Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 810
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Лени, копираш  линка и  после го отваряш. След това ти казва да натиснеш "Изтрий" Натискаш и  снимката я няма вече Simple Smile

# 46
  • Керодиспансера
Лени  Hug Hug Hugоценявам жеста и усилията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  love001  love001  love001

За компесация едно хубаво Кире  Mr. Green

# 47
Лени, копираш  линка и  после го отваряш. След това ти казва да натиснеш "Изтрий" Натискаш и  снимката я няма вече Simple Smile

Влади, благодаря, успях , обаче като оФлюФ съм
Хайде няма ме
Ели, винаги знаеш кога и как, браво, благодаря ти , добре ми се отрази преди сън  Mr. Green Joy Joy Joy
Мога спокойно да си легна вече, и Кирето пристигна, хайде потеглям към Сънландия  Mr. Green Joy Joy Joy
Сладурки, до утре, хайде още веднъж лека нощ

# 48
  • Керодиспансера
Какво е написала мама  newsm78

# 49
  • Керодиспансера
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 50
Какво е написала мама  newsm78

Друже не мога да те оставя в неведение до сутринта  Mr. Green
Не съм много соц.последовател/потребител, всичко което сте написали /използвала е термин от ТТ явно, нещо като харесва ми/ ...го харесах. Когато се видим с Керем непременно ще му ги покажа, създадох този профил , за да се оплача от другия / да информира модератор явно/.. Всички сте много важни и ценни хора, благодаря за всичко което сте написали... Керем е късметлия/че ги има , това цели да каже, че има феновете си/  , обича всички вас, както и ние ... С ваше позволение ще закрия профила, останете с обич, С пожелание един ден да се сренете с Керем
Довиждане
С обич
Чийдем Бирчед Бюрсин

И вече наистина чао, вземам и очилатко с мен  Joy Joy Joy Joy

# 51
Лени, извинявай, че толкова бавно отговарям, но днес мама  ми зарежда адски бавно. С другите сайтове нямам проблем, но с мама се измъчих.Лека нощ и сладки сънища :*

# 52
# 53
  • Керодиспансера
Лени Heart Eyes както винаги си всеотдайна и не ни оставяш в невидение  Hug чок тешекюр едерим newsm51

# 54
# 55
Лени Heart Eyes както винаги си всеотдайна и не ни оставяш в невидение  Hug чок тешекюр едерим newsm51

значи така искаш само Лени да видиш ...Браво бе ... , а мен ....
това се казва разделение ....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 56
  • Керодиспансера
Heart Eyes Mr. Green

# 57
  • Керодиспансера
Скрит текст:

значи така искаш само Лени да видиш ...Браво бе ... , а мен ....
това се казва разделение ....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И тебе видяяяях  Mr. Green Лени ми прати и двете снимки  smile3534 smile3534 smile3534

# 58
  • Керодиспансера
Party Party Party Party Party

# 59
  • Керодиспансера

Общи условия

Активация на акаунт