Къдрава коса? Третиране

• 72 096
  • 336
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
И аз го имам. Моята коса не може да се нарече къдрава, само в краищата се къдри, слагам си на влажна коса и наистина краищата са по-оформени. Не ми допада аромата му - доста изкуствено ми мирише, а очаквах по-приятна миризма. Консистенцията му е на крем, а и точно крем се води -  така пише на опаковката.

Виктория Андреевна, можеш ли да покажеш кой продукт използваш?

# 136
  • София, ж.к."Разсадника"
Не ни е лесно на нас с къдриците, някак си трябва да ги подредим все пак Grinning Изпробвала съм много неща. С ръка на сърце бих препоръчала един продукт от серията на LA BIOSTHETIQUE. Може да се намери в салоните на Vogue Vision.  Единствено там се продава тази марка. Много е икономична, цяла година изкарах с нея. Подарък ми беше и не си спомням точното наименование, но скоро смятам да намина към някой от салоните им и да си взема още една опаковка. Ето тук информация и контакти:
https://www.facebook.com/VOGUE.VISION.MITKO.DAMOV?fref=ts

# 137
Ауу като гледам цената на продуктите в Ягодката, май предпочитам да си ходя рошава  Crazy

# 138
Здравейте , момичета искам да попитам може ли някой да ми препоръча една пяна за коса или крем за къдрици , абе нещо което да ми оформии косата както трябва. Тя по принцип по рождение ми е къдрава но отгоре стои като сплескана и по някога няма форма .Моля помогнете . Благодаря предварително  Sad  Simple Smile))

Аз бих ти препоръчала нещо евтино, но според мен върши работа и това е пяната за коса на Тафт, заедно с лаковете им е доста силно фиксираща. Ползвала съм и други подобни продкти на къде къде по-високи цени, но само с продуктите на Тафт постигам този ефект. Моята коса също си е къдрава.
http://shik.bg/images/shik-una-skulpting-gel.png  този гел, също е добър вариант. Около 15-20 лева е зависи откъде ще го вземеш, но пък е страшно икономичен. Simple Smile

# 139
# 140
Аз също съм с къдрава коса и използвам Крем за оформяне на къдрава коса на LINEABIO . 115 мл и струва около 3-4 лв, косата става мека , не лепне и много добре оформя
http://malena-shop.bg/curl-cream-krem-za-oformyane-na-kydrava-kosa.html

# 141
  • Sofia
Ползвала съм пяна за коса на Тафт и един флуид за къдрици на Виктория бюти. И двете фиксират доста добре къдриците. Флуидът по-силно от пяната. И двете имат обаче един общ проблем (поне при мен) - косата става твърда и при първото преспиване се смачква и вече не изглежда толкова добре. И нито е да я срешиш (защото ще развалиш къдриците), нито е да я оставиш така...  newsm78
Между другото без да искам установих, че чистото арганово масло е добър стилизант за къдрици. Капвам на ръцете няколко капки и намачквам влажна коса. После изглежда чудесно и не се мачка като спя. Кристалите за коса имат същия ефект, но по-слаб от чистото масло.

# 142
Скрит текст:
Ползвала съм пяна за коса на Тафт и един флуид за къдрици на Виктория бюти. И двете фиксират доста добре къдриците. Флуидът по-силно от пяната. И двете имат обаче един общ проблем (поне при мен) - косата става твърда и при първото преспиване се смачква и вече не изглежда толкова добре. И нито е да я срешиш (защото ще развалиш къдриците), нито е да я оставиш така...  newsm78
Между другото без да искам установих, че чистото арганово масло е добър стилизант за къдрици. Капвам на ръцете няколко капки и намачквам влажна коса. После изглежда чудесно и не се мачка като спя. Кристалите за коса имат същия ефект, но по-слаб от чистото масло.
Аз с повечето продукти съм така,затова при топло време винаги я миех и фризирах сутрин,така по-дълго време успявах да и се радвам накъдрена.Сега се замислям върху продукт,спрей с масла с който да я освежавам след преспиване.

# 143

Наистина се слепва косата, затова е добре със силно навлажнени ръце да се "намачка' косата, така къдриците се стилизират наново.. Simple Smile

# 144
Преди време си бях взела от Пени маркет някаква тяхна марка пяна за чуплива и къдрава коса и съм доволна.Рядко я ползвам,но има добър ефект,косата става мека и се оформя добре.А и струваше само 2-3лв.,та реших да я пробвам. Peace

# 145
  • В полите на Пирин планина
Аз също съм с къдрава коса и използвам Крем за оформяне на къдрава коса на LINEABIO . 115 мл и струва около 3-4 лв, косата става мека , не лепне и много добре оформя

Този крем и аз много го харесвам.

# 146
  • София
Този крем и аз много го харесвам.
Този крем приглажда ли най-горния хвърчащ сух слой, който обикновено имат къдравите коси?

# 147
Като цяло придава много хубав вид на къдриците - не фиксира твърде много, косата не става твърда и лепкава. Траен е. Може да се наслагва, т.е. ако се измия вечер и се оформя с него, а на сутринта нещо не ми харесва и сложа още, косата не се сплъстява.
Ето как изглежда моята коса, оформена с него:

Скрит текст:

# 148
  • София
Много добре изглежда, но моята коса е доста по-къдрава.  newsm78

# 149
Много добре изглежда, но моята коса е доста по-къдрава.  newsm78

Пробвай - все пак кремът не е скъп и няма да те е яд  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт