Перилни препарати и омекотители - 24

• 56 263
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
  • ГОре на черешата...
Аз също пера всички кърпи, хавлии и спално бельо на 60 градуса  Peace Не виждам нищо странно!

Peace

И да се похваля - откакто минах само на прахообразни - никаква, ама никаква лоша миризма няма нито пералнята, нито прането, отделно - ароматът на омекотителят е много по-силен и траен Peace. Явно на баба ви Индезит  Laughing така й харесва, така че още дълго ще ползвам само прах.

# 181
И черното ли переш с прах? Какъв ползваш?

ЕВЕ Имперсан има във всеки Кауфланд, но ти добре си се разходила де времето е яко.

Това за бактерийте беше малка провокация да поразнообразим темата...естествено, че бактерии има навсякъде и в пералнята вътре си живуркат.

Малко хора го знаят тоя факт, радвам се, че тук има толкова добре информирани дами които ме затапиха веднага.

Хахах

Повечето мои познати даже не си пряват труда да си почистват машината веднъж годишно и като им кажа, че вътре по барабана се натрупва слой те ми викат верно ли, от какво

bowuu

Веднъж в годината може всеки да отдели един ден специално за почистване на пералнята, всеки път се изненадвам колко мръсотийка излиза от празен цикъл с пепарата на HEITMANN

Има го в Кауфланд и го препоръчвам за почистване, чисти до блясък.

# 182
  • София
Каква е цената на концентрираните, аз все не съм ги засичала?

Аз си купих концентриран за 40 пранета от фирмения им щанд за 9,90 лв.

# 183

Тръгнаха добре, но дотук. Сега, не може да започнеш с прах без фосфати и после да го направиш фосфатен. Огромна крачка назад. Вече не съдържа и избелители на кислородна основа. Дозировката върви нагоре - вече е 160 мл на пране.
Иначе пере добре.

Пере да му се невиди, и аз се изненадах, но няма да взема повече заради съставките.

Най-вече защото няма избелител на кислородна и липсата на свеж аромат.

Това за без фосфати не го знаех, скоро го купих.

Винаги си най-осведомена от всички Гес, мерси за инфото. Wink

# 184
  • София
SNUFFX, и от моя страна беше майтап  Peace
Наистина добре се разходих, може би търсех повод да остана малко насаме  Laughing Знам, че импресана го има по веригите, но нямам такъв магазин до входа, а не ми се палеше колата само за това.

Гес, дезинфектантът в омекотителя достатъчен ли е за справяне при съществуващ здравословен проблем, как мислиш? Или е само за успокоение на нервни домакини?

# 185
Гес, нещо не те разбрах... Говориш за концентрираните на Сано, че излизат по-евтино от конвенционалните и от Импресан, така ли? Каква е цената на концентрираните, аз все не съм ги засичала?
Извинете, притичвам до фурната да видя дали се е опекъл хлябът и пиша безсмислици. Да ви почерпя с пресен хляб? Laughing
Концентрираните Максима излизат по-евтино от конвенционалните Максима. Едновременно концентрираните Максима излизат по-евтино от Импресан.

Гес, дезинфектантът в омекотителя достатъчен ли е за справяне при съществуващ здравословен проблем, как мислиш? Или е само за успокоение на нервни домакини?
Да, според мен да. Съдържа си дезинфекцираща съставка, подобно на Импресан и нему подобните. Нарича се Polyaminopropyl Biguanide - можеш да потърсиш в гугъл и да разбереш повече за нея и за какво се ползва.

# 186
  • ГОре на черешата...
И черното ли переш с прах? Какъв ползваш?

По принцип нямаме много черни дрехи, освен 2-3 тениски на децата, но не съм забелязала да избелеят, пера ги с останалите цветни на 40 или 50 градуса. В момента ползвам Ехо савекс и съм доволна от изпирането - никакви петна не оставя.
Сега се озъртам за нещо друго, за разнообразие Laughing.

# 187
  • София
Айде с парченце хляб се разбрахме  Mr. Green

# 188

По принцип нямаме много черни дрехи, освен 2-3 тениски на децата, но не съм забелязала да избелеят, пера ги с останалите цветни на 40 или 50 градуса. В момента ползвам Ехо савекс и съм доволна от изпирането - никакви петна не оставя.
Сега се озъртам за нещо друго, за разнообразие Laughing.

Благодаря за отговора, пробвала ли си Ариел хапове за цветно страхотни са

Гес як хлебец браво

номер1 домакиня   chef

# 189
  • ГОре на черешата...
Не, не съм - това е паралелен внос, така ли?

# 190
  • София
Гес,   bouquet

# 191
Дами и господа, благодаря за вниманието на спама ми относно кърпите. Както винаги се получава леко разминаване в това, което пишеш и това което се разбира от другите.
 Peace

# 192
Дами и господа, благодаря за вниманието на спама ми относно кърпите. Както винаги се получава леко разминаване в това, което пишеш и това което се разбира от другите.
 Peace

То спама май аз го предизвиках с моята жалба за неомекотяващите омекотители.
Само да вметна,че цитираната от SNUFFX фирма Яна е всъщност фабриката в Панагюрище.

# 193
Да не ги бъркате с ПАНАГЮРИЩЕ 1962 които също произвеждат хавлиени кърпи

http://www.png.bg/catalog/27

Огромна е разликата в качеството между двете фирми.

# 194
Аз пък имам страшно мекички кърпи за ръце за баня за без пари от кауфланд. И безбожно скъпи, ужасно твърди кърпи за кухнята, които даже се посвиха на кантовете  Crazy

А някой да ми каже с какво да махна фулмастер от любимото розово клинче на дъщерята? Не е май от миещите. В градината се е нацапала и съм го изпрала даже без да го видя.

Общи условия

Активация на акаунт