Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 680
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Бу, ако не те затруднява, може ли да кажеш какви са отговорите на тези въпроси, че и аз като децата ...  Joy Joy Joy
Никой не им отговаря! Тез двете принципно рядко отговарят на фенски въпроси дори и когато става дума за сериали, камо ли за л.ж на актьорите. Те явно са били на самото парти, защото знаят прекалено много неща, а щом си бил на такова парти трябва да си мълчиш, за да те поканят пак ли за да се набуташ отново.

# 481
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug

Захващам се да изчета темата...снощи никой не ме отрази  Rolling Eyes не ме ли видяхте  Confused Confused
Бу,благодаря,че ми отговори  Hug

Според мен сега ще се разбере има ли Ямкер или не. ЯТ има вече сигурен проект,така че ,ако вс е бло ПР,сега тр да спрат показността,но появи ли се нова обща снимка от МОЛ-о,то работата е ясна  Peace Mr. Green

# 482
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ани, ся ще те отразим  Heart Eyes Hug Hug

# 483
  • София
Ани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 484
Бабче , мило ,заради мен , ако ти е възможно ,след всяка турска дума ...слагай и бг в скобички ...защото се опитвам да го уча ... Hug Grinning

сега да кажа ...Гюнайдън къзлар...  Hug Hug Hug

и спешали за Ани  Hug Hug Hug Hug

# 485
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая сме я отървали вчера, оффф ама
много изтормозен бе  ooooh!
Катюш  Heart Eyes Hug Hug

# 486
Катенце,веднага превод:
  гюнайдън-добро утро
  къзлар- момичета/мн.ч./
  Ади буйрум-хайде заповядайте
  Афийет олсун-да ви е сладко/ добър апетит

Анадънма????? /разбра ли ме?//

# 487
Ирка , ....  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кви юмрюци ...котенце , аз мислех ,че сме чок аркадаши ...., че ще ми застанеш зад гърба ...и ще хвърлим заедно по едно учо на баклавата ,ама нейсе ....предаде ме .......... Sad

# 488
Катенце,веднага превод:
  гюнайдън-добро утро
  къзлар- момичета/мн.ч./
  Ади буйрум-хайде заповядайте
  Афийет олсун-да ви е сладко/ добър апетит

Анадънма????? /разбра ли ме?//

тешекюрлер , беним  гюнешче .........анадък / това правилно ли го казах  newsm78 исках да кажа разбрах /
сени чок севийорум .....

Бабче , като ида у турско само ще се обеснявам в лИбофффф ...щот друто не знам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 489
  • У Диспансера ...♥♥♥

Кви юмрюци ...котенце , аз мислех ,че сме чок аркадаши ...., че ще ми застанеш зад гърба ...и ще хвърлим заедно по едно учо на баклавата ,ама нейсе ....предаде ме .......... Sad
Ми аз в разговора и надничането у стаичката, моята особа никъде не я видях да е предвидена  Joy Joy Joy Joy

# 490

Ми аз в разговора и надничането у стаичката, моята особа никъде не я видях да е предвидена  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ще ше ми се сама да видя баклавата , ама ..... мога да я сподела не съм толкова алчна  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy..

# 491
  • У Диспансера ...♥♥♥

И за разсънване, можела малко да се среше, ама явно си мисли, че няма нужда от допълнителни разкрасителни процедури и така е повече от прекрасна  Mr. Green
Катюш, усетих те аз, ама поне двете каквото поназнайваме ще се допълваме  Mr. Green

# 492
Ирка , аз да те допълвам .... newsm78.. в кое ... newsm78 Joy Joy Joy

Ирка , кога се наспа бе чадо .... като гледам снощи последна си си легнала ... Wink

Отностно Зъбличка и вчера казах ....много и редичка косичката ..... с тия боядисвания ..не знам докъде ще я докара

# 493
Ани  Hug Hug Hug
Ирче, не сме я оттървали таз снимка, изкоментирахме я, изтормозен изглежда доста, ама пак си е хубав де  Crazy

# 494
  • Керодиспансера
Бабче Hug HugГаля Hug HugБу Hug HugИрка Hug HugАни Hug HugКатя Hug Hug
Много ме развеселихте от сутринта  Joy Joy Joy
Много хубава новината и за рд-то на Фарах Peace
Нали ако са такова чок чифте Ямкер,каквото иска да изкара Зъбла, от уважение към Кирето, щяха да поканяти нея  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha
Кате,голяма купонжийка се извъди, че и подстрекател  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт