Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 738
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • У Диспансера ...♥♥♥
Споменава се, че и преди няколко години по-същия начин се е опитала да си прави ПР, на гърба на Чаатай Улусой .

# 106
# 107
  Майка му писала,че не иска да обижда никого,но е хубаво да се пише истината-Говорила е с Керем скоро и той бил голям и можел всичко да обясни,а обяснението му ще бъде,че са само приятели.Майка му пише че е разбрал кой кой е и кои са приятелите му. /b]

# 108
  • У Диспансера ...♥♥♥
Първо е написала да не се обиждаме, после че Керем е достатъчно голям за да прецени кой е подходящ за него (  явно са писали, че Зъбла не е подходяща) и че е говорила с него, скоро той щял да даде обяснение.
После е написано, че след снимката където бяха написали, че празнуват ролята и и са се хванали за ръце, това много засегнало Керем и семейството му, че се пишат такива лъжи и той отговорил на това така : Не искам да се говори за личния ми живот, а за моята работа. Ние с Ямур, сме просто добри приятели..
След това майка му е написала:Ето и нужното обяснение дойде.
Благодари там на сайта който го е написала, че написали не нещо, което са чули и са си измислили, а написали истината. Много ви благодаря.

# 109
  Ирка,мерси!Браво,мила за превода! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 110
Бабче, Лени, Кате, Гале, Илинче, Дейзи, Влади, Бибисита, Релакс, Ирка,  Hug Hug Hug  ...ако съм пропуснала някой   Hug
Прибрах се в Софето, отпуската официално свърши за това лято, от утре и аз съм на тръстиката Tired
У баба си, че Софето имат профилактика и са им спрели водата  Mr. Green
Спрели са им топлата вода!; ( Гадост! При нас, от сутринта; няма нито вода, нито ток, нито газ. И скоро и телефон няма да имам ; (

И у нас няма топла вода  Sad
Лошото е, че и у нашите няма също  Mr. Green
Влади, а при вас що така, бе душицо?!

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 18:25 от LoVeni

# 111
  • София
Момичета  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Според Фуркан: Най-вероятно така ще е подредена програмата на Канал Д:

Няма нищо потвърдено.

# 112
 Party Party Party Party Party Party Party

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

При нас водата само става леко хладка, иначе не е спряна  Shocked И аз тичах при баба ми на бойлер  ooooh! Joy

Какви новини около Кире  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 113
  • София
Party Party Party Party Party Party Party

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

При нас водата само става леко хладка, иначе не е спряна  Shocked И аз тичах при баба ми на бойлер  ooooh! Joy

Какви новини около Кире  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Теро, разбирам, и аз тъй! И ний нямаме топла вода!

# 114
Тези новини около К.Б 100 % ли са истина? Да не би някой "Анти-Якер" фен да е направил профил и да се подвизава от името на женицата  Mr. Green

# 115

Терзи и Бабчето във Варна #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Готини момичета !

Привет на всички  Hug Hug Hug Hug Hug  

Не мога да разбера Керем до майка си ли опря. Все пак е достатъчно голям , майка му да му оправя
социалния и любовния живот  Peace

До вчера ходи да се снима по кината и да харесва снимки на ЯТ  , днес името му се използвало за ПР на ЯТ и се пишели лъжи . То колко статии се изписаха , че са севгилита , явно тогава не е било лъжа , сега се засегнали .  ooooh!
А дали този профил на майката е истински ?
То вече да се чуди човек на кое да вярва  Peace

# 116
Ирка , мерси да превода ....ама това истински профил ли е на мама Бюрсин.....  newsm78

Аз не вярвам тя да си позволява да прави коментар и да оправя Керем Той да не е на 5  години ...
Аз имам двама сина ... оставям ги сами да се оправят ....  ако тръгна да се изказвам вместо тях ...те ще ми се обидят и разсърдят , но и никога не бих си го позволила .... За мен това е срамно ... та той е мъж ,да не е ....на калинката п...ката Извинете за грубия език , ама много се напрегнах  ooooh!

Той си мълчи ... те тръгнали да го оправят.......

# 117
с Краси все едно заедно сме  писали .постовете ..................... Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама излагат го така Керем ...не разбраха ли тези хора

# 118
Защо все се говори, как Керем е разстроен? А феновете не могат ли да бъдат разстроени, че го мислеха за един, а той излиза друг  newsm78 Ама той понеже го прави за пари- не е лошо. А като феновете се обиждат, че ги е лъгал, всичко е наред. В крайна сметка, ако беше 1 идея по-честен и беше казал, че има приятелка, без да казва коя е, може би нямаше да има толкова обидени фенове, защото повечето са му обидени заради това. Може би щеше да си спести много хейт , ама не. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
В крайна сметка неговата работа зависи от феновете, а от него нищо не им зависи на феновете, освен, че няма да го гледат в поредния сериал.  ooooh!

# 119
Като не иска да говорят за друго освен работата му, да не ми позира така пред папараците  Crossing Arms Както си е крил връзката месеци преди МОЛ-а можеше и да продължава  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт