Въпрос за любовницата?

• 11 485
  • 76
  •   1
Отговори
# 15
Чакам да разбера пола на пусналия темата, за да взема отношение Mr. Green

# 16
Щом се обръща с "дами" е мъж.  Peace

# 17
Ох, това да не е пак онзи, дето искаше да събира жена си и любовницата в една къща? ooooh!

# 18
Ако трябва да съм пред такъв "избор", бих избрала сгодна жена, с чувство за хумор и добри доходи  Sunglasses ...После дружно ще изхвърлим мъжа Flutter

# 19
лелее, то сдобиването с любовница станало като покупка на телевизор  ooooh!- трябва първо да се обсъди на семейния съвет  hahaha hahaha hahaha

# 20
  • Tам през Атлантическия океан
Може да иска тройка  Mr. Green
и таковата да ги сприятели , ми чИ да  Laughing

# 21
  • София
Да пусна някаква шафрантия в дома си? А моят любовник кой ще избере? Колкото повече, толкова по-весело!

# 22
Абе вие се смеете, ама има и такива случаи.....Simple Smile

Ако ще води любовница в къщи, ще чисти, пере, готви и гледа децата....Simple Smile като ще се дели, ще е както трябва.
Пък аз също ще си помисля за любовник....ама къде ще ги завираме още 2ма човека, не знам...
Може да се пробваме на гастрол.....Simple Smile
Хахахаха.....

# 23
  • София
Ако ще води любовница в къщи, ще чисти, пере, готви и гледа децата....Simple Smile като ще се дели, ще е както трябва.
Това е повече от задължително!

Та в този ред на мисли, с мъжа ми се майтапехме. Той ще си купува кемпер, а аз съм твърдо против. Казах му, че това чудо само ще заема място пред блока ни. Той пък ме контрира, че може да си води любовницата в него, като ще остави на мен да избера перденцата.   Crossing Arms

# 24
тонкабонка.....ехххх аз пък си мечтая за кемпер. Simple Smile може ли да придружавам мъжа ти като готвачка....хаха. Simple Smile

# 25
  • София
тонкабонка.....ехххх аз пък си мечтая за кемпер. Simple Smile може ли да придружавам мъжа ти като готвачка....хаха. Simple Smile
Може, но имай предвид, че ще внедря и малък шпионин, така че освен готвачка, ще се наложи да си и детегледачка.  Wink

# 26
тонка.....вредни ще има ли? Да си взема тогава и моите две? Wink

# 27
  • София
Марисе, усещам, че вървим към сделка.  Grinning

# 28
А възможно ли е да има и такива мили създания да приемат любовниците като почетни членове на семейството им?
 Stop

Дамм и аз съм чувала за такива странни случай как си живуркат всички заедно. Не мога да разбера колко изпростЕл трябва да си. Но най ми е интересно как се избира любовница на мъжа.

# 29
  • София
Но най ми е интересно как се избира любовница на мъжа.
Надали ще се избият съфорумките, за да споделят подобно нещо. Аз предпочитам да съм дотолкова наивна да вярвам, че сред нас няма такива случаи.

Общи условия

Активация на акаунт