Размяна на бяла и декоративна козметика- 6

• 114 349
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Разменям
- гланц за устни Chanel Levres Scintillanties Glossimer 175, слаган 2-3 пъти. Не ми подхожда този цвят, а и не нося гланц по принцип

- кремообразен руж от миналогодишната есенна колекция Chanel 62 Presage, ползван 2-3 пъти. Много хубав коралов цвят, но за съжаление така и не се научих да ползвам кремообразни продукти

Предпочитам малко ползвани червила на Chanel, както и ружове на същата марка или на Dior.

# 151
  • в 1001-та нощ
Търся база за лак за нокти.

Отговарям винаги, но се случва да пропусна неволно, в случай, че не отговоря, а видимо съм във форума, моля пишете ми отново  Heart Eyes

MAC Alluring Aquatic Enchanted One Mid-tone neutral pink (Matte) - 2-3 пъти пробвано у дома, не ми пасва цвета.

Sephora Collection Body Sparkle Gel - Praline - натурален продукт с масла от лешник и бадем, ухае - ядково-шоколадово, с флуоресцентни частички, консистенцията е на течност. Количество 80-85 мл от 150 мл.

Missha Near skin visible deep wrinkle filler - 3 тестера

Pupa Pochette Bon Ton, ползвана е веднъж, цветовете стоят по-неутрално и ненатрапчиво, преливат се добре. С кутийка и книжки.

Още снимки:

Скрит текст:

MAC Superglass in Tunnel of Love, нов

Caudalie Divine Oil - луксозно сухо олио на Caudalie - с масла от арган и гроздови семки - налични 60 мл от 100 мл

Galénic, gamme Argane à l'Huile d'Argan - арганът на Galénic - 25/30 мл

VICTORIA'S SECRET Beauty Rush Luminous Eye Shadow - бяла и ментова сянка, бялата е отворена, ментовата е запечатана.

Снимки и суочове:

Скрит текст:

На първите два реда в средата:

Bourjois Volume 1 Seconde Mascara

Водоустойчива кафява очна линия - Wet n Wild H2O Proof Liquid Eyeliner

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 20:48 от a.l.e.n.a

# 152
  • pomorie
Търся хубав ББ крем за мазна кожа,чакам предложения на лични  Hug

# 153
  • Belgium

Аз имам за рамяна:

YSL Rouge Volupte Lipstick N7 Lingerie Pink - ползвано няколко пъти с четка. - разменено

Добавям червило Chanel Rouge Allure Velvet L`adoree - само пробвано
-разменено

Спрей на Label.m за къдрици с морска сол - пробван два пъти (пускам го тук, защото за него не търся козметика за коса): - разменен

Най-много бих се зарадвала на Dior Maximizer, мицеларните води на Биодерма в големи развасофки (синя или червена капачка) или руж от високия клас.

# 154
  • Berlin
Разменям:
Clarins Ever Matte Mineral Powder Compact, цвят 00 - ползвана малко
La Rоche Pоsay physiological cleansing gel - нов, неотварян
The Body Shop Satsuma shower gel 750ml- нов, неотварян
St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse 50ml - нов, неползван

Добавям Superdefense SPF 20 Age Defense Moisturizer Combination Oily to Oily - 45/50ml - отворен м.юли
снимкi - на ЛС

Търся Clinique Superdefense CC Cream Light/Medium, за крема на Клиник търся Clarins Multi-Active Day Early Wrinkle Correction Cream Gel, Ibuki Refining Moisturizer; тоник за лице от типа на EL Perfectly Clean, Clarins, четки за сенки, но може да предложите и друго. Не търся продукти за тяло руж, сенки. Мога да дам няколко неща за едно.

# 155
  • Пловдив
Разменям следните неща:

1.Inglot soft precision eyeliner 28 - купен онзи ден, пробван веднъж, но не ми отива

2.Прахообразен минерален ФДТ bareMinerals SPF15 Original Foundation-цвят Medium beige 2g - използвано веднъж, не ми пасва цвета

3.Пудра bareMinerals Original Mineral Veil 2g - използвано веднъж, светло е за моята кожа, макар че пудрата е прозрачна

4. bareMinerals Warmth All-Over Face Colour 1,5g - използвано два пъти

Пудрата и ФДТ-на са в по-малки опаковки от оригинала, тъй като са от комплект, но според мен ще са достатъчни поне за година.

5.bareMinerals Maximum Coverage Concealer Brush - чисто нова, неизползвана

Търся сенки на Инглот, четворката сенки на Флормар, Paint Pot MAC, матови сенки на МАС, кафяв молив за очи на МАС или Инглот, крем Phytocode Redout, руж на Инглот, Pencil четка.
За друго не се сещам, ще отговоря на всяко предложение.

# 156
Разменям
1. NARS light reflecting pressed powder- ползвана около месец
2. База за лице Clarins Instant Smooth Perfecting Touch - не повече от 5-6 пъти
3. ФДТ estee lauder double wear Ecru- малко ми е светъл, липсва 3-4 мл
4.  Jurlique Lavender Hydrating Mist http://www.lookfantastic.com/jurlique-lavender-hydrating-mist-100ml/10554517.html - само пробван, предпочитам си кремовете за тяло, а е страхотен, не заслужава да отлежава в шкафа

Ще отговоря на всяко предложение  Hug

# 157

С огромно нежелание ще се разделя с този уникален руж.Много го  исках - но ми идва една идея по- тъмен.Пробван е веднъж .
chanel canaille 89

MAC Smutty Green
Слагани са 1-2 пъти.Не са за всеки ден и няма смисъл да ми седят така в куфара. - не са актуални

Mac Tropical Taboo Mineralize Blush Exotic Ember - 3-4 пъти е ползван- не е актуален

Не търся нищо определено.Без червила - гланцове и спирали.
По - късно ще добавя реални снимки.

# 158
Разменям Vice 2, купувана е от lookfantastic, когато излезе. (пазя и кутията). Малки следи от ползване има само по Rewind и Habit. Останалите цветове са само пробвани. Мога да направя реални снимки.

Търся: палитри за лице и неоранжавеещи бронзъри.

# 159
  • София
Разменям VICHY IDEALIA BB CREME- LIGHT SHADE. Подарък ми е, само съм го пробвала, но е твърде лек за моята кожа. Разменен е !

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 15:20 от хриси

# 160
  • София

Cherimoya - lip crayon fig - тествано
Скрит текст:
Chella - ivory lace highlighter- ново
Скрит текст:
Toni&Guy - Glamour Volume Plumping Whip- ново
Скрит текст:
ILLAMASQUA GLAMORE LIPSTICK - Tease - чисто ново
Скрит текст:

# 161
  • в 1001-та нощ
Червилото на МАС е разменено Peace

Добавям още 2 продукта, след доста умуване - кадифения ФДТ на Шанел  Blush Продукт с кутия, пробван веднъж - много ми беше любопитен  Blush

Chanel's Perfection Lumière Velvet foundation - лека текстура, без масла.

Цвят 12 beige rose (втория):

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Brow Lift Duo - цвят Soft Brown; дълготраен молив за вежди и хайлайт, автоматичен. Ползван 2-3 пъти - частта за вежди.

В сайта на ЕЛ http://www.esteelauder.com/product/631/29627/Product-Catalog/Mak … ace-Brow-Lift-Duo

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 02:11 от a.l.e.n.a

# 162
  • в 1001-та нощ
ФДТ на Шанел е разменен. Мисля, че успях персонално да благодаря на всички за изкусителните предложения, ако неволно съм пропуснала някого, моля да бъда извинена.

bouquet

# 163
  • Бургас / София
Аз имам за размяна същият ФДТ на Шанел чисто нов. Просто не ми е необходим втори, а се запазих от Амстердам с номер 12.

# 164
  • София
Аз имам за размяна същият ФДТ на Шанел чисто нов. Просто не ми е необходим втори, а се запазих от Амстердам с номер 12.

Ако не беше толкова светъл, веднага бих го взела  Hug

Общи условия

Активация на акаунт