Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 595
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • Керодиспансера
Пепи,Дани, къде ще сте на 20 септември newsm78 защото аз ще съм в Пловдив  Peace

# 736
  • В света на мечтите... ❤
Пепи,Дани, къде ще сте на 20 септември newsm78 защото аз ще съм в Пловдив  Peace
Ели,щом ще си там скокни и до Хисаря,де  да се видя и с теб Party  То ей къде е на 30 минути с кола  Party

# 737
ООООООО Дани , насълсън , беним къз  Hug Hug Hug Липсваш .....но си си починала , което е добре

Сега разбирам ,че ще се виждате с Пепи  ..... завиждам .. Hug Hug Hug

Дани , чаках с нетърпение да си се прибереш в темата ...измислила съм нещо , но ще ти пиша на лични и ще го обсъдим

Гюршюрюз , че съм на работа .../ тоя език с толкова --- ю, и ,л ,р ----едно до друго и езика ми става на панделка .../

Бабчето липсва тия дни

# 738
Ейй,Кате  Heart Eyes Heart Eyes  сега ще си изгриза ноктите,докато чакам да кажеш какво си намислила  smile3539   Joy

Малко поправка да вкарам,та съвсем да ти се върже панделката  Mr. Green  Гьорюшюрюз  Wink

Лека работа  Hug Hug Hug

# 739
упсссссс отиде ми изненадата ............
Пепи и Дани ако не ви е   срещата на четири очи ........ и след като Ели ще е наблизо ....може ли и аз да присъствам .........плийс  newsm56 4470.... тя и Лени ще се съгласи ....... newsm78

# 740
Аз пък също съм твърдяла ,че такова животноо като Якер няма  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 741
  • Керодиспансера
Пепи и Дани ако не ви е   срещата на четири очи ........ и след като Ели ще е наблизо ....може ли и аз да присъствам .........плийс  newsm56 4470.... тя и Лени ще се съгласи ....... newsm78
Уауууу,ще стане много якооооо Party Party Party Party Party

# 742

Катюш,ама разбира се,че сте добре дошли всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Така ще се радвам да ви видя Live  Party  По принцип и момичетата от Диспансера бяха обсъждали да идват на 20-ти,затова Пепито писа за тогава  Peace  Но,ако и вие дойдете ще е още по-хубаво  Party Party Party
Почвам да се замислям,дали да не резервирам направо цяло заведение  Thinking  Само да се потвърди и ще го измислим с Жани  Wink  Едно момиче от Диспансера,която също е от тук  Peace

# 743

Катюш,ама разбира се,че сте добре дошли всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Така ще се радвам да ви видя Live  Party  По принцип и момичетата от Диспансера бяха обсъждали да идват на 20-ти,затова Пепито писа за тогава  Peace  Но,ако и вие дойдете ще е още по-хубаво  Party Party Party
Почвам да се замислям,дали да не резервирам направо цяло заведение  Thinking  Само да се потвърди и ще го измислим с Жани  Wink  Едно момиче от Диспансера,която също е от тук  Peace

значи Дани започвам да действам по въпроса ....... ама ще спим ли там , ако дойдем .... или който иска ...не знам аз съм съгласна още днес ще говоря с Лени , Гери и Вени ---те искат да се видим и бяха съгласни ...Влади също искаше ... така че започваме с организацията ...а и Ели ще е там ....суууууууууупер ......

# 744
Дани,добре дошла отново Hug Hug Hug Hug

# 745

Зайче  Hug Heart Eyes Heart Eyes  как си,мила  Hug

# 746
Дайте линка за новата тема,че ще се катурнем от покрива,а още не съм я изчела тази и не съм го намерила  Hug

# 747
# 748
# 749
Добре съм,ти?  Heart Eyes Щом няма Якерски снимки  Peace (да не уручасам)
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=795471.msg28852906#new

Общи условия

Активация на акаунт