Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 767
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Мама вместо да пише, че е позор да изполват името му /ако го е написала тя/, да попита сина си, защо позволява това и мълчи.  Tired

Мише , тя- мама е написала ,че скоро КБ щял да даде обяснение и тя като мене чака и ще има да почака ...Аз така си чакам има ,няма половин година ....,ама още си чакам де  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy....

Според мен ,това не е написано от майка му .... а ако е ...много лошо говори и за нея , и за него ...

евет....... smile3521

Кате, либоффф, гледам бавно, но с постоянство, напредваш с нови думички по езика  Hug  Heart Eyes
Браво, къзъм, машала! С общи усилия може и да успеем да си преведем поне заглавието на сериала на Кирето, като ни изостави Лени  Mr. Green (..нали можело да не остане с това име сериала  Wink

А иначе, за другото, и аз ЧАКААААААМММММ  Whistling Whistling Whistling

# 226
  • Керодиспансера
hahaha hahaha hahaha

# 227
# 228
# 229
  • Керодиспансера
 Така ще сме ние ,ако разберем, че написаното от мама е истина

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 230
# 231
  • Керодиспансера
Тери, по кого стреляме сега  newsm78
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 232
Ели, по и двамата  Naughty
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 233
Така ще сме ние ,ако разберем, че написаното от мама е истина

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Абсолютно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ..ама колоната ще е доста по-дълга  Joy Joy Joy

# 234
# 235
# 236
Най - ме дразни в цялата работа, че ги пишат -КБ и ЯТ -водещите актьори на ГБ  ooooh! а къде е главната героиня  newsm78 къде е Ханде в цялата схема  newsm78 заради кого се гледаше сериала  newsm78

Ели, ами ако наистина всичко това идва от ПР на Ямур, то е ясно защо Ханде не се споменава никъде- все едно не е играла в сериала  ooooh! Sick Rolling Eyes

# 237
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е той няма вина, Нинчето колко да я чака човека. Нека поревнува малко, че да разбере какво е изгубила. Много ме е яд, че не са заедно в момента, страхотна двойка бяха  Heart Eyes

# 238
  • Керодиспансера
 Ама докато чакаме да не станем така

# 239
Е той няма вина, Нинчето колко да я чака човека. Нека поревнува малко, че да разбере какво е изгубила. Много ме е яд, че не са заедно в момента, страхотна двойка бяха  Heart Eyes
Да, и по тоя случай с нейна приятелка  ooooh! За това ме е яд на тях. Ако беше някоя друга, щях да кажа ОКЕЙ  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт