Перилни препарати и омекотители - 24

• 56 218
  • 723
  •   1
Отговори
# 105

За този Персил ли става дума? Аз имам такъв от Германия, но още не съм го изпробвала.

Да - аз го купувам от магазин за паралелен внос и съм доволна

Butterfly_Lovehunter - Благодаря!
Аз купих зелено - мента и нещо друго. Все още не съм го пробвала и все още търся омекотител, от който кърпите и хавлиите да са мекички след изсъхване. Това ми дава много основателна причина да пробвам все нови и нови омекотители и препарати за пране Crazy.

# 106
Guess Who, кой като теб Simple Smile кой знае какво чудо са измислили японците, да се похвалиш после.

# 107
Уж чета темата и съм наясно горе-долу за какво иде реч, но днес се изложих.
Бяхме в Лидл, майка ми иска да купи Деро и ме питам за какво пране е - еми не знам, ама и на описанието не пише  ooooh! Знам само, че е нисъл клас. Взехме лавандулата, ще видим дали ще е доволна.
Сега прочетох, че бил универсален. Та от търсенето открих, че Тео бебе нямал избелители. Ще ми свършва течния Лавандула и мислех да пробвам с прах Алое, обаче и Бочко-то хубаво мирише.

Някаква информация или отзиви за БОЧКО?

# 108
Тео бебе си има избелители, как да няма. Прахът, става въпрос, течният наистина няма.

# 109
Тео бебе си има избелители, как да няма. Прахът, става въпрос, течният наистина няма.
Аз исках прах за по-добро изплакване /иначе винаги ползвам и допълнителното/, но щом е така пак ще е течен. Много ме е яд, че не харесах Максима, освен да пробвам с пак с някой друг.

# 110
  • София
Гес, завиждам съвсем неблагородно! Откакто стана дума за японските перални и прахове, ми е страшен мерак да видя що за чудо са. Точно днес разказвах за прането със студена вода.

Как успя да уредиш доставката???

# 111
От ebay, обаче излиза много скъп, ама хич не ме интересува. Само за луди като мен е тази работа, но пък ще си начеша крастата.

Аз разучих доста подробно тази работа с японските прахове излиза, че са концентрирани горе-долу като Сано Максима - за различните видове е различно, но 34 - 40 грама за 4,5 кг пране в перални с предно зареждане. Даже намерих и състава на най-продавания в Япония прах. Нищо необичайно, обаче самата технология на производство е много интересна. Специално при този, който поръчах, всяка гранулка има в сърцевината си кухина и буквално при контакт в вода избухва. Така прахът е 100% разтворим във вода и то за много кратко време (понеже японските перални перат само със студена вода и цикълът е много кратък: от порядъка на петнайсетина минути).
Нямам търпение да го получа.

# 112
  • София
Много яко!
С нетърпение очаквам снимки и подробно ревю  Wink

# 113
  • Варна
Здравейте! Както никога досега, промоциите за ОМО на ЛИДЛ и Кауфланд се застъпват.Помня, че Guess беше уточнила как ОМО от ЛИДЛ е произведено за тях, и сякаш е малко орязано.При това положение, кое е по-добрият вариант ? Да си купя няколко бройки от ОМО 2 КГ, от Кауфланд, или големите опаковки от ЛИДЛ, течен или прах ?

# 114
От Кауфланд, определено.

# 115
  • Пловдив
Аз взех 5броя Омо от Кауфланд , някои хора като видяха 5броя в количката  и те взеха по 1 пакет сигурно ей-така да не изпуснат прИмоцията.

# 116
Имам едно питане. В един магазин видях много странен Ариел, който не съм виждал досега. Досрамя ме да вадя телефона и да го снимам, понеже имаше и хора наоколо. Та, поразрових се в нета и мисля, че беше това: http://www.sanitex.lv/products/non-food-products/domestic-chemic … ng=1&plid=611
само че в плик, 20 пранета. Тези дни ще ходя до въпросния магазин и ще го снимам, за да го покажа. Аз ли нещо изоставам, нямам представа какъв е този Ариел. Никога досега не съм виждал подобен.

От известно време ползвам новата Тема за цветно. Останах много доволен. Откъм аромат е малко като Омо, т.е. запазва се доста силен и траен и след изсъхване, а и е много приятен. Омекотител не го надвива. Обаче защо са ги сложили тези оптични избелители в продукт за цветно пране не мога да разбера. Харесва ми, бих го ползвал и занапред, обаче ме е страх, че при продължителна употреба ще избели дрехите, въпреки че не съдържа кислородни избелители, но все пак... Гес, би ли дала мнение? Ти ползвала ли си Темата? Как ти се струва?

# 117
Имам едно питане. В един магазин видях много странен Ариел, който не съм виждал досега. Досрамя ме да вадя телефона и да го снимам, понеже имаше и хора наоколо. Та, поразрових се в нета и мисля, че беше това: http://www.sanitex.lv/products/non-food-products/domestic-chemic … ng=1&plid=611
само че в плик, 20 пранета. Тези дни ще ходя до въпросния магазин и ще го снимам, за да го покажа. Аз ли нещо изоставам, нямам представа какъв е този Ариел. Никога досега не съм виждал подобен.
Новата опаковка на нашия Ариел.

От известно време ползвам новата Тема за цветно. Останах много доволен. Откъм аромат е малко като Омо, т.е. запазва се доста силен и траен и след изсъхване, а и е много приятен. Омекотител не го надвива. Обаче защо са ги сложили тези оптични избелители в продукт за цветно пране не мога да разбера. Харесва ми, бих го ползвал и занапред, обаче ме е страх, че при продължителна употреба ще избели дрехите, въпреки че не съдържа кислородни избелители, но все пак... Гес, би ли дала мнение? Ти ползвала ли си Темата? Как ти се струва?
Нищо няма да им стане на дрехите от оптичните избелители.

# 118
Значи ще си го ползвам смело. Става въпрос за праха. Много ми хареса.

Новата опаковка на нашия Ариел.

Явно наистина съм назад с мат'риала. Simple Smile Значи това ще замества досегашното Color & Style? А иначе състава променен ли е и той или си е същия?

# 119
Променен е съставът. Целулазата е заменена с мананаза. Има и други промени, но не са нещо особено.

Общи условия

Активация на акаунт