Къдрава коса? Третиране

• 72 095
  • 336
  •   1
Отговори
# 150
Този крем на мен ми слепва косата, но аз съм по-къдрава от показаното на снимката по-горе. Досега не съм открила моя стилизант Sad Косата ми е като на Саня Армутлиева, за да добиете представа с какво се боря Grinning

# 151
Аз пък дълги години ползвах крема на Сънсилк. Аз искам не толкова оформяне, колкото frizz контрол, така да се каже да не ми бухва косата. Харесвах го Сънсилка, вършеше работа и не ми правеше косата твърда. Пяна и лак не използвам освен ако не става въпрос за прическа. Не ми харесва, че става твърда косата, а и като цяло предпочитам да не ползвам химии ежедневно.
Сега съм в търсене на нещо подходящо. Взех си на Tigi едно кремче. Мирише хубаво, въпреки че е доста силна миризмата. Но пак ми стават малко твърди къдриците и не знам дали ще повторя от него.

# 152
И аз го имам. Моята коса не може да се нарече къдрава, само в краищата се къдри, слагам си на влажна коса и наистина краищата са по-оформени. Не ми допада аромата му - доста изкуствено ми мирише, а очаквах по-приятна миризма. Консистенцията му е на крем, а и точно крем се води -  така пише на опаковката.

Виктория Андреевна, можеш ли да покажеш кой продукт използваш?

Ето такъв ползвам:
Скрит текст:

# 153
  • София, ж.к."Разсадника"
Ауу като гледам цената на продуктите в Ягодката, май предпочитам да си ходя рошава  Crazy
Нямам представа каква е тази Ягодка и какво пише там.
Цената му е около тридесет и няколко лева. За цяла година ползване си заслужава, стига човек да може да  отдели тази сума. Ето така изглежда:

# 154
  • В полите на Пирин планина
Фоксаторът на UNA е ужасно лепкав и косата ми става на клечки от него. Наложи се да го разредя 50/50 с вода, за да не го хвърлям.

# 155
Здравейте, момичета, да се запиша и аз при вас  Hug
Много години ползвам пяната на Лореал за къдрева коса с мокър ефект и бях страшнооо доволна - като се изкъпя слагам пяна, суша с дифузер, после сресвам и слагам пак пяна,резултата беше много добър, но от няколко месеца забелязвам, че изчезна от магазините. Аз все още имам малко запаси от нея, но като свърши много се чудя какво ще правя Sad
Пробвала съм и тази пяна и пак съм доволна,но отнема повече усилия да постигна същия резултат

# 156
Здравейте, момичета, да се запиша и аз при вас  Hug
Много години ползвам пяната на Лореал за къдрева коса с мокър ефект и бях страшнооо доволна - като се изкъпя слагам пяна, суша с дифузер, после сресвам и слагам пак пяна,резултата беше много добър, но от няколко месеца забелязвам, че изчезна от магазините. Аз все още имам малко запаси от нея, но като свърши много се чудя какво ще правя Sad
Пробвала съм и тази пяна и пак съм доволна,но отнема повече усилия да постигна същия резултат

Да, да и азз много я търсих  на Лореал но май наистина са я спрели от производство жалкоо била е много ползвана и ефикасна но вече я няма. Много се радвам че си имаш запаси дано не свършат бързо но няма нищо има и още много продукти който да ползваме ние къдравелките Grinning Grinning Тук гледам момичетата препоръчват много хубави продукти и твоя също изглежда много ефикасенн Simple Smile))

# 157
Момичета много ви благодаря за предложенията на нас къдравелките си е малко трудничко да си поддържаме къдриците си Grinning Страхотни предложения Simple Smile)

# 158
Ето го моето руно. Разбрах, че явно си доста по-къдрава от мен, но мисля, че пяната ще ти свърши работа. То и аз съм по-къдрава от снимката, просто веднага след като се изсуша й трябва малко време докато се дооформи. Имай предвид, че аз от 8ми клас не се реша, реша се само в банята с маската на косата, защото сресването на сухо води точно до надърпване на горния слой на косата. Иначе "сресването" ми е да си тръскам главата като подивял метъл в апогея на концерт на Сепултура и толкова Simple Smile Вечер спя вързана и така.

# 159
  • София
Brainbug, прекрасна коса. Сподели какви продукти ползваш и най-вече как я хидратираш. Моята коса е една идея по-права при такава дължина, но аз я нося по-къса, та къдриците са сходни.

# 160
И аз използвах за кратко крема за къдрици на Линея Био, но на мен никак не ми действаше добре  Sad

# 161
Brainbug, разкош  Crazy Това е и моя идеал за дължина, дано го достигна по-скоро!

# 162
За съжаление запасите ми са на привършване Sad
Разгледах предложенията на момичетата и този Linea Bio Curl Cream  ми изглежда интересен
Може да го пробвам

# 163
След като не мога от месеци да открия пяната на Лореал, се спрях на следващата пяна, която ми действа добре на косата - на Нивеа. Но от нея косата ми става твърда, докато лореалската хем фиксираше, хем оставяше косата мека на пипане. Наистина ли няма да я има повече Sad

# 164
След като не мога от месеци да открия пяната на Лореал, се спрях на следващата пяна, която ми действа добре на косата - на Нивеа. Но от нея косата ми става твърда, докато лореалската хем фиксираше, хем оставяше косата мека на пипане. Наистина ли няма да я има повече Sad

Охх и аз имах голямо желание да я пробвам по съвет на момичетата но никъде я няма и получавам все един и същ отговор 'съжеляваме но вече не се произвежда' Sad

Общи условия

Активация на акаунт