Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 600
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Лени , истината е ,че тя май е най-хитра от всички ....и знае как да си реди картите , което не всеки го умее и за това се иска усет ............. е тя явно има такъв  Sad

# 31
  • Керодиспансера
Ей, и аз ще плача Cry Cry Cryнищо не видях от фотосесията ви  Sickискааааам да видя Лени newsm45 newsm45 newsm45

На това тъй щастлив0 и талантливо топ чифте защо слагат снимки само от ГБ, искам новиииииии.......

Докато днес Кирето блъска в залата ,Ханденци се разхожда в мола  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Познайте кой плати да за да играе татювата къзън в "Качак",ама ако искате може да прочетете в другата тема какво се случва с момиченцата там  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaи колко време се застояват  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Днес не съм стреляла  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 32
Това, че ще играе с него за нея няма да е нищо особенно, права си, че няма талант, и че си е бузлична, така че... Но човек го е яд, при липса на толкова много качества, тя има честта да играе с него, иска му се на човек, този шанс да сполети някой друг, който ще го оцени, ще се развие, и тн.
На моменти като пиша такива коментари и се срамувам, дали е съм много лоша се питам, но това ми идва от вътре да напиша, така го усещам, какво да направя
В ФБ имат принццип, да не се постват снимки на ЯТ, дали и ние да не го практикуваме, просто се споменава новината с нея, и се подминава, снимки няма, който е много мераклия си ги търси сам
За мен не е проблем, мога да живея и без нея  Mr. Green
Ели, резюмирай какво става с момиченцата там и колко се застояват

# 33
  • Керодиспансера
Аа,Лени, като няма снимки по кого ще стреляме  newsm78 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 34
ааааааааааа Лени да ме извиниш .... Naughty
тя ме учи как де рИвъ ... милата беше казала в едно интервю ,че ей така си се разплаква ...и аз искам като нея.......... Тя с едно рИване ,гледай до къде стигна ... ако я махнем нея ,ще трябва да ходя в темата на ПО , да се уча от Сера ..... ама неща ,чак суп.......ла да ми тече ....
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 35
   На фона на 38 нови сериала Качака не го виждам  Peace  

Сега разгледах малко цифрите в Инстаграмите на ЯТ и Ханде

В Инстаграма на ЯТ има доста нови последователи , но харесванията на снимките и са си все същите числа , което си означава , че се чакат нови снимки с К.Б

Последователите на Х . също се увеличават , но снимките и се харесват все по-вече , т.е и броя на харесванията се увеличават  Peace

# 36
спешно да питам, едни снимки качих в прикачито, някой да ми обясни как се трият от там, или какво трябва да направя
има накъв код за изтриване и тн
Въпроса ми е , видими ли са там за всички, или какво ?

# 37
Цитат
Познайте кой плати да за да играе татювата къзън в "Качак",ама ако искате може да прочетете в другата тема какво се случва с момиченцата там  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaи колко време се застояват  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 38
спешно да питам, едни снимки качих в прикачито, някой да ми обясни как се трият от там, или какво трябва да направя

аз не знам Лени ....

# 39
  • Керодиспансера
В Качака женските роли са епизодични и второстепенни , няма лИбоФФФ, няма лоши и добри, всички са полуидиоти и психопати (начело с Берк Хакман) Превърнаха дизито от екшън в психо трилър. Дали Халук Билгинер ще успее да го съживи  – той е надеждата им, а не разни девойки ...Честно казано, малко се съмнявам, че дизито ще продължи дълго на пътеката ... В него има една актриса –Бегум Биргюлем (мафиотската дъщеря Мерве), която досега добре се справяше с ролята си. Тя е достъчна за цвят на мъжката компания , всички останали са храстчета и маргаритки ..

Това го копирах от лошите момчета  Mr. Green

# 40
ЯТ ще е най-големия храсттттттттттттттттт......или бодил  Joy #2gunfire #2gunfire

# 41
Кажете какво да правя с прикачито де , хайде никой ли не разбир а
Владииииииииииииииии
Терииииииииииииииииииииии

# 42
трябва май да има линк за триене , ама къде се слага не знам .. за прикачито

# 43
Успях да махна едната снимка, но другата стои, не мога да си изпрая кода за изтриване на пощата, накой има ли идея какво ще правя ?

Кате готова съм, малеееееее ужасна работа , едвам се оправих
Ели, тия упражнения бяха в твоя чест да знаеш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 44
Хайде, вече мога да си легна спокойно
Момичета, лека нощ на всички и до утре
Целувки

Общи условия

Активация на акаунт