Къдрава коса? Третиране

• 72 092
  • 336
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте къдравелки  Hug , нека и аз споделя моят опит с пияни,кремове и фиксиращи продукти за къдравата ми коса. Ползвала съм доста различни неща,пяна на Тафт,флуида на Виктория,други пяни,но всички те оставят косата твърда,а аз искам меки къдрици. Пробвах мус-а на Балеа,доста добре се справи,но след като изсъхне и я намачкам,някак си пак горният ми слой се "нажежава". Доста време ползвах крема на Макадамиа,но е малко лепкав докато се слага.
Сега от 1 година съм открила най-добрият продукт до сега който съм използвала и това е на Kerastase крема за къдрици. Ето този  :

Косата става мека,оформена и мирише прекрасно. Малко е скъп,но както казах ползвам го вече около година,така че определено си заслужава. Peace

# 166
Megiince от къде може да се закупи Kerastase крема за къдрици ?? Аз също съм с къдрава коса, пробвала съм с какви ли не серуми, с пяна и с какво ли не. Къдриците соят оформени само след баня, а ако съм си измила косата вечер и съм я оформила, то на сутринта няма никаква форма и е много смачкана. Simple Smile

# 167
Megiince от къде може да се закупи Kerastase крема за къдрици ?? Аз също съм с къдрава коса, пробвала съм с какви ли не серуми, с пяна и с какво ли не. Къдриците соят оформени само след баня, а ако съм си измила косата вечер и съм я оформила, то на сутринта няма никаква форма и е много смачкана. Simple Smile
Тук, тук, тук и т.н.

# 168
  • София...........
Здравейте къдравелки Simple Smile
И аз много бях доволна преди доста години от Сънсилк и от тогава съм в търсене на моя продукт - подобния Simple Smile
След многото различни проби засега съм се спряла на два продукта, които са и в нормална ценова категория:
- на Лакме

- на Балеа

Отдавна заглеждам Керастас  крема за къдрици (много съм доволна от шампоаните) и вече тук похвален ще го пробвам скоро Wink

Някой дали е пробвал този продукт?, мнение

# 169
Момичета, пуснали са зеленият крем на Сънсилк! Купих го от квартална парфюмерия, 5 лв. Не съм го пробвала още дали е същия като преди, но дано!

# 170
Момичета, пуснали са зеленият крем на Сънсилк! Купих го от квартална парфюмерия, 5 лв. Не съм го пробвала още дали е същия като преди, но дано!

Аха да се зарадвам на поста ти, но преди няколко месеца купих един от OLX/внесен от Испания уж/, но няма нищо общо с едновремешния балсам. Сподели как намираш твоя.

# 171

Аха да се зарадвам на поста ти, но преди няколко месеца купих един от OLX/внесен от Испания уж/, но няма нищо общо с едновремешния балсам. Сподели как намираш твоя.

На този пише внос от Италия, мирише по същия начин като преди Mr. Green Довечера като си измия косата ще го пробвам и ще докладвам.

# 172
Аз се редактирам..и моя е от Unilever Italy, вносител е някаква казанлъшка фирма. Реших да го опитам отново, но определено не мирише като стария, а и като консистенция е по-рядък :/

# 173
Доволна съм, търсете продукта! В нова опаковка е; доста е гъст, дори ми се струва, че повече от преди. Мирише много приятно, фиксира без да утежнява и косата ми се "движи", ако разбирате какво искам да кажа Mr. Green Вносителят е някаква врачанска фирма, но производителят е този, който ти си посочила, Poliiii . Ох, много съм щастлива, че след толкова години го има отново Heart Eyes

Така изглежда:
Скрит текст:

# 174
  • София
И който го намери, да пише къде.

# 175
Питах вече къде ли не... Навсякъде казват, че нямат много отдавна.  Sad Това дали е нещо подобно? http://apteka.framar.bg/30062479/%D1%81%D1%8A%D0%BD%D1%81%D0%B8% … D0%BE%D1%81%D0%B0

# 176
Питах вече къде ли не... Навсякъде казват, че нямат много отдавна.  Sad Това дали е нещо подобно? http://apteka.framar.bg/30062479/%D1%81%D1%8A%D0%BD%D1%81%D0%B8% … D0%BE%D1%81%D0%B0

Мога да ти помогна само с името на фирмата вносител, ако искаш да се свържеш с тях и да питаш къде зареждат, или да поръчаш в някой магазин да си го доставят. На моето няма надпис на български на пластмасовото шишенце, само на италиански и английски. Изглежда точно както на снимката, която съм постнала по-горе.

# 177
  • София

А къде се намира кварталната парфюмерия?

# 178

А къде се намира кварталната парфюмерия?

В провинцията съм Simple Smile

# 179
Казвай в коя провинция  Mr. Green Drakoncheto, може би не си обърнала внимание, че продуктът не е наличен в сайта. Иначе е същия, да

Общи условия

Активация на акаунт