Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 624
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Ирка,не може вече така-вкарваш ни в нерви  Naughty Един ден спокойствие няма от нея ooooh! Това да не е сестра и, че е същата Убавица кат Зъбла  newsm78
Я да я пострелям малко,че да се скрие  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
не може ли един път без да се озъбиии тваааааа   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 601
# 602
Божкеее  ooooh! ooooh! ooooh! сега разглеждах из темите,исках да видя в темата на КПА дали има някакво инфо за новия сезон...ами то разногледа станах докато намеря в коя тема да се внедря....видях три такива  Shocked едната обща като нашата и две за Енгин в КПА и др проекти  Rolling Eyes  Какви са тези разделения  Whistling Бу,ти къде пишеш,аз май в общата влязох за инфо  Thinking

Може да са харесали ЯТ за този сериал К-нещо си,за да я направят и нея някое психо hahaha hahaha hahaha тя добре се справяше да хвърля белтъци когато ревнуваше Керем от Багюм и от Зейно...  hahaha hahaha hahaha

# 603
Тери,пак си с нови парцалки  Mr. Green На вълна си Нина Д.  Hug

Тази вечер е тихо тук...и аз ще се изнижа да позяпам някой филм  Wink

# 604
Кате, изобщо много ме съмняваш- на диета,без въглехидрати(той и Кирето не дава да се ядат хамбургери) Mr. Green,бягаш, с турския hahaha hahaha hahaha hahaha напредваш  newsm78 newsm78 Признай си от къде тая мотивация  Naughty hahaha
Бе аз я мотивирам, кат ме види на снимка и се опитва тука да ми бъде конкуренция  Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Някви жалки опити правя ...ама с диетите изкарвам докато се прибера и после ,като размахам черпаците и ....става мазало Иначе на работа издържам , ама много е лошо да си на диета и да готвиш за трима мъже ...Вчера правих катми и купих течен шоколад за закуска ... Днес издържах през деня ...ама като дойде време да прибирам шоколада и .....аз мнага обичам сладко ...едвам се стърпях ....и се предадох четери лъжички / чаени / ...После като ги изядох ..направо ми идеше ....да се гръмна ...Утре с начале

уууууууууу нашата видна мома - пак снимки ...да не я забравим ли го прави ...то ние и да се опитваме не можем  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 605
тва цяла вечер се гоним из темата ...като дойда няма никой , като изчезна идвате ...
да не играем на неква криеница без аз да знам или сте ме сложили да мижа .... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Айде монолога започна ........ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 606
Аз съм тууук  Mr. Green Mr. Green

# 607
# 608
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Лилче , и ти ли си от онези 6-мата скритите ....защо се криете Така не знам кой е тук  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАми да си идва Илинчето и да си продължаваме  мухабета от снощи .... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 609

Йооууууууууууууу Левооооооооооо,

пуснали са ти интернета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 610

Лилче , и ти ли си от онези 6-мата скритите ....защо се криете Така не знам кой е тук  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАми да си идва Илинчето и да си продължаваме  мухабета от снощи .... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ИИИИИИИИИИ АЗ СЪМММММ  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 611
И аз съм тук де  Hug
Наглеждам за нещо ново, но освен Зъбличка, друго няма изглежда  Laughing
Оф, опитах се тази вечер да гледам Пътят на Емир, е не ми се получи  Stop
Почти месец след финала на ГБ, все още съм яко слънчасала и вманячена по слънцата, друго не мога да гледам  Blush

# 612
И аз съм тук де  Hug
Наглеждам за нещо ново, но освен Зъбличка, друго няма изглежда  Laughing
Оф, опитах се тази вечер да гледам Пътят на Емир, е не ми се получи  Stop
Почти месец след финала на ГБ, все още съм яко слънчасала и вманячена по слънцата, друго не мога да гледам  Blush

Еви ............ ние щъ си умрем слънчасали ....................

# 613

Душко , я издай кой са останалите скрити ...... Joy Joy Joy

# 614

Душко , я издай кой са останалите скрити ...... Joy Joy Joy
не знаммммммммммммммммммммммммммм .... КАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  - Катето от клана Бюрсин   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт