Перилни препарати и омекотители - 24

• 56 379
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • Добрич
Някой има ли новата брошура на Кауфланд пред себе си? Имало Персил много изгодно - бихте ли погледнали има ли и дали е хубав за цветно, че трябва да си купя нещо?
PERSIL COLOR EXSPERT -лилав за 60 пранета, прах компакт за 13.99 и за същата цена течен син  пак за 60 пранета

# 301
Във вестника на Кауфланд за другата седмица има и Коколино за 2.69лв Peace

# 302
  • ГОре на черешата...
Благодаря  bouquet!
Гес, хубав ли е този Персил, не съм ползвала май  Thinking

# 303
и аз искам консултация с ГЕС  Laughing   bouquet взех си персил за 20 пранета като беше на промо в била,колор експерт,сега гледам че има колор и колор експерт,за праха става на въпрос,Гес,според теб кои е по-добър,заслужава си да си взема или не ? видях и коколиното е на промоция и от него ще взема да го пробвам  Crazy

# 304
  • София
Гръцкият Диксан с аромат на лавандула универсален ли е, може ли да се ползва  за изпиране на цветни дрехи?

# 305
  • София
Здравейте   bouquet
Никой не се е включил за промоционалният Персил в Кауфланд  newsm78 Мисля да взема, пък да видим. Макар че от детският Персил Сенситив съм абсолютно недоволна... Ухае страхотно, но НЕ  пере  Laughing

# 306
  • София
Макар че от детският Персил Сенситив съм абсолютно недоволна... Ухае страхотно, но НЕ  пере  Laughing
За гела ли говориш или за праха? Прахът пере според мен много добре, когато спазваш дозировката, а ароматът му не се усеща след изсъхване. Мирисах веднъж гела и ми направи впечатление, че е ужасно силно ароматизиран, но не съм го пробвала върху дрехи.

# 307
  • София
Някой ползвал ли е прах Easy,  английски бил? Предложиха ми го днес за цветно в кварталното магазинче на Clean.

# 308
  • Варна
Аз пък съм много доволна от Персил. Преди ползвах за бяло, но сега имам немски Ариел и затова от предната промоция си взех точно такъв Колор експерт компакт, нищо че и течен Ариел за цветно имам. Сякаш по-добре перат праховете, а и хем да си ги менкам, хем понякога ги комбинирам и двата  Mr. Green.
От сензитива-течен също съм доволна, естествено като си сложа повече прах заради твърдостта на водата ни и повечето кг на пералнята. Даже на последната голяма туба, която си взех от Метро има даже обозначение и за перални с повече кг, не само за 4-5 кг. Взех си и прах сензитив, но още не съм го отворила - не се съмнявам че и той ще пере добре, като си гледам резултата от течния  Peace.
Единственото упорито и трайно петно, което не съм преборила с нищо все още е, както вече съм се оплаквала - от банан. И пак явно много си зависи на каква материя е петното и с какво първо съм го изпрала, защото последните петна на едни нови бели лигавници, учудващо изчезнаха от първото пране. Но тях май ги бях метнала с бялото ми пране с Ариел за бяло на 60 градуса, докато иначе бебешкото пера основно на 40 градуса, че все комбинирано ми е прането.
Та според мен, който има нужда да си се зареди с Персил, че е на много добра цена и добре си пере праха  Peace

# 309
  • София
Ev_e течния да! разфасовка 1 кг, от Пикадили го вземам. От Рекс бебешки течен съм много по-доволна.
Взех Персил прах за цветно и аз, да видим на таз изключителна цена как ще пере  Sunglasses

# 310
  • София
Ev_e течния да! разфасовка 1 кг, от Пикадили го вземам. От Рекс бебешки течен съм много по-доволна.
Взех Персил прах за цветно и аз, да видим на таз изключителна цена как ще пере  Sunglasses
Пробвай някой ден прахообразния Персил сензитив, ако ти изпадне намален. Много читаво пере според мен, а щерката бая се маца с храна най-вече. На програма с предпране е идеален.

# 311
Здравейте   bouquet
Никой не се е включил за промоционалният Персил в Кауфланд  newsm78 Мисля да взема, пък да видим. Макар че от детският Персил Сенситив съм абсолютно недоволна... Ухае страхотно, но НЕ  пере  Laughing

Обикновеният супермаркетски персил - премиум клас, направен за нашия пазар. На цена под 24ст. за пране си е супер изгодна оферта  Peace

Миналата година по това време имаше подобна оферта - тогава си взех течния само защото беше по-лек, пък аз бях доста бременна  Crazy Но си я довлачих доволна до вкъщи, че май и помогнах на младежа да се престраши да излезе  Mr. Green

# 312
  • Sredets/Burgas
Guess Who, има ли някакъв начин да се разбере датата на производство
на тия вносните (алтернативен внос) прахове?
Нещо, някак не им вярвам на нашите, дето лепят стикери с годността...
Защото на "шведския" Ариел за бяло пише до юли 2016...
Ако това е вярно, още довечера отивам и си взимам още една кутия,
кой знае кога пак ще докарат...

# 313
Guess Who, има ли някакъв начин да се разбере датата на производство
на тия вносните (алтернативен внос) прахове?
Не.
Обаче ако се съхранява правилно, срокът е много дълъг. Примерно този Персил
Скрит текст:
e на 7 години (пуснат е по случай 100-годишнината на марката Персил през 2007 г.) и все още пере безупречно.

# 314
  • София
Момичета, от Гърция Скип или Омо прахообразни? Или пък Ариел?
Купих малка кутия Омо за бързо препиране на ръка - интензивността на аромата няма нищо общо с нашето Омо  Mr. Green И се изплаква супер, не ми стоят лигави ръцете както от нашето, но това може да е и от твърдата вода.

Общи условия

Активация на акаунт