Перилни препарати и омекотители - 24

• 56 342
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
  • Sredets/Burgas
Да, знам процедурата много добре,
ама все пак надеждата умира последна...
За малко да взема, да се зарадвам...  Mr. Green

# 271
Да, знам процедурата много добре,
ама все пак надеждата умира последна...
За малко да взема, да се зарадвам...  Mr. Green
Аз пък за пореден път завидях - хората в Германия с техните заплати на какви цени какви качествени неща си купуват....а у нас - орязани версии на тройни цени. Защо бе? И аз го искам тоя Ариел за 65 пранета за 20 евро, ама не ми го продават в нашенския супер

# 272
  • Sredets/Burgas
... Ариел за 65 пранета за 20 евро, ама не ми го продават в нашенския супер
Като каза за 65 пранета и 20 евро... се сетих,
че в магазинчето на ул."Пиротска"60 имаше течен, немски Персил за 65 пранета, за 40 лв...
Ама не ми се мисли на каква промоция са го гепили от там...
Аз направо щях да го отнеса, ама течеееееен...
Не ме кефят нещо тия лигаво-флуидни форми... Whistling

# 273
  • София
Днес случайно попаднах на един магазин за паралелен внос на "Графа" , в който цените май бяха доста разумни. Имаше големи кутии гръцки Ариел за по 22 лв., май английски Персил, също и течни на двете марки (към 8 лв.) - бяха толкова много, че направо ми се зави свят. Омекотители Кушелвайх и италианско Коколино, компактни, по 2,99 лв. Гледах, зяпах, душих, направо се замаях. И най-накрая - голям срам!  Embarassed - си излязох с Персил сензитив, официален внос за 7 лв.....
Не знам какво ми става в тези магазини, ама направо се загубвам и не знам какво да купя!

Може би ако бях видяла немски, холандси или скандинавски Ариел - за които успях да запомня, че са много хубави, щях да купя, но нямаше.

# 274
  • София
А къде точно на "Графа"?

# 275
Бързо казвай къде е този магазин на Графа!

# 276
  • оттам, откъдето започва България
Да се смесват два вида прах или прах и течен, не е проблем.
В тази връзка не знам дали съм Ви разказвала... Преди време разчиствах препарати, от които не съм доволна и исках да разкарам, че да не ми заемат място и си открих чудна комбинация... В чекмеджето на пералнята една доза Формил прах за бяло, а в барабана една доза течен Ариел Басико, дълга програма и 60о... Е, такава белота до тогава не бях постигала...
Явно не са чак толкова лоши.  newsm78

# 277
  • София
 Laughing
Като вървиш от Попа към Канала, от лявата страна, по-близо до Канала.

Момичета, ако набележите нещо суперготино и евентуално, изгодно - свиркайте. Че аз не се ориентирам в целия тоя избор. Със сигурност Перисил сензитив официален беше на добра цена, по веригите е близо 11 лв.

# 278
Laughing
Като вървиш от Попа към Канала, от лявата страна, по-близо до Канала.
Благодаря ти. Така ме заинтригува, че щях да обходя Графа открай до край в търсене. Нещо в Борн много скъпо ми идва напоследък и започнах само таблети за съдомиялна от там да взимам.

# 279
Дайте идея с какво да изпера домакински кърпи, които използвам за завиване на домашно месен хляб. Последният път си осмърдях питката на омекотител Ленор.  Sad
Нещо, което хем да пере, хем да няма аромат.

# 280
Привет! Изпуснах ви за 1-2 теми, но така е в отпускарския сезон  Hug

Бяхме до Гърция и си взех прах skip за 25 пранета от тази серия. Ако някой го е ползвал, може ли да сподели дали става за цветно?

# 281
# 282
Благодаря, Гес!   bouquet

# 283
Eona , кажи после дали си доволна от Ариела. На мен нещо техните капсули(новите-лилаво, синьо и бяло) не ми перат добре  Thinking Crossing Arms

# 284
  • оттам, откъдето започва България
Дайте идея с какво да изпера домакински кърпи, които използвам за завиване на домашно месен хляб. Последният път си осмърдях питката на омекотител Ленор.  Sad
Нещо, което хем да пере, хем да няма аромат.
Аз си ги пера първо с веро и после със сапун, но не трябва да са престоели. Последно ги изхвърлих, защото моите бяха поели доста олио /от дърпане на баница върху тях/ и почнаха да миришат на гранясало. Сега си имам нови.

Общи условия

Активация на акаунт