Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 638
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте от мен по нощите  Hug
Съжалявам че така нахлувам в темата, ама Ирка ме запали по Слънцата и имам да наваксвам, пък междувременно се информирам и забавлявам с вас.
Във връзка с последния пост - Аресвам си го Акселчо  Mr. Green
Ето за теб тогава  Hug  Hug

# 631

Здравей ,  Hug
Не знам дали знаеш , ама на Ирка това й е работата ....тя е ПР под прикритие и работи тайно за имиджа и доброто име на Керем Бюрсин .... Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug

Очевидно и се получава ПР-а  Laughing

# 632
# 633
Кате, съседът ми е на един познат  баща му....  Сега като нямам интернет мисля да  ползвам  неговия.... Joy Joy Joy Joy Joy малко прекъсва, ама по-добре от нищо...

# 634
# 635
# 636
Кате, съседът ми е на един познат  баща му....  Сега като нямам интернет мисля да  ползвам  неговия.... Joy Joy Joy Joy Joy малко прекъсва, ама по-добре от нищо...

Ти пък сега таткото на еди кой си .....кажи с или без баклава е , че мотивацията е голяма  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 637
тва нинджа номер 1 ...нерде е  newsm78 newsm78
Иркаааааааааааааааааааааааа

ааа всяка вечер на монолог карам .... Naughty Crossing Arms
изчезвам тогаз ...

# 638

Ти пък сега таткото на еди кой си .....кажи с или без баклава е , че мотивацията е голяма  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

С Бирен корем, баклава йок Grinning

# 639
# 640
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy
когато разбера,че има ХанКер или видя ХанКерска снимка  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 641
# 642
монологът ми започна  Joy Joy

# 643

Дай да си водим моно-диалог  Mr. Green

# 644

Да видиш ...готино ли е ..все едно си шоу-уомъна на вечерта  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт