Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 630
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз съм измежду, нинджите  Mr. Green

# 616
Кате  Hug

Ирче, сега гледах отново 51 епизод и четох тема 112, в която си превеждала на около 160 човека  Hug
Браво   bouquet

# 617
  • София
Гледам си сега Gullerini Savasi и почват рекламите и дават Посерка щях да умра... Прекалено рязка промяна от нещо хубаво, към тая противната. Не трябва ли да има някакво предупреждение, че ще я дават тая,че някой може да умре, от задавяне....

# 618

Не  са още , крада от на съседа Grinning Grinning Grinning

# 619
Катеееееееее,ТУК СЪМММММ  Hug Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 620

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

тоз съсед как е ...... Joy Joy Joy

и без да се скриеш си нинджа , а като се скриеш си нинджа на квадрат .....да настръхне човек  Mr. Green

# 621
Появявам се и вие изчезвате все едно съм прокажена.

# 622

айдееееееееееее купоня почна .......мойта песен .... почваме чупките в кръста  Joy Joy Joy Joy

# 623
Появявам се и вие изчезвате все едно съм прокажена.

как бе гюзелче ...чак попитах съседа ,от който крадеш нета ...как е ...баклава ли е или мекичЕ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 624
# 625

Драстиии

# 626
Ирка недей се прай ....... ако някой ден се видим ...мечтата ми е да изтанцуваме този хит , ама с цяло сърце ......надявам се , някой ден да ми се сбъдне мечтата и  да се раздадем тотално - на 100% на дансинга .............................................................. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 627
Здравейте от мен по нощите  Hug
Съжалявам че така нахлувам в темата, ама Ирка ме запали по Слънцата и имам да наваксвам, пък междувременно се информирам и забавлявам с вас.
Във връзка с последния пост - Аресвам си го Акселчо  Mr. Green

# 628
Едно съмърско поздравче и после продължаваме с yeniden  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 629
Здравейте от мен по нощите  Hug
Съжалявам че така нахлувам в темата, ама Ирка ме запали по Слънцата и имам да наваксвам, пък междувременно се информирам и забавлявам с вас.
Във връзка с последния пост - Аресвам си го Акселчо  Mr. Green

Здравей ,  Hug
Не знам дали знаеш , ама на Ирка това й е работата ....тя е ПР под прикритие и работи тайно за имиджа и доброто име на Керем Бюрсин .... Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт