Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 625
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Намирисва ми,че с Хорзум и сие,пак ще си изчакаме чакалото за целувка Crossing Arms Crossing Arms     

Малко се разочаровах,че Мурка няма да е Ханде,като че ли ми се искаше да видя в тази роля.  Rolling Eyes 

# 586
  • Керодиспансера
Ани  Hug Hug наистина много хубава мисъл  Peace

6-ти епизод го има с руски превод

# 587
# 588
Ева, гледала ли си  Езел  newsm78 Страхотен сериал - различен, с много добра игра , с много силни моменти, с вътрешна  борба на героите между чувства ,желание за отмъщение и любов, която прощава и надмогва всичко,но ..... с лош край  Mr. Green
Eли  Hug гледах го, без да задълбавам в детайлите, не ме грабна просто, но тези моменти между Езел и Ейшан + тази мелодия... какво да кажа уау, статично напрежение  Crazy
Почти колкото между нашите слънца  Laughing шегувам се, никой не може да се мери със Зейкер, но ме впечатлиха Кенан и Джансу  Peace

Ани  Hug наистина намирам прилика на мисълта с отношенията между К/Х  Peace кой може да притежава залеза, дъждовния следобед ... по-добре прекрасни спомени, отколкото пошли отношения  Naughty

Hande‘nin dizisi henüz belli değil ajansı görüşmelerin devam ettiğini söylüyor. Kerem‘in dizisinin -Şeref Meselesi‘nin- çekimleri 25 Ağustosta-Pazartesi- başlayacaklar.

Да не би сега да преговарят ХД да участва в ШМ  newsm78

Eли, тука чета с гугъл преводача, че агенцията на Ханде още преговаря, но за какво, не е ясно, снимките на сериала на КБ започвали на 25-ти
Ако може някоя добра душа да ни го преведе  Thinking

# 589
Якшамлар , беним къзлар ....
Чак сега се оправих ... та да просна чаршафа ................

Вени , недей така ,че ми се зачервиха бузките  Embarassed , понякога ме връхлита музата , а понякога съм доста тъжна .... Винаги двете крайности , но никога златната среда ... Такава съм ....   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ани , какво да кажа за Паулу Коелю ...велик мъж .....любимата му мисъл ми е -------
    Когато всички дни станат еднакви, това означава, че хората са престанали да забелязват хубавите неща в живота, докато слънцето върви по небосклона.
Кратко и ясно .... и толкова вярно ...просто винаги трябва да бягаме от рутината ... но е доста трудно .......

Ели ,страхотно клипче  Hug Hug Hug Hug цялата турска класика на едно и нашите ...там ,как да не се зарадва човек ............

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 21:17 от Катето- възмутената овцЪ

# 590
  • София
За ролята на Мурка Фахрие Авджан ще получава по 40 000 ТЛ на серия  newsm78 Значи Слънцата в ГБ все едно нищо не са вземали - такова разделение на актьорите  ooooh! ooooh! ooooh!
Не е разделение Ели, а е стаж, известност, вид сериал, продуцентска компания и т,н. Нормално е по-известни актьори да взимат повече, невъзможно е, Ханде и Керем да взимат хонорари като  Берен, Киво,Енгин, Туба, Мурат, Нургюл, Мете, Айча,

# 591
# 592

Дур.... Нерде си била ,че така тихичко влизаш Ама свекито дебне из засада .....  smile3508
Веднага да си измиеш ръчичките  Naughty ,че слагам софрата  ......... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сега се опитвам да не ям въглехидрати и само баници ,маници са ми в главата ,поне вие да си хапнете  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 21:31 от Катето- възмутената овцЪ

# 593
  • Керодиспансера
Кате, изобщо много ме съмняваш- на диета,без въглехидрати(той и Кирето не дава да се ядат хамбургери) Mr. Green,бягаш, с турския hahaha hahaha hahaha hahaha напредваш  newsm78 newsm78 Признай си от къде тая мотивация  Naughty hahaha

# 594
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кате, изобщо много ме съмняваш- на диета,без въглехидрати(той и Кирето не дава да се ядат хамбургери) Mr. Green,бягаш, с турския hahaha hahaha hahaha hahaha напредваш  newsm78 newsm78 Признай си от къде тая мотивация  Naughty hahaha
Бе аз я мотивирам, кат ме види на снимка и се опитва тука да ми бъде конкуренция  Joy Joy Joy Joy

# 595

Дур.... Нерде си била ,че така тихичко влизаш Ама свекито дебне из засада .....  smile3508
Веднага да си измиеш ръчичките  Naughty ,че слагам софрата  ......... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сега се опитвам да не ям въглехидрати и само баници ,маници са ми в главата ,поне вие да си хапнете  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Влизам,че да не ви притеснявам де  hahaha
Ааа,мерси за баничката,сега съм сама и трябва да хапна нещо,нали така?ц Mr. Green
Едно поздравчец Hug Hug Hug Hug

# 596
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ето я бе  Mr. Green

# 597
# 598
Шъ мъ уморите с вашата мотивация...няма лошо де  Wink  Hug

Скрит текст:
На Шейма каква прическа са и избарали  hahaha hahaha hahaha

Ойкю е мн сладка тук

Който отпочинал-отпочинал,който не е-да е  Crazy Crazy Crazy

Някой може ли да ми даде ФБ страница за клюкини за ШК, КПА и КСШ  Mr. Green  Поправих се,като няма да имаме наша Мурка  Mr. Green не ми е на дневен ред,мога да му гледам сериите само при гоооляма скука  Crazy

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 21:58 от anitto (I Love You Virus)

# 599
  • Керодиспансера
Ирка,не може вече така-вкарваш ни в нерви  Naughty Един ден спокойствие няма от нея ooooh! Това да не е сестра и, че е същата Убавица кат Зъбла  newsm78
Я да я пострелям малко,че да се скрие  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт