Размяна на бяла и декоративна козметика- 6

• 114 355
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Разменям
Коледната палитра сенки и руж на GUERLIAN- ПЕТРУШКА.сЪВСЕМ МАЛКО ПРОБВАНИ СЕНКИТЕ.При интерес ще изпратя снимки.
  Моля за адекватни предложения.
Червило Ести Лаудер ENVY ME DOMINANT 430 само пробвано с кутия.

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 12:48 от Panamera

# 436
Все още:
Здравейте! Търся свободната пудра от Коледната колекция 2013 на Chanel - 47 Feerie - все още Simple Smile

# 437
Момичета търся продукти за мазна кожа с разширени пори и червинини-фон дьо тени,почистващи средства и всичко,което би ми свършило работа.Със светла кожа съм.
Четки за преливане на сенки и стиплинг за фдт.
Сенки за очи всякакви цветове подходящи за сини очи.
Спирала за обем.
Черен водоустойчив мошов за очи за водната линия на окото най вече на импала силиконовия.
Имам какво да предложа може и с доплащане.

# 438
  • в 1001-та нощ
Палитрата на Urban Decay и червилото нa Dior - ще пътуват  Peace

# 439
Разменям маската на Dеcleor от сп. "Грация"- 1бр. неотваряна и 1бр. ползвана два пъти.

Опитвам се да ти пратя списък с няколко продукта, но нещо не мога.... newsm78

# 440
Здравейте момичета,
предлагам за размяна палитра сенки за опушен грим на Герлен в 6 цвята, включително цвят за хайлайтер и очна линия.В комплекта има огледало и две четки-за сенките и за очната линия.Сенките са с калъфче, книжка със схеми за грим и кутия.Използвани са само веднъж, но установих, че на лицето ми такива  цветове не подхождат .Търся от същия клас сенки в топлата бежово-кафява гама или дневен крем на Герлен, Ланком или Кларанс.Ще отговоря и на други предложения.

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 10:27 от julia_gt

# 441
  • София
Разменям маската на Dеcleor от сп. "Грация"- 1бр. неотваряна и 1бр. ползвана два пъти.

Аз успях да пиша, но отговор така и не получих  newsm78

# 442
Не знам какво се случва. Забранени са личните съобщения.
Bettie Page, разменяш ли маската или не?

# 443
  • на последния етаж

Аз успях да пиша, но отговор така и не получих  newsm78

И аз също...

# 444
Извинявам се за спама - аз писах на Bettie Page, отговори ми много бързо, ЛСто се изпрати съвсем нормално. Дали няма проблем в сървъра на БГ мама? Днес получих в 1 минута 5 лс...

# 445
  • София
И освен това, когато новите съобщения са много, се случва някои от тях да останат незабелязани и непрочетени.
Особено ако човек се занимава и с друго, освен с форум.
Съжалявам за забавянето, мисля, че вече отговорих на всички получени лични съобщения и се надявам, че сега темата тук ще продължи да бъде "размяна на козметика", а не "проблемът с Bettie Page".  

# 446
  • в 1001-та нощ
Добавям: Lime Crime Red Velvet

# 447
пробван веднъж, тъмен ми е:

Max Factor Skin Luminizer 80 Bronze

# 448
Разменям:
Скрит текст:

Цвят 120 - най-светлият. Отворен преди няколко месеца, срок на годност до 2016 г. Липсва около 1/4 - 1/3 от количеството. Не търся нищо конкретно, ще отговоря на всяко предложение.

# 449
  • Варна
Днес получих тази тройка сенки,но явно не съм догледала и съм сложила два еднакви цвята в поръчката затова едната я пускам при вас.

http://www.vivocosmetics.co.uk/trio-eyeshadow-palette-green-with-envy

Общи условия

Активация на акаунт