Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 718
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи толкова и е приятелка, поне ще разбере до колко и е такава  Crossing Arms

# 241
  • Керодиспансера
Най - ме дразни в цялата работа, че ги пишат -КБ и ЯТ -водещите актьори на ГБ  ooooh! а къде е главната героиня  newsm78 къде е Ханде в цялата схема  newsm78 заради кого се гледаше сериала  newsm78

Ели, ами ако наистина всичко това идва от ПР на Ямур, то е ясно защо Ханде не се споменава никъде- все едно не е играла в сериала  ooooh! Sick Rolling Eyes
В кой сериал  Mr. Green newsm78

# 242
Така ще сме ние ,ако разберем, че написаното от мама е истина

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Оппаааааа,тази с червената рокличка съм аз Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Значи получихме туит от баба-сеги ще чекаме туит от дедо hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha[/b]

# 243
# 244
Е той няма вина, Нинчето колко да я чака човека. Нека поревнува малко, че да разбере какво е изгубила. Много ме е яд, че не са заедно в момента, страхотна двойка бяха  Heart Eyes
Да, и по тоя случай с нейна приятелка  ooooh! За това ме е яд на тях. Ако беше някоя друга, щях да кажа ОКЕЙ  Crossing Arms

Аз от теб разбрах за това, че ходи с приятелката й ... и ми стана мнооо тъпо  Tired ...А толкова го харесвам Иън ...падна ми в очите ...лелееее много ни разочароват тези мъже напоследък  Crossing Arms

# 245
  • Керодиспансера
Скрит текст:
Така ще сме ние ,ако разберем, че написаното от мама е истина

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Оппаааааа,тази с червената рокличка съм аз Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Значи получихме туит от баба-сеги ще чекаме туит от дедо hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha[/b]
 Голяма излагация  ooooh!
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 246
Най - ме дразни в цялата работа, че ги пишат -КБ и ЯТ -водещите актьори на ГБ  ooooh! а къде е главната героиня  newsm78 къде е Ханде в цялата схема  newsm78 заради кого се гледаше сериала  newsm78

Ели, ами ако наистина всичко това идва от ПР на Ямур, то е ясно защо Ханде не се споменава никъде- все едно не е играла в сериала  ooooh! Sick Rolling Eyes

Коя е Ханде  Mr. Green

# 247
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мишето май чакаше туит от бабата  Laughing Laughing Laughing

Ей този туит очаквах, сега мога да си легна спокойна.  Laughing

# 248
  • Керодиспансера
Скрит текст:
Е той няма вина, Нинчето колко да я чака човека. Нека поревнува малко, че да разбере какво е изгубила. Много ме е яд, че не са заедно в момента, страхотна двойка бяха  Heart Eyes
Да, и по тоя случай с нейна приятелка  ooooh! За това ме е яд на тях. Ако беше някоя друга, щях да кажа ОКЕЙ  Crossing Arms
Аз от теб разбрах за това, че ходи с приятелката й ... и ми стана мнооо тъпо  Tired ...А толкова го харесвам Иън ...падна ми в очите ...лелееее много ни разочароват тези мъже напоследък  Crossing Arms
А има ли мъже изобщо  newsm78

# 249
Вени,кажи му "мъж" и не го обиждай повече Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 250
Всичко може да е, ама да се хване с нейна близка приятелка е прекалено  Crossing Arms Все едно Нина и Пол. Еми и те ме отвращават, поради факта, че с Иън са приятели, не че имам нещо против Пол  Naughty

# 251
  • Керодиспансера

Коя е Ханде  Mr. Green
smile3521 smile3521 smile3521

# 252
Божееее, какво става тука? В правилната тема ли съм  #Crazy Какви са тези неочаквани обрати и най - вече истина ли са  newsm78
Според мен Кирето, което е много добро дете, сърце не му  дало да спре напористата Яамур, не че много е влюбен или прочее, амаа като се е хванал на хорото вече, няма отказване  Naughty Едва напоследък, след като нещата са излезли извън контрол, агресивната реклама на момата и най-вече унизителното за него "Севгилито на Яамур Танръсевсин", чашата е преляла!
А дано де  Praynig Не искам да виждам таз пача до него и това е  Naughty

Peace Peace Peace
Еви, точно така и аз си ги представям нещата (в случай, че ми докажат, че между тях наистина има/ло нещо де  Wink Mr. Green)

# 253
  • София
Кате, ние това обяснение го чакаме от месеци, а и в крайна сметка няма какво да се обяснява. Просто да пресече този поток от информация. Ужасно начало на кариерата му.  ooooh!

Териnewsm51 за темата забравих да благодаря.  Blush

Мише , ужасно начало , но личен избор  Peace

И къде остана щастливото сърце и аз искам да си живея просто живота . След последните изяви по сайтове , преса и соц. мрежи и това се оказа  кух ПР за жалост  Peace

Краси, според мен той сериозно се подхлъзна и сега се чуди как да се върне на пътя.  Rolling Eyes

# 254
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е то да си мъж, не е само полов белег, в последно време, жените сме повече мъже от повечето такива  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт