Перилни препарати и омекотители - 24

• 56 270
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
да ви питам как е турското коколино?силно ли ароматизира ? аз съм за кърпите на фирма Яна .много съм доволна имам една хавлия и една кърпа за ръце  Peace

# 196
  • оттам, откъдето започва България

А някой да ми каже с какво да махна фулмастер от любимото розово клинче на дъщерята? Не е май от миещите. В градината се е нацапала и съм го изпрала даже без да го видя.
Пробвай с магическата гъбка. Ако не помогне, няма и да навреди.

# 197
Аз пък имам страшно мекички кърпи за ръце за баня за без пари от кауфланд. И безбожно скъпи, ужасно твърди кърпи за кухнята, които даже се посвиха на кантовете  Crazy

А някой да ми каже с какво да махна фулмастер от любимото розово клинче на дъщерята? Не е май от миещите. В градината се е нацапала и съм го изпрала даже без да го вид

Мога да ти препоръчам един препарат на Д-р Бекман.Има ги за различни видове петна в малки опаковки.Най-често се намират в ДМ,Метро , Билла. Успех!

# 198
  • до най-прекрасния мъж
Турското Коколино е хубаво, мирише приятно и дълготрайно. Ползвала съм този, тъмно лилавия, пак търся да си купя, но ще е като свърша със Силан-ите от промоцията на Кауфланд.

# 199
  • By the sea
И аз съм ползвала този тъмнолилавия Юмош, много хубав и траен аромат. Ползвала съм и зелен и светлолилав, също не бяха лоши миризми. Peace

# 200
  • София
Дискусията за хавлиите ми достави истинско удоволствие  Flutter

Не знаех, че има толкова характеристики на различните бг производители! Дори съм учудена, че толкова много от вас купуват бг хавлии.

За мен те са някъде на последно място по приоритети, затова в редките случаи, когато купувам, избирам по ниската цена - например Тарингтън Хаус от Метро, които май са китайски. Имам няколко и са идеални - попиват, меки от сушилнята, прани вече хиляда пъти, устойчиви цветово, въпреки че ги пера упорито с белите и светлите дрехи, а имам тъмносини и червени. Не са боядисали нищо още  Laughing освен това. 

Имам няколко изключително грозни пешкира (точно пешкири, а не кърпи - тая дума е еманация за грозота), соц производство, по днешните стандарти сигурно суперкачествени. Дори сушилята не може да ги сломи - истинска шкурка, от едрите. Ако решиш да си избършеш лицето, пестиш от процедури за ексфолиация. Лошото е, че ефектът е като от некадърен химически пилинг. Затова ги ползвам за нелицеприятни части. Но са здрави и от спестовност сигурно не съм ги засилила към кофите.  Crossing Arms

# 201
  • София
За кърпите - всичко е според зависи. Т.е. въобще не знам как е.
Имам кърпа на Ритон Панагюрище, добре е.
Имам една на Ралф Лорен, дебела, бяла и твърда.
За кухнята си купувам по левче на Артек - биват, меки са даже.
Абе яко омекотител и това е истината.

Сега погледнах, че имам една за лице от Метро, произв. Панагюрище - по-мека е от останалите.
Но аз всъщност харесвам твърдите хавлии.

# 202
Относно турското Коколино - като ароматът, който остава след изпиране и изсъхване на прането (нямам опит със сушилни) е сравнително силен и се запазва дълго време, като омекотяване е средна работа според мен. Писах и преди, ползвах едно турско Коколино с лалета (нямама снимка) и съм влюбена в този аромат и го усещам дълго време. Сега ползвам (нямам идея как се качват снимки  Blush) друго - в бяла бутилка със жълти цветя, но като аромат не го усещам толкова силно.
Аз също имам няколко кърпи на Яна и съм доволна, а също и от кърпите на една фирма (забравих името) от В. Търново - доволна съм от попиване и мекота.

# 203
  • София
Вчера пробвах розовия Силан, с божура, доста силен и траен аромат. Но понеже прах със синия Корал, не знам дали той не го подсилва с аромата си. Следващия път ще пробвам с по-слабо миришещ прах.

Най-хубавите хавлии, които съм имала, са едни китайски, тънички и много меки. От времето на соц-а са, купувани за някакъв повод кръщене май, та имахме повечко от тях. Сега са останали само две и си ги ползвам само аз, не давам никой да ги пипне. Имам и дебели, и скъпи, но тези нямат равни. С омекотител или без, все са мекички, лесно попиват и бързо съхнат. Ако намеря някъде, ще купя поне 10.

# 204
  • София
В гръцкия Лидл са пуснали Formil на таблетки. Явно и при нас ще дойде...

# 205
  • до най-прекрасния мъж
За хавлиите въпросът е много относителен. Имам две хавлии, които бяха супер меки, ама направо толкова меки, че не попиваха добре. Ползвам ги от много време, даже не помня кога съм ги купувала. С течение на времето станаха като шкурка, а ползвам постоянно омекотители. Иначе нито са избелели, нито са изгубили външен вид.

# 206
  • София
Тази седмица Импресан е на промоция в Кауфланд- около 5 лв. шишето.

# 207
  • София
Тази седмица Импресан е на промоция в Кауфланд- около 5 лв. шишето.
Ей, що не каза вчера! Щях да се вдигна специално Simple Smile

Вчера помолих майка ми да ми купи омекотител на Сано, че Халите са й на две крачки. Казах й да избере тя, понеже аз няколко пъти съм ги душила от бутилките, и все не са ми харесвали, но си мислех, че от шишето е така, усеща се и силна химическа миризма. Тя ми избрала синия - Cool, концентрат.

Снощи изпрах с него, пуснах сушилнята и си легнах. По едно време ставам и в коридора мирише задушливо направо! Сутринта сложих една кърпа в банята, влизам след няколко часа - здраво мирише. Такова нещо с нито един друг омекотител не става при мен, само може би Ариел подс ухаят така интензивно.

Всичко щеше да е чудесно, обаче и на дрехите този омекотител не ми харесва. Някак е соц, старовремска миризма, така я усещам. Ще видя как ще се приеме от домашните.

# 208
  • София
В Халите предлагат синия Сано омекотител като най-купуван. И на мен първо него ми предложиха и макар, че досега колкото пъти съм ги мирисала на други места и не ми харесваха, този направо ме плени с аромата си. Обаче като изпрах... и аз като теб... катастрофа... Сега се чудя какво да го правя, дали да комбинирам с друг или да слагам по половин капачка, белким миризмата стане по-слаба...

А кои Ариел Подс ползваш? Аз имам тези за бяло пране и почти не миришат. Взех ги по погрешка вместо тези за цветно. Питах Гес, тя видя състава и каза, че не повреждат цветовете и вече почти цялата опаковка изразходих за цветно пране, нямам поражения. Прекрасно изпиране и почти никакъв аромат, може би лек, едва доловим, но много приятен...

# 209
  • София
В Халите предлагат синия Сано омекотител като най-купуван. И на мен първо него ми предложиха и макар, че досега колкото пъти съм ги мирисала на други места и не ми харесваха, този направо ме плени с аромата си. Обаче като изпрах... и аз като теб... катастрофа... Сега се чудя какво да го правя, дали да комбинирам с друг или да слагам по половин капачка, белким миризмата стане по-слаба...

А кои Ариел Подс ползваш? Аз имам тези за бяло пране и почти не миришат. Взех ги по погрешка вместо тези за цветно. Питах Гес, тя видя състава и каза, че не повреждат цветовете и вече почти цялата опаковка изразходих за цветно пране, нямам поражения. Прекрасно изпиране и почти никакъв аромат, може би лек, едва доловим, но много приятен...
А, майка ми е опасна, издушила е всичките на щанда  Laughing Не й минават на нея номера  Heart Eyes Но ги е отхвърлила като прекалено сладникави.
Аз ще си го изразходя, освен ако ММ не пропищи нещо, но може и да му хареса. Обаче не ме кефи. Мирише ми на едновремешните ароматизирани носни кърпички  Laughing

Ползвам вече втора кутия Ариел подс за цветно - мисля, че са само един вариант официалният внос, поне не съм виждала други. Ухаят невероятно - интензивно, парфюмно, определено не е деликатна миризма, но ми допада много. Тук една мама беше писала, че ползва английски и че те миришели още по-силно и трайно от нашите! Ще ми се да ги опитам някой ден  Simple Smile
За бяло не съм пробвала - за него твърдо карам на прах. А капсулките за цветно - за разкош, само от време на време (не че пералнята не си смръдка, но това е друга тема)

Общи условия

Активация на акаунт