Перилни препарати и омекотители - 24

• 56 312
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • София
От омекотителите съм доволна най-вече от Коколино Криейшън- трайна и приятна миризма (фаворит ми е този с пасифлора и бергамот), а и омекотява добре като сложа 2 капачки.

# 211
  • Сливен
в понеделник бях в кауфланд импресан-а беше на 5.99лв колкото си е стандартно

# 212
  • София
в понеделник бях в кауфланд импресан-а беше на 5.99лв колкото си е стандартно

Преди два часа пишеше, че е с 25% намаление  newsm78.

# 213
  • Варна
Ev_e благодаря за отговора за банана  bouquet
За сега ще пробвам с наличните перилни у дома - Омото все още не е изпробвано, а и с Вениш също не съм опитвала, да видим какво ще стане. А и аз май искам без предварително третиране да ми излизат всички петна, почти нищо не обработвам предварително, та затова сега им се нервя на тези следи бананови  Mr. Green
Иначе съм много доволна също от Персил сензитив - и в течен и прахообразен вариант, всичко друго ми пере идеално и аромата му е муцка за мен. И от синьото Сано също - бях забравила колко ми харесва миризмата му и колко е силна, но и свежа ми е - говоря обаче за неконцентрата. От концентратите много ми напомнят за белия неконцентрат и въобще ми идат много задушливи и сладникави, даже и след сушилнята.

# 214
  • Sredets/Burgas
За петната от банан, аз лично ще чакам с  нетърпение отзиви,
защото с Вениш-мениш, с какво ли не съм ги третирала, киснала, мазала - еми перманентни са си... Tired
Само с белина не съм заливала, ама на червена тениска примерно няма как да го причиниш това...

# 215
  • София
Ползвам вече втора кутия Ариел подс за цветно - мисля, че са само един вариант официалният внос, поне не съм виждала други. Ухаят невероятно - интензивно, парфюмно, определено не е деликатна миризма, но ми допада много. Тук една мама беше писала, че ползва английски и че те миришели още по-силно и трайно от нашите! Ще ми се да ги опитам някой ден  Simple Smile
За бяло не съм пробвала - за него твърдо карам на прах. А капсулките за цветно - за разкош, само от време на време (не че пералнята не си смръдка, но това е друга тема)

Да, за цветно има само един вариант, другият май е за бяло, но няма вещества, повреждащи цвета, изпитано! Simple Smile Много деликатен и приятен аромат. Ще пробвам задължително тези за цветно, защото съм много доволна как изпират тези за бялото, но имам притеснението да не би да миришат като италианския Даш за цветно, че последните Ариели за цветно и сродни на тях имаха един ужасно силен аромат, който не понасям...

# 216
  • София
И аз съм много доволна от Ариел подс за цветно в зелената кутия.
Но има и още един официален вариант за цветно - в бяла кутия.
Ама Гес каза, че зелената е по-хубава.
Ми хубава е!

# 217
  • София
И аз съм много доволна от Ариел подс за цветно в зелената кутия.
Но има и още един официален вариант за цветно - в бяла кутия.
Ама Гес каза, че зелената е по-хубава.
Ми хубава е!

Тези в бялата кутия не бяха ли от двукомпонентните капсули?

# 218
  • София
РРР, помириши първо кутийката на Ариел 3х подс - така ще разбереш дали е миризмата, която не понасяш - не съм ползвала Даш и не мога да кажа. Извън аромата - трудно ми е да определя как перат, защото ги ползвам примерно за ризи и блузи, обличани по веднъж, които нямат лекета.

Didnik, и аз искам без третиране да мина, но не ми се урежда въпросът с някои петна  Mr. Green Но помня и времената, когато най-обикновено петно от олио или кръв обричаше дрехата на изхвърляне и никаква сол, талк и не знам кви бабини лекове не помагаха. Така че има надежда някой ден да ръгаме в пералнята, без да гледаме, и всичко да излиза като ново   Party

# 219
Купих си течен препарат за черно от Карфур с тяхната марка - не ми харесва, дрехите миришат на спарено и на неизпрано от него. Иначе сигурно пере стандартно, аз много мръсни дрехи не съм имала, обаче тая миризма.....Аз съм от тези, които обичат силните миризми на праховете на чисто и свежо. В тази връзка харесвам повече Ариел отколкото Персил прахообразни официален внос. Вторият не ми харесва как мирише - много е слабо.

# 220
  • София
РРР, помириши първо кутийката на Ариел 3х подс - така ще разбереш дали е миризмата, която не понасяш - не съм ползвала Даш и не мога да кажа. Извън аромата - трудно ми е да определя как перат, защото ги ползвам примерно за ризи и блузи, обличани по веднъж, които нямат лекета.

Аз слагам и детското цветно с тях и перат петната.
Миризмата е силна, но ми харесва. Не слагам омекотител.

# 221
# 222
  • София
Здравейте!
Аз уж редовно следя темата, обаче днес установих, че явно имам пропуски  Twisted Evil
Та да питам ... Днес в Хит си купих капсули Ариел (за цветно, от лилавите) - 45бр за 17.99лв. На съседния рафт имаше промоция На Ариел Алпин 40 капсули бяха 16.99лв ! Малките кутийки за бяло също бяха на промоция , но както и да ги смятах единичната цена на бройка  на 45 бр излизаше най- ниска!   А не бяха на промоция....  newsm78 Това значи ли, че капсулите са по- малко добри от другите видове  на Ариел?
Дано сте ме разбрали какво исках да питам, че нещо май объркано го обясних....

# 223
  • София
Ариел имат 2 вида капсули, едните са тройни (Ариел Подс), другите - еднокомпонентни.
Не разбрах точно за кои става дума, а вероятно там се крие ключа от загадката.
45 бр капсули на тази цена не може да не са на промоция, ако говорим за Ариел Подс, защото цената на малката кутия, когато не е на промоция е около 11 лв. А там са 15 бр капсули.

# 224
може би е коменирано назад в темите, но не го открих
обозначените кг на пералнята -сухо или мокро пране са
вчера си купих нова пералня, че старата се счупи-7кг
трябва ли да слагам повече прах-ползвам капсули по 2бр може би трябва  newsm78
днес за първи път прах и ми направи впечатление че нямаше пяна

Общи условия

Активация на акаунт