Перилни препарати и омекотители - 24

• 56 350
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Кърпите за хляб ги пера с какъв да е прах за бяло или универсален, различен от омо и суша на терасата. Няма никаква миризма  Peace
Омекотител не слагам на нещо, с което ще завивам храна, но и по принцип не ползвам омекотител. Ако са ти твърди кърпите ги прибираш докато са влажни и им теглиш една ютия, ако материята го позволява

# 286
  • Варна

Аз пък за пореден път завидях - хората в Германия с техните заплати на какви цени какви качествени неща си купуват....а у нас - орязани версии на тройни цени. Защо бе? И аз го искам тоя Ариел за 65 пранета за 20 евро, ама не ми го продават в нашенския супер
[/quote]

Аааааааа това е скъпо как 20 евро?

Ариел новия стандарт за 83 пранета 9.99 евро в Нетото  миналата седмица.

От няколко дни се шляя по нашенските магазини и странно- никъде не видях прах с код 40...

Някой във Варна срещал ли е прах за пране Ленор независимо течен или гранулиран. Предполагам по магазините за паралелен внос трябва да го има ама къде?

# 287
  • Sredets/Burgas
Laughing
Като вървиш от Попа към Канала, от лявата страна, по-близо до Канала.
Благодаря ти. Така ме заинтригува, че щях да обходя Графа открай до край в търсене. Нещо в Борн много скъпо ми идва напоследък и започнах само таблети за съдомиялна от там да взимам.

Момичета, има една верига за алтернативен внос "Clean"...
(няма да се учудя, ако магазинчето е било тяхно)...
Е, те правят много добри намаления...
Бях пускала преди линк към Facebook страницата им...
Ако някой каже, пак ще я copy-paste...

Ха, току-що видях, че имат нов магазин на ул. "Граф Игнатиев" 47, значи ясно...

# 288
  • в огледалото на живота
Дами,Лидълския прах Maxi-Trat бива ли ?
Няма снимка в нета да покажа,но предполагам сте го виждали/има за цветно и бяло/
Формил ми допада,та се чудя дали да опитам и този?
Аз да се самоцитирам ..... Simple Smile

# 289
Дами,Лидълския прах Maxi-Trat бива ли ?
Няма снимка в нета да покажа,но предполагам сте го виждали/има за цветно и бяло/
Формил ми допада,та се чудя дали да опитам и този?
Аз да се самоцитирам ..... Simple Smile
Аз от Лидл си купих само прахообразен ОМО, дето с нетърпение чакам да свърши. Сега си отбелязвам, че Формил е добър, за другата марка също ми е любопитно.

# 290
В темата за Лидл съм чела отрицателни мнения. Въпреки това го купих и потвърждавам - зле.

# 291
  • в огледалото на живота
Ясно!
 bowuu

# 292
  • оттам, откъдето започва България
Аз днес се заредих с Formil color 5 л. и скоро няма да мисля за прах за цветното пране. Искам да споделя, че днес реших да пусна бялото на 60 градуса и 1200 оборота центрофуга. Досега съм ползвала 1000 оборота. При изваждането на прането от пералнята ми направи впечатление, че прането не ухае както друг път /в конкретния случай прах с Омо, а вие знаете как ухае/ просто нямаше никакъв мирис, а бях сложила и омекотител. Дрехите бяха доста намачкани. Та питам се, дали няма някаква връзка между високите обороти на центрофугиране и остатъчния мирис на прането.  newsm78

# 293
Не съм се замисляла за центрофугата и мириса на прането. Бельото винаги го пера на 1400 оборота, а останалите дрехи на 800. Но понеже използвам различни прахове, не мога да направя съпоставка. Макар, че например с Тео бебе течен на 1400 оборота после много силно си миришат дрехите.

# 294
  • София
Та питам се, дали няма някаква връзка между високите обороти на центрофугиране и остатъчния мирис на прането.  newsm78
При моята пералня поне няма. Оборотите са между 400 и 1000 и разлика в миризмата не съм усетила. Между другото и в намачкването няма особена разлика, но познати с по-модерни машини са ми казвали, че на 1400 оборота дрехите са на дъвка. Но както съм установила, мачкането също е въпрос на субективна преценка. За хората, които си гладят и чорапите, прането и на 500 оборота  е съсипано.

# 295
Вече съм спокойна. При съхненето прането ухае на омекотител.  newsm47 Може да е пък от дългата програма тази първоначална липса на мирис - 3:45 часа.

# 296
  • Den Haag
Здравейте! Някой ползвал ли е тези омекотители, какво ви е мнението за аромат и омекотяване на дрехите с тях?

# 297
Какъв е този омекотител? Той външно е едно към едно с Коколиното. https://www.google.bg/search?q=%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1 … 970.0%3B345%3B461
Ами да, малко като се порових и намерих това в бг мама:
Публикации: 803
Цитат на: Floral в 29 март 2009, 15:51:06
Ок, явно съм се объркала за силан, но за коколино не е вярно, че го няма на нашия пазар. Юниливър може да е бил главен вносител, но коколино сега се внася и от частни вносители. Като има и разновидности, освен немски коколино, има и холандски, който е  Robyn, както и английски.

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 15:44 от pitinko68

# 298
  • ГОре на черешата...
Някой има ли новата брошура на Кауфланд пред себе си? Имало Персил много изгодно - бихте ли погледнали има ли и дали е хубав за цветно, че трябва да си купя нещо?

# 299
  • Den Haag
Какъв е този омекотител? Той външно е едно към едно с Коколиното. https://www.google.bg/search?q=%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1 … 970.0%3B345%3B461
Има го на Холандския пазар, производител UNILEVER :
https://www.google.bg/search?q=robijn+wasverzachter&source=l … =1280&bih=888

Още един въпрос, това ОМО ли взимате за бяло пране?

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 15:54 от diana lobodova

Общи условия

Активация на акаунт