Отговори
# 120
Същественото изпусна, Павлине!
Ти не си човек, ти си мъж  smile3560
Същественото е невидимо за очите ...
Да, да, а ти си малкият принц  smile3502
... жалко, но пък ти не си розата!

# 121
Пиша сценарий за филм и ми се налага да работя върху няколко женски образа. Трудно се получава, когато пише мъж ... Затова решавам да се регистрирам в bg-ma.

Еее, съвсем за опитни мишки ни взеха  ....
Иии  -  как реагират БГ Мамите в различни ситуации?
Потвърждават ли се очакванията ви за женските реакции ?

# 122
Дано да има добър коректор, че с този правопис.... ooooh!

# 123
  • София
Същественото изпусна, Павлине!
Ти не си човек, ти си мъж  smile3560
Същественото е невидимо за очите ...
Да, да, а ти си малкият принц  smile3502
... жалко, но пък ти не си розата!

Не, аз съм полубожество.

Дано да има добър коректор, че с този правопис.... ooooh!
Може и да има, но едва ли го ползва. Блогърските списвания са като за третокласник.

# 124
  • Куциндрел
Пиша сценарий за филм и ми се налага да работя върху няколко женски образа. Трудно се получава, когато пише мъж ... Затова решавам да се регистрирам в bg-ma.
Аз като ви казвам, че е смешно....
Чакаме сценария. Joy Joy Joy Joy

# 125
  • София
Не е смешно, трагично е.
Ама, нали е пусто драматург hahaha

# 126

Еее, съвсем за опитни мишки ни взеха  ....
Иии  -  как реагират БГ Мамите в различни ситуации?
Потвърждават ли се очакванията ви за женските реакции ?
Ето и продължението(което не си копирала), а там е отговора на въпросите ти ...

Трудно се получава, когато пише мъж да изгражда достоверни женски персонажи, които да имат различен стил, език и поведение. Затова решавам да се регистрирам в bg-mama и да се потопя в мислите, вълненията и историите на стотици жени. Чувствам се, сякаш съм влязъл във филма "Какво искат жените" с Мел Гибсън и започвам да се побърквам ... Обаче, случайно попадам на тази тема. Няма сценарист и режисьор с по-развинтена фантазия от самия живот. Приятно четене!
(пиша това на стената си във фейсбук, защото в тази тема намирам всичко което ми е нужно, даже решавам да напиша и моята история)
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791755

# 127
 Писах ти и в другата тема - трудно се получава, ако си бездарен. На Толстой що не му се получава трудно.

# 128
  • Куциндрел
Не е смешно, трагично е.
Ама, нали е пусто драматург hahaha
Като гледам честотата на пускане на теми, ще вземе да си изкара един тлъст бан преди да е натрупал женски опит. hahaha hahaha hahaha
Отече сценария.

# 129
  • София
 hahaha

Ти остави твоята история. Ние също имаме.

Кажи за сценария.

И понеже не си бил достатъчно време тук, мога да ти споделя голяма тайна. Ние можем да ти го напишем, пусни само темата и очертай персонажите pletka

# 130
  Може и в стихове. Кеф ти хорей, кеф ти ямб.

# 131
Дами, бяхте изключително любезни и активни. Без Вас нямаше да се справя  да напрая темите си читаеми и с толкова голям брой прегледи и коментари. Убеден съм, че времето, което прекарвате всекидневно тук е да си починете от красивия и щастлив живот, който водите. И няма как да е друго яче, защото умните жени "знаят как" ...

Затова за финал на темата ще цитирам една от тях:

Фаина Раневская

"Когато се съберат глупав мъж и глупава жена, се получава майка с цигара в уста и деца идиотчета в парка.

Когато се съберат глупава жена и умен мъж, се получава самотна майка.

Когато се съберат умна жена и глупав мъж, се получава обикновено семейство.

Когато се съберат умен мъж и умна жена, се получава много лек, приятен флирт "

P.s

Благодаря за приятния флирт с една от дамите ...

# 132
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да се включи ли този стих на Георги Господинов в учебната програма?
Нещо толкова безвкусно и без поетична стойност- твърдо не!

# 133
Да се включи ли този стих на Георги Господинов в учебната програма?
Нещо толкова безвкусно и без поетична стойност- твърдо не!
Съжалявам, закъсняхте! Инициативен комитет ще предложи да се включи в програмата за 10 клас в общообразователните училища. Също така, Дурекс проявиха желание да го използват в своя реклама за презервативи по целия свят. И не на последно място, обреден дом "Триадица" го изписа на стената си в голямата ритуална зала, а смесения хор го изпълнява при влизане на бъдещето семейство в залата.

# 134
Инициативен комитет ще предложи да се включи в програмата за 10 клас в общообразователните училища.
Много добре. Значи по-голямата част от децата, учещи в профилирани и професионални гимназии и паралелки няма да се сблъскат с тоя поетичен " шедьовър".

Общи условия

Активация на акаунт