Размяна на бяла и декоративна козметика- 6

• 114 375
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Разменям:
Измиващ гел Bioderma Sebium Gel moussant - 200мл., чисто нов, неотварян.

Коректор на Clarins Instant Light Brush On Perfector, използван 4-5 пъти, цвят 01. Не му пазя кутията.

Крем за лице Biotrade Pure Skin. Използван само веднъж за проба.

Палитра сенки Catrice Absolute Nude, използвани веднъж.

Интересувам се от козметика с по-изчистен състав, био или органик, както и от минерални ФДТ-BareMinerals.
Не се интересувам от гланцове, червила,спирали или лакове.

Добавям:
Крем за лице Bioderma Sebium Global, използван е няколко пъти.

ББ крем Алверде за светла към средна кожа, използван 2 пъти.

# 286
Разменям:
Палитра Clarins Travel Makeup palette:
Скрит текст:
Не разменям спиралата, защото съм я ползвала. Четката и апликаторът са нови. Сенките, пудрата и ружа съм ползвала по веднъж, а някои от сенките са си нови.
Nuxe Huile Prodigeuse сухо олио, 46-47 мл от 50, и Creme Prodigieuse за нормална и смесена кожа, 20 от 40 мл. Ползвах ги за кратко през февруари и март, но не са за мен и оттогава си съхранявам на сухо и хладно място. Отдолу има реална снимка, зелените линии показват докъде е пълен кремът.
Boots No7 Soft and Soothed тоалетно мляко - 70 от 200 мл.
Vichy автобронзант - само е пробван на малка част от кожата, реално е пълен.
Скрит текст:
Bourjois Bio Detox powder, цвят 52 Vanilla, пробвана.
Sephora retractable Kabuki brush, практически ново кабуки, много гъсто и удобно за пътуване.
Barry M Natural Glow палитра сенки и руж
Скрит текст:
Gosh Smokey eyes palette, сиво-черна
Скрит текст:
Essence Ice Cream Shimmer Pearls - само пробвани
Sephora Radiant Loose Powder in a Brush, 03 natural apricot, само пробвана
Clinique airbrushed concealer, 01 fair – носен е само 1 ден. Без кутийка, защото не очаквах да не ми допадне и да го разменям. Към него подарявам боди бутер на Клиник, който получих като подарък при покупката на коректора.
Очна линия Eyeko London, Skinny liquid eyeliner – тя е без кутийка по същата причина – след всички хвалби очаквах нанасянето да е много лесно, но отново не успявам да направя равни и симетрични линии. Проблемът си е в мен, де.
Bourjois Cream blush, 03, носен е веднъж.
Скрит текст:
Laura Mercier African Violet Eyeshadow и Rose Petal руж.
Скрит текст:

Много са ми любими, но вече ги имам в палитра и реших, че не са ми нужни. Мога да ги дам с палитрата, в която са снимани, и/или в станадртните им опаковки. Моята снимка вляво показва колко са ползвани, а отдясно са снимки от интернет, които показват по-добре цветовете.
Два комплекта минита на Ciate Caviar едното със сиво-лилав лак и лилави топченца, а другото с люляков лак и сребристи топченца - Fairy Dust и Purple Rain
Скрит текст:
За бюджетните ми предложения търся свободната пудра на Лореал, най-светлия й цвят. За предложенията ми от по-висок клас просто търся нещо интересно.

# 287
  • Велико Търново

Разменям сянка на Диор - Diorshow Fusion Mono Long-Wear , 081 Aventure, ползвана веднъж.

Отворена съм за всякакви предложения   bouquet

# 288
  • Стара Загора
Четката на Кико 200 от предложенията ми, вече не е актуална.

# 289
Разменям свободната пудра на Нарс, някъде около 2/3 има в кутията, не мога да преценя точно.
Отпада, разсипах я и остана малко.

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 21:05 от densi

# 290
  • София
РАЗМЕНЕН
- гланц за устни Chanel Levres Scintillanties Glossimer 175, слаган 2-3 пъти. Не ми подхожда този цвят, а и не нося гланц по принцип

РАЗМЕНЕН
- кремообразен руж от миналогодишната есенна колекция Chanel 62 Presage, ползван 2-3 пъти. Много хубав коралов цвят, но за съжаление така и не се научих да ползвам кремообразни продукти

- минерална финиш пудра Original Mineral Veil BareMinerals, само пробвана

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 12:42 от Lodsi

# 291
  • София
Разменям оригинален BeautyBlender, използван 3 пъти. Много ми е труден за почистване  ooooh!

# 292
  • София
Скрит текст:
Разменям следните неща, ще направя реални снимки при интерес.

Червило MAC Costa Chic- ползвано 2-3 пъти купено преди месец от Мак The mall.

Палитра Coup de Foudre Guerlain, ползвана два пъти, не си личи даже.

Червило Urban Decay Revolution в цвят Turn on, пак няколко пъти пробвано.

Минерален скинфиниш Center of attention, MAC

YSL Rouge Volupte Shine 12, Corail  INCANDESCENT, липсва съвсем малко. За жалост не ми отива Sad

Палитра Stila Living the life in laguna

Garnier Pure BB cream Medium

Отговарям на всички, най-вече вечер ми остава време.  bouquet
Добавям:

Clinique Dullness Super Primer- ползвана е съвсем малко (няколко пъти), купена от Клиник на Витошка

Търся си палитри в по-неутрални тонове, свободната пудра или новата на Шанел (20/30), бронзър на Герлен в светлите нюанси, но всички предложения са ми интересни.
[/spoiler]

Палитрата е разменена.

# 293
1. Manhattan Clearface- компактна пудра - тествана САМО веднъж - купих я  от DM, защото падна и й се счуши капачето, но е за по-ТЪМНА кожа, а моята е много светла.
http://myboxofmakeupbynelly.blogspot.com/2013/06/manhattan-clearface.html

2. NIVEA BB CREAM - MEDIUM TO DARK: http://beautifullsin.blogspot.com/2013/02/nivea-bb-cream-medium-to-dark.html - причината пак е, че е много тъмен за мен - ЧИСТО НОВ!

Интересувам се от ВСИЧКО! Най-вече сенки, лакове и гланцове Simple Smile От София съм - може и лична размяна!

# 294
  • Седмото небе
Все още си търсят нов дом:
50 мл,нов,неотварян,в кутия запечатана с целофан....За него предпочитам парфюм евентуално
 Добавям и около 15 от 30 мл в такава опаковка
Скрит текст:
-False eyelashes Lancôme Show by Alber Elbaz
-Clinique-long last lipstick All heart и colour surge butter shine Delovely-ползвани малко само с четка
-крема 20/40мл Hydra floral antii-polution moisturizing cream и рол-она Expression de l'age 10/15мл на ДЕКЛЕОР от Грация
-миц.вода гарние-180/400мл
-крем за деколте и шия AVON SOLUTIONS-ползван 1 път https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSHWWLZPhoE … 3Wu8MCfHTpfDUDz2a
-топ лак перфект-ползван 1 път

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 21:36 от Irina Popova

# 295
  • София

Разменям гланц  Lips2Last MANHATTAN, цвят 53T, пробван 2 пъти.

Минерални сенки Black Radiance, цвят Shimmering Taupe, пробвани.

Лак за нокти N.S.M. ,15мл - жълтия. ( от Memebox е )

Слънцезащитно олио Бочко SPF50, ново.

Добавям:

- Бронзираща пудра за лице и тяло Flormar, цвят BR02, ползвана няколко пъти.

- Блестяща пудра Essence - Ticket to paradise, цвят 01 tropical heat, пробвана.

# 296
Пак май е време и аз да преразгледам колекцията си.
На първо време, разменям ето тези два цвята сенки на Kat Von D:

Love Letter

On the Road

Купени от американската Сефора през лятото - използвани по веднъж,

както и миглоизвивачка на Shiseido:

Купена наскоро от Feel Unique - използвана не повече от три-четири пъти, с резервна гумичка.

Не търся нищо конкретно - просто интересни продукти на интересни(не дрогерийни) марки. Не търся бяла козметика и продукти за коса или тяло. Предпочитам такива за грим.

Сенките са разменени.

Добавям:

Guerlain
Terracotta Loose Powder Kohl Liner - черен

Използван веднъж. Купен от чужбина миналия месец. Подарък ми е, но не мога да го нося заради лещите.

Wild About Beauty Nutrilips Colour SPF 15
02 Bobbie

Само тествано.

Khôl & Contour Shadow & Light eyepencil - Bourjois
Цвят - черен и сребрист

Неизползван.

# 297
  • Berlin
Разменям:
St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse 50ml - нов, неползван
Superdefense SPF 20 Age Defense Moisturizer Combination Oily to Oily - 45/50ml - отворен м.юли
Decleor Hydra Floral Ultra-moisturising & plumping expert mask - 50мл, липсва кол-во колкото лешник
Juvena Pure Cleansing clarifying cleansing foam normal to oily skin - 100мл, ползвана 1 път, вчера

Не търся продукти за тяло, руж, сенки.

# 298
разменям фон дьо тен max factor luminizer № 75 , ползван три-четири пъти, за фон дьо тен bourjois healthy mix serum № 53 или № 55.

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 15:38 от dinozawar

# 299
  • София
- минерална финиш пудра Original Mineral Veil BareMinerals, само пробвана

Към горното предложение добавям:
- Premier Dead Sea Miracle Noir mask, повече от половината

-  моливи
Avon - Flash, Brown Glow, Burgundy Shock, brow definer dark brown
Impala - 318 и 312

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 19:17 от Lodsi

Общи условия

Активация на акаунт