Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 784
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
Лени Heart Eyes както винаги си всеотдайна и не ни оставяш в невидение  Hug чок тешекюр едерим newsm51

значи така искаш само Лени да видиш ...Браво бе ... , а мен ....
това се казва разделение ....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И тебе видяяяях  Mr. Green Лени ми прати и двете снимки  smile3534 smile3534 smile3534

знам .... Hug Hug Hug 

# 61
  • Керодиспансера

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 62
ииииииииииииии аз лягам ...Лека  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 63
Добро утро момичета !
За съжаление съм през тлф и не мога да сложа кафвнцето...очаквамнякой появил св след мен да го направи
Хубава и спикойна неделя на ясичкию

# 64
  • По света и в нас.
Добро утро и от мен.
Слагам кафенцето щом Лени не може и ви пожелавам хубав и слънчев ден.

# 65

Гюнайдъъъъън къзларкиииииииииии!!     HugЛини HugБиби Hug Hug

spam2 spam2Снощи гледах "Как да зарежеш гаджето за 10 дни"-много сладко филмче,не го бях гледала и затова ме нямаше.
   Аз се отказвам тотално от тези тъпанари Киро и Крокадайла и нема да им гледам новите изяви!! smile3533 smile3533 smile3533 smile3534 smile3534 smile3534
       След всичките тези простотии въобще не ме интересуват Mr. Green Mr. GreenПък колкото до това,какво Киро харесва у Трънтълъсерсемката ша ви го изясня:
    --За хоризонталната поза не се иска акъл,а чалъм-пък тя сигурно чалъмите ги владее добре.
    -- С тъз голяма уста и с тез дебели джуки явно се представя добре орално hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
        Ще си гледам с кеф Черешките и Фатиха и не ми пука.!!!
     Но от вас,скъпи мои Слънчица, няма да се откажа ,защото ви обичам много!!  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Спорен и щастлив ден за всички!!

# 66
                    Нерде сте всички,бе???Монолог ли ще си водя??Ще ви пусна кафенце,ще ви сложа закусчици,белким дойдете.....

Ади,буйрум,къзларки мили! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 67
  • Керодиспансера
Здравейтеееее! Май няма никой в къщи  newsm78
Бабче Hug Hug както винаги изчерпателна и обоснована  hahaha hahaha hahaha
Лени Hug Hug Биби  Hug Hug

Спокойна неделя ви желая Hug Hug Hug Hug Hug

# 68
Привет, слънца  Hug Heart Eyes

Първо цветя за Тери за красотната и уютна темичка   bouquet  bouquet  bouquet

Аз вече се прибирам към вкъщи и сега в автобуса изчетох вчерашните коменти-пак е било чок интересно... Изпуснала съм и снимките на новите ЗвИзди  ...язък Whistling

Бабче, много обилна закуска си ни поднесла  Heart Eyes ..Керем ако разбере,че се тъпчим с хамбургери Wink

Лени, наистина си има "късмет" това момиче - да играе все с добри актьори... И с все по-добри актьори! Този Халък Билгинер е с наистина впечатляваща биография. Гледала съм го в Езел-и и грата му е запомняща се.. личеше си класата му.
Аз много се надявам, че Ханде ще започне да играе предимно в киното. За мен тя може да е актриса от световна класа и дори да участва успешно и в чужди продукции. Един силен филм има много по-висока стойност от един силен сериал.
И остава във времето по-дълго. И може да бъде видян от много по-широк кръг хора и по-разнообразна публика. И да участва на фестивали и тн. ...Абе по-престижно си е киното отвсякъде. А и турците умеят да правят много силни и качествени филми-и то не само драми, комедиите им за мен са едни от най-добрите напоследък. Така че аз бих пожелала на Ханде този път, а не да влиза от сериал в сериал.

А за все по-натрапващата ни се връзка между неустоимия американец с баклавите и талантливата актриса от Мерсин .... Ще замълча многозначително  Crossing Arms

Гушки на всички и прекрасен ден! Hug
И дано днес няма повече статии за най-успешната ЗвИздЪ на Турция и най-нашумялата любовна двойка!
Ирка,
Скрит текст:
Аз още не вярвам, да знаеш..  Naughty Peace Wink Heart Eyes

# 69
  • У Диспансера ...♥♥♥

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Лини, Бабче, Еви, Бибо, Вени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Вени, аз също, аз също, още държим фронта, докато не ни опровергаят с достойна снимка  Mr. Green
А като гледам тоя как я е утрепал последната в Качака, Зъбарова, нищо хубаво не я чака  hahaha hahaha hahaha

# 70

Терзи и Бабчето във Варна #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 71
# 72
  • Керодиспансера
Вени  Hug Hug Ирка  Hug Hug Или  Hug Hug

Охооо, още две звезди заблестяха в темата  Mr. GreenБабче, много сте хубави и двете  Heart Eyes

# 73
Вени  Hug Hug Ирка  Hug Hug Или  Hug Hug

Охооо, още две звезди заблестяха в темата  Mr. GreenБабче, много сте хубави и двете  Heart Eyes
Hug Hug Hug

# 74
Айййй, че сте ми душички  Hug
Гюнайдъъън и от мен, гушам ви всички  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт