Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-20

• 109 979
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
А аз искам да попитам дали някой е използвал продукти с тази марка ?theBalm Betty - Lou Manizer
Peace Аз имам това, но поръчван от LFantastic.

# 181
Аз имам Мери Луминайзера и ружа Хот мама и от двете съм много доволна  bouquet

# 182
  • Варна
Някой ползвал ли е фон дьо тени на Bare Minerals?

# 183
Момичета какво ще кажете за Хелти микс фон дю тена на Буржоа?Мисля да си го взема, че много ми го похвалиха. Можете ли да ме посъветвате за хубав фон дю тен, който накрая на деня да не ми оставя кожата много мазна в Т-зоната. Защото това ми се случва с Мейбълина-Афинитон. Иначе много го харесвам и дълго време ползвах само него, но сега искам нещо по-покривно.
Другото към което съм се насочила е нещо на Римел-wake me up или някой друг техен.
Просто нещо, което да не стои мазно и да е по-покривно.
Кожата ми е нормална, към леко мазна в Т-зоната. Много съм бяла също.
Благодаря ви предварително!

# 184
Момичета какво ще кажете за Хелти микс фон дю тена на Буржоа?Мисля да си го взема, че много ми го похвалиха. Можете ли да ме посъветвате за хубав фон дю тен, който накрая на деня да не ми оставя кожата много мазна в Т-зоната. Защото това ми се случва с Мейбълина-Афинитон. Иначе много го харесвам и дълго време ползвах само него, но сега искам нещо по-покривно.
Другото към което съм се насочила е нещо на Римел-wake me up или някой друг техен.
Хелти микс не е най-подходящият що се касае до матиране

# 185
  • Бургас/Пз
Хелти микс не е най-подходящият що се касае до матиране
Също и Римел-wake me up не е за матиране

# 186
  • София
Някой ползвал ли е фон дьо тени на Bare Minerals?
Аз ползвам Bare Minerals Original Foundation. Какво по-точно те интересува за тях?

# 187
Аз искам да помоля за по-бюджетен вариант за фдт. Кожата ми е доста суха, на места малко се люпи, и повечето фдт-и си личат точно на тези места.  Confused

# 188
За мен Helathy Mix е страхотен фон дьо тен. Само, че е нетраен и не е матиращ. Кожата след нанасянето му е порцеланова и безупречна. Аз мога дори да го нанеса и без огледало и няма как да съм сгрешила. Превъзходна консистенция.
Моля, ако някой знае по-траен фон дьо тен, който да прилича на Helathy Mix, нека сподели.

Ако се фиксира с пудра се губи точно порцелановия ефект.

# 189
  • София
Healthy Mix ли е по-добър или Healthy Mix serum? Иначе от по-бюджетните много добри отзиви има за новия, Skin Luminizer на Макс фактор, но никъде не мога да го намеря все още по магазините. Води се хидратиращ, с озаряващ ефект, средна покривност, и влажен завършек, т.е. не е матиращ. За суха кожа би бил много подходящ.

# 190
Healthy mix e по-хубав, пробвала съм и serum, но той ми е по-рядък и лек.
В момента съм на 5-6 опаковка от този фон дьо тен. Аз слагам обилно количество и постигам идеален ефект, но както казах- за кратко.

# 191
Аз харесвам двата фдт на Ла Рош, но така и не разбрах на кой
от двата да се спра - на флуида или на муса? Ползвала съм тестери и на
двата, и с двата се чувствам добре...  newsm78
Кожата ми е към мазна, имам разни неща да покривам от време навреме, флуида е за суха,
муса е за мазна кожа, но, както казах, и двата ми паснаха.

Ако някой е ползвал Ла Рош, моля да ми сподели мнение. От моя опит горещо препоръчвам,
като единствено колебание е кой вид да си купя в нормален размер.

# 192
Здравейте , дано не е обсъждано в темата и  да повтарям нечие мнение.
Днес в магазините на ДМ видях нов ФДТ на Мейбалийн

Аз лично съм доволна от тяхните ФДТ пасват добре на кожата ми , не са ми тежки и покриват добре(нямам много проблемна кожа) някой да го е пробвал?моя свършва и се чудя дали на де си взема него.

# 193
Аз харесвам двата фдт на Ла Рош, но така и не разбрах на кой
от двата да се спра - на флуида или на муса? Ползвала съм тестери и на
двата, и с двата се чувствам добре...  newsm78
Кожата ми е към мазна, имам разни неща да покривам от време навреме, флуида е за суха,
муса е за мазна кожа, но, както казах, и двата ми паснаха.

Ако някой е ползвал Ла Рош, моля да ми сподели мнение. От моя опит горещо препоръчвам,
като единствено колебание е кой вид да си купя в нормален размер.
Малко по-назад обсъждахме точно тези продукти, но все пак ето мое ревю на муса, дано съм ти от полза

# 194
И аз препоръчвам фдт на Bourjois - Healthy Mix serum - любим ми е.
И CC кремът на Bourjois е хубав и стои много естествено.

Общи условия

Активация на акаунт