Перилни препарати и омекотители - 24

• 56 219
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, в Била видях един Ариел за цветно 2 кг с нещо като дъга нарисувано?

# 121
  • Стара Загора
малката лисичка, виж на предната страница за този Ариел.

# 122
  • София
Днес врътнах една профилактика на италианката, че започна да ми омирисва и други дрехи, освен традиционните няколко тениски.
Понеже напоследък се поотпуснах с омекотителите, в резултат отделението беше станало толкова хлъзгаво и лигаво, че изобщо не успях да го изплакна на течаща вода!  Crazy
Изми се чак след като покисна половин час в разтвора на Хайтмана. Досега такова чудо не е било и подозирам новия италиански Ленор, който ползвам.
Явно трябва пак да огранича омекотителити до тотален минимум. Представям си какво е по скритите части на пералнята, до които не мога да стигна...

# 123
И като каза Ев_е за скритите места.тази пералня в квартирата ни е АЕГ и местото за слагане на омекотител енаправено да не можеш да го почистиш!толкова е малко ,да не говоря че е  покрито с пластмаса ,а нипнищо не се вижда #Crazy с другите отделения нямам проблем в при поч.само ми е чудно как другите хора почистват такъв тип пералня при положение,че отделенията им са тясни ?аз едвам завирам пръстите си вътре да почист,а ако не го почистя мирише...

# 124
  • оттам, откъдето започва България
Тези дни майка ми ме помоли да й пусна тюлени пердета да се изперат в нейната пералня Иберна, тъй като не знаеше коя програма да ползва. Пералнята е от 1996 г. оставена й от снаха ми. Пере перфектно и няма никаква миризма. Реших да погледна чекмеджето, тъй като аз моето постоянно го вадя и подсушавам. Отне ми доста време да го изкарам. Вътре беше изцяло покрито с варовик, вкл. и към тръбата за вода има натрупан такъв. Имаше и леко почерняване в маншона от водата, която остава след пране.  Според всичко, което коментираме тук, би трябвало за тези 18 години да се е вмирисала пералнята, а такова нещо няма. Прането е много бяло и ухае на прах за пране. Омекотители не ползва. В чуденка съм.  newsm78

# 125
малката лисичка, виж на предната страница за този Ариел.
Благодаря и аз така си помислих,че е нова опаковката   bouquet

# 126
  • Варна
Отдавна не съм влизала в темата, ама с толкова дечурлига и летни гости дъх не мога да си поема и не ми остава време за нет. Иначе прането си върви, няма спиране че големите барабар с нас много се потят, а малките мацат на воля от време на време  Mr. Green
Днес мъжът ми се смили над мен и ми донесе една торба от Кауфландското Омо - само за проба вика, че толкова много прах имаш, ама не вижда по колко перални на седмица въртя  Wink. Да видим дали ще се справи с петната ми от банан - ей, няма такова чудо няма махане и това е. Пак да питам - някой да се отървал от тези чернички чудесийки дето оставят след него.

За другата седмица в новата брошура на Кауфланд има омекотител Силан 2бр. по 2л. на цена 8,99. На същата цена за 50 пранета прах Бонукс от любимата на доста реклама  Wink

# 127
Омо-то не можа да изпере и петна от синя слива, предварително третирани със сапун за петна.  newsm12

# 128
Взех ОМО от КАУФЛАНД. Имаше много опаковки. Действително аромата му е доста силен и малко странен, но на мен ми допада.

# 129
  • На земята, която е всъщност звезда.
Някой има ли впечатления от прах за бяло на Мистър Пропър?

# 130
Имам опит само с този

и е много добър.

# 131
Аз пък отново намерих време да ти разгледам колекцията.  newsm10

# 132
  • Варна
Здравейте, от доста време следя темата и научих много неща от вас  Hug но сега се включвам с въпрос. Доскоро перях дрешките на малката с персил сензитив переше много добре, носиха ми го от Австрия но за жалост доставчикът ми нещо не можел да го намери там и купих от ДМ пак персил сензитив е не пере така добре, ако е само за освежаване става, но петна не вади. Сега се разрових по разни сайтове и намерих това  https://www.persil.co.uk/laundry-products/non-bio-small-mighty/ някой да го е ползвал и да има отзиви?

# 133
Здравейте, от доста време следя темата и научих много неща от вас  Hug но сега се включвам с въпрос. Доскоро перях дрешките на малката с персил сензитив переше много добре, носиха ми го от Австрия но за жалост доставчикът ми нещо не можел да го намери там и купих от ДМ пак персил сензитив е не пере така добре, ако е само за освежаване става, но петна не вади. Сега се разрових по разни сайтове и намерих това  https://www.persil.co.uk/laundry-products/non-bio-small-mighty/ някой да го е ползвал и да има отзиви?
Страхотен, сега пера с него. Ползвам гръцкия вариант СКИП на Унилевър. От 12 г. го ползвам.

# 134
Нали виждаш, че този е non-bio, а гръцкият Скип, който ползваш, не е?

Този английски Персил го имам и е по-зле от нормалния. Не пере петна. Прахът може, но течния не бих го препоръчала.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт