер ще е вечерта
Пак не си го написала както трябва, оправи го най-накрая, че верно ще стане сакатлък.
Разликата между двете е ОГРОМНА.

# 93
Боже, Боже... ooooh! Направо ми увисва ченето в такива моменти. Просто не мога да повярвам, че ще напишеш едно нещо отново грешно, при все че ти го повториха десет пъти!
Е от такива съвети вземете, та да ви ходим бавно после, не дай си Боже. Close

# 94
Вид Попърс е - амил нитрит , това е

# 95
  • Другата България
Стига Аксел, нарочно ли го правиш?
Цитат
Poppers обикновено се среща под формата на течен химикал (нитрит), продаван в мъничка бутилка. Обикновено химикалът е алкил нитрит. Използват се и други нитрити като амил нитрит, бутил нитрит и изобутил нитрит.

# 96
Нищо не правя нарочно , основното вещество е алкол нитрит , но вариацията която ползваме е амил нитрит.

# 97
  • Пазете Гор
axel_chiara2430 ,алкил, алкол, нитрит, нитрат...

Дай сега да изясним нещо друго, да не е и то грешка - при секс го ползвате, а не когато почиствате сажди в комина, например, или пък оцветявате фасадна боя ?

Щото да не излезе, че си искала да напишеш почистване на комин вместо секс. Я провери, моля.

# 98
  • Другата България
Както и да е, аз се ошашках от толкова нитрити, ама ако наистина подрастващи четат тука по-добре да не споделяме чак толкова....как да кажа, специфична информация. Peace

# 99
Вижте какво , ако може да ми се изтрият постовете трийте ги, аз не мога - как казвам какво ползваме , но вече се притеснявам много да не объркат веществата , не знам защо говорят за амониев нитрат и селитра - не е това , ще информирам модератор да ми изтрие постовете- страх ме

# 100
За секс го използваме , не за комини. Прави сте , много инфо споделих . Извинявайте , съвсем сериозно ме извинете !

# 101
  • Пазете Гор
И това също изяснихме.

Няма причини да се извиняваш, не си направила нищо лошо тук. Пишеш малко щуротии, ама не е пък като да си единствена. Да знаеш, че каквото и да взимате - личат странични ефекти.

Не трий. Това си заслужава да остане за аналите.

# 102
  • Tам през Атлантическия океан
Ееее, разгеле! (Избърса потно чело тя.)

Оф  Joy
и аз  Hug

# 103
Абе определено лъснаха странични ефекти, защото снощи имахме парти и си бях снифнала.

# 104
  • Пазете Гор
Абе определено лъснаха странични ефекти, защото снощи имахме парти и си бях снифнала.

Лъснаха не, ами оттатък.

Та какво, викаш - купон имало...

Общи условия

Активация на акаунт