Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-20

• 109 954
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
На мен пък фдт-на на ЛаРош изобщо не ми хареса. Пробвах този за мазна кожа каквато е моята и не ,и допадна нито консистенцията,нито как стои на кожата. От мусовете съм пробвала на Катрис,който също не ми допадна,но е по добър от този на ЛаРош  Peace

# 151
  • на кого му пука
Каква е цената на коментирания на Ла Рош?По нашите аптеки не съм го срещала.

# 152
  • Бургас

В Субра беше 36лв. и стотинки.

# 153
  • на кого му пука
Благодаря! Simple Smile

# 154
ББ крема върши почти същата работа и е 23 лева

# 155
  • Бургас
ББ крема върши почти същата работа и е 23 лева

ББ кремът е нещо коренно различно.  Peace
Първо, ББ кремът предполага грижа и цвят в едно. Докато фон дьо тенът се нанася върху крем и е с по-голямо покритие.
Второ, ФДТ е с матов завършек, докато ББ-то на Ла Рош определено е с цел хидратация.

# 156
Ами ако няма някакви по-видими несъвършенства и случая е излизане в парк/магазин/кафе ползвам него, няма смисъл да си натоварвам кожата.

# 157
ББ крема е само в 2 цвята и като цяло няма нищо общо с ФДТ. Добър е и той, но лично на мен ми се събира по гънките , а и не стои толкова естествено, колкото мус ФДТ-тена.

# 158
Благодаря за ревюто на Ла Рош, ще си взема този фдт и да видим дали ще ми коригира поне малко следния проблем, който наблюдавам при мен напоследък, а именно, че в последно време много започна да ми се омазнява кожата. Особено в т-зоната е нещо ужасно и не знам защо така. То бива от стрес да е, ама чак пък толкова...
Някакви съвети да ми дадете?  Cry

# 159
Благодаря за ревюто на Ла Рош, ще си взема този фдт и да видим дали ще ми коригира поне малко следния проблем, който наблюдавам при мен напоследък, а именно, че в последно време много започна да ми се омазнява кожата. Особено в т-зоната е нещо ужасно и не знам защо така. То бива от стрес да е, ама чак пък толкова...
Някакви съвети да ми дадете?  Cry
прекалила ли си лятото със слънцето?

# 160
Не, не съм се излагала въобще.  Confused

# 161
  • София
Някой да е използвал Shu Uemura Face Architect? Харесвам много продуктите им за коса, но нямам опит с декоративната козметика на марката.

# 162
  • София
Момичета, по ваша препоръка използвах Guerlain Extreme и бях изключително доволна. След като го спряха си взех Tenue de perfection, но изобщо не съм очарована. След многото препоръки от ваша страна се спрях на Estee lauder Double Wear, но най-тъмният цвят(4N1), който се предлага в България ми е светъл. Предложиха ми 4N2, но се предлага само за EL DW maximum cover. Взех мостра да го пробвам, но ще се радвам, ако някоя от вас го ползва да сподели мнение   bouquet

# 163
Здравейте, може ли да ме посъветвате дали има ФДТ с по-голяма покривност от Дермабленд на Виши и Колърстей на Ревлон? Дермабленд ми е много нетраен, и явно ми е сух, пък не съм с много суха кожа - след час става на брашно по лицето ми. Колърстей - не знам какво не ми харесва, пробвах два пъти - за мазна кожа ми изсушава доста, а този за суха кожа не ми покрива добре, май току що беше отворен тестера и беше и доста течен ... Не знам дали е заради това, или за суха кожа са по-течни по прицип. Благодаря.   bouquet

# 164
Дабъл Уеар на Ести Лаудер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт