Въпрос за любовницата?

• 11 388
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
 Ама,че простотия ooooh!

# 31
Познавам подобно семейство, в което мъжът има 2 или 3 жени. Май живеят в отделни апартаменти в обща кооперация, всяка си гледа децата, но си помагат. Гледала съм снимки от празници- всички заедно  Crazy Жал ми е за децата от цялата работа  Tired

# 32
tonkabonka, знам аз че ще се споразумеем. Simple Smile
Ей на, и ти доволна, че няма да те влачи с кемпера, и той доволен...Simple Smile

Преди години имахме едни комшии.....жената си "взе" любовник....ама буквално в къщи.
Само дето не спеше вечер там, но то само когато мъжа и беше в къщи. Simple Smile
По едно време обаче явно на любовника му писна....и започна да слиза с мъжа и пред блока да ремонтират колите и други мъжки работи. Simple Smile
Накрая щерката му хвърли око....и нещата се разсмърдяха....майката го изгони. Simple Smile
Това продължи около 1година. Simple Smile

# 33
до тук май ми се струва че не ме разбрахте.
НЕ казах втора съпруга и никъде не споменах да си живеят заедно. То това си е друг тип отношения.
На колко от вас съпрузите са им изневерявали? а колко знаят за това? че според статистиката тоя процент е над 85 така че повечето които тук пишат значи имат подобен проблем.
Говоря точно за любовница но вие да сте наясно коя е и че мъжът ви се вижда с нея, а не да се правим че не забелязваме. Повечето мои приятелки имат проблем с любовниците на мъжете си час от тях реагират както вас и остават сами а други си премълчават.
Не е ли по хубаво да сме наясно с това което се случва а не да е зад гърба ни? А и често позволените неща не са толкова желани.

пп. До колкото знам в Япония е точно така. Любовницата е част от семейството.

# 34
  • Tам през Атлантическия океан
А любовника ?

Него кога/как  да представим  Mr. Green

# 35
...
Говоря точно за любовница но вие да сте наясно коя е и че мъжът ви се вижда с нея, а не да се правим че не забелязваме. Повечето мои приятелки имат проблем с любовниците на мъжете си час от тях реагират както вас и остават сами а други си премълчават.
Не е ли по хубаво да сме наясно с това което се случва а не да е зад гърба ни? А и често позволените неща не са толкова желани.
...

Няма еднозначен отговор, мисля. Зависи от това, всеки от двамата какво търси и очаква в семейството.
Въпрос на ценности. Аз лично не виждам никакъв мотив и причина да желая подобен маскарад.
Но хора всякакви. По някаква причина/напр. фин. зависимост/,  друга жена може и да е съгласна с това. Въпрос на личен избор.
Сещам се напр., че съм чела тук във форума, как някои жени, отказващи интимност с мъжа си,  го пращаха да си търси друга/любовница/ за целта. Може би в тоя случай, да са навити, и да участват в избора й, кой знае?

А любовника ?

Него кога/как  да представим  Mr. Green
Peace  Mr. Green

# 36
  • Tам през Атлантическия океан
Повечето мои приятелки имат проблем с любовниците на мъжете си час от тях реагират както вас и остават сами а други си премълчават.

Проблема не е любовницата а мъжа.

Предлагам на приятелките ТИ да сменят мъжа  Grinning

Иначе има отворени бракове където и двете страни са Ок така  , но там има и любовник Wink

# 37
Повечето мои приятелки имат проблем с любовниците на мъжете си час от тях реагират както вас и остават сами а други си премълчават.

Проблема не е любовницата а мъжа.

Предлагам на приятелките ТИ да сменят мъжа  Grinning

Точно. И тогава `няма да останат сами`, а ще намерят, това което търсят/очакват/. Peace

# 38

На този въпрос можеш и сам чудесно да си отговориш. Колко хубаво ще ти бъде да се познаваш с любовника на жена ти и с него да речем да си гледате футболни мачове? Или още по-добре и двамата да се запознаете с любовниците си и да практикувате групови оргии?

# 39
  • град-държава

Въпрос на ценности. Аз лично не виждам никакъв мотив и причина да желая подобен маскарад.
Но хора всякакви.

Peace

Тотално крайно е отношението ми по въпроса - няма начин.
Не разбирам защо да си причиняваш подобно унизително положение, какво по дяволите му е хубавото на това?

# 40
  • Пловдив
Трябва да е здрава и "честна".  Mr. Green

# 41
На колко от вас съпрузите са им изневерявали? а колко знаят за това? че според статистиката тоя процент е над 85 така че повечето които тук пишат значи имат подобен проблем.
Не е ли по хубаво да сме наясно с това което се случва а не да е зад гърба ни?
Няма начин да стигнем до "Мило, айде чао, отивам да чукам Пена!Твоят ред е утре....Ще се върна ....когато се върна!"
Дали ми изневерява, не знам, надявам се, не.Поне не съм имала повод да се съмнявам.
Но ако реши, че му трябва и втора, очаквам все така да продължи да споделя времето, финансите и любовта си с мен, а на нея да отделя 25-я час от 24-часовото денонощие.Т.е., как и кога ще се среща с нея, не ме интересува, ако 24 часа в денонощието са посветени на мен.
Иначе, нямаме работа заедно.
Втора цигулка го играят само слабохарактерните и безволевите.

Апропо, приятелките ти нямат проблем с любовниците, а с мъжете, на които са се нахендрили.

# 42
С уточнението, нещата стават други. Simple Smile

Познавам такава двойка, да.
Мъжа си ходи при любовницата (периодично се сменят), жена му знае за това. Даже си пращат подаръци за децата по него (поне с последната).
Жена му също като забърше някого, той е наясно....казва, че излиза на среща примерно и така.
Непонятно ми е за мен такъв тип отношения, но те явно са си доволни.
Сексуалният им живот не страда (говоря за взаимния такъв), гледат си децата и си живеят заедно.

# 43
Сетих се за този виц:
Заможна семейна двойка вечеря в луксозен ресторант. Към масата им се приближава ослепителна блондинка, навежда се, целува мъжа, разменя с него няколко думи, и се отдалечава. 
- Коя беше тази жена? - пита съпругата. 
- Любовницата ми, щом настояваш да знаеш - отвръща мъжа. 
- Любовница! Край, искам развод! - развиква се жената. 
Съпругът й я поглежда право в очите и казва: 
- Сигурна ли си, че искаш да се откажеш от скъпите дрехи, екскурзиите в чужбина, прислугата, хубавата къща, колата си и т.н.? 
Двамата продължават да се хранят в мълчание. След малко жената се обръща и пита мъжа си: 
- А, това не е ли Джон на онази маса? А коя е жената с него? 
- Любовницата му - отвръща съпруга й. 
- О, нашата е много по-симпатична!

# 44
Готин виц. Joy
Сега по въпроса на мен специално не ми се участва в такъв цирк Naughty
като ще си има любовница ,аз каква ще  го играя? Thinking -сигурно втора цигулка
изобщо да ги нямаме такива Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт