Отговори
# 480
аз не бих оставила таткото, та той не знае къде се намира.. Simple Smile

# 481
и аз не бих оставила нашия татко да пазарува,изобщо не знае какво ни трябва,освен креватче и количка Laughing
аз и на друг не бих оставила,искам сама да си избера и подредя нещата.Дрешки съм накупила много,креватче,чаршафи.Всичко съм изпрала и изгладила.Приготвила съм почти и багажа за родилното.Останаха ми още подробности за купуване,но тази седмица смятам да ги купя.И количка съм избрала,но нея към края на месеца ще я взимаме

Иначе не съм взела още ваничка за къпане,стерилизатор и шишенца,хавлиики,одеалца и пеленки.И за себе си не съм купила нощници за родилното.И козметика за беба...абе има си още за пазаруване,мислех,че съм почти готова newsm78

# 482
аз не бих оставила таткото, та той не знае къде се намира.. Simple Smile

Даа и ние сме така  smile3521   Но нали някои майки са суеверни ли, де да знам и нищо не купуват, та затова ми беше интересно дали има някоя от нас която ще процедира така  Crazy

# 483
Благодаря за съветите!

Иначе и нашият татко е такъв  Laughing. Ще му оставя евентуално накрая да купува пелени и подобни неща, но той тогава ще е с баби, така че мисля ще се справи  Mr. Green

# 484
 Аз също всичко предварително ще си взема та да мога да си го избера.....Не мога да разчитам на таткото да се справи с тези покупки....Действам си по списъка и така....за сега съм наполовина готова....

# 485
Ние сме готови за бебето. Само за в болницата трябва още някой неща за мен да взема и някаква козметика за бебка. Мисля в събота да я взема козметиката и да съм спокойна. Е, със сигурност ще има още за купуване, но това вече ще е в последствие и в движение.

# 486
  • Варна
Добър ден на всички! Вчера бях на ЖК, но след като се прибрах се чувствах толкова изтощена, че си легнах уж за малко и се събудих за продълженията на мача  Laughing Браво на Лудогорец!
Оказа се, че всички ритници, които последните 2-3 дни получавам, са защото бебо се е завъртял почти хоризонтално в корема и явно се опитва да се намести обратно надолу, та от време на време са едни мексикански вълни в корема ми  #Crazy Laughing
Иначе АГ ми изписа да пия поне две седмици желязо, защото стойностите били ниски от последните изследвания, а така се радвах, че не ми се налага да пия никакви лекарства през цялата бременност. Но здраве да е, ще се пият. Попитах я и за списъка за болницата - оказа се доста по-кратък отколкото очаквах. Някой беше споменал, че в някоя болница искат дори родилките да си носят конци за шиене, но в този списък нямаше нищо такова. Единствено ми направи впечатление, че държат марката на бебешкия шампоан и олио да е Hipp  newsm78
Та така, след две три седмици излизам в 45-дневния болничен, но имам да взимам малко отпуска, така че септември месец стартираме ударно с активно пазаруването на дребните неща - ножички, аспиратор за нос, пелени и т.н. Как бързо си минава времето...

# 487
И аз вече имам най-необходимото, само трябва да изгладя. Вчера пак бяхме на тонове, бебко реагира тук там на някакви промени, но цялостната картина си е все така незадоволителна. АГ каза, че ако продължава така ще се наложи секцио, но поне да стане 10ти септември. На мен вече ми писна от това добре е, не е добре и мисля в петък като отида на ЖК да говоря с нея още др угата седмица да го направим ако може разбира се. И така, аз няма да дочакам първи октомври. Дано всичко е наред  Praynig

# 488
здравейте и от мен.и аз не бих оставила таткото да пазарува вместо мен.да ви се оплача и аз от няколко дни много ме болят очите особено следобед ,парят ме и ме щипят незнам какво да правя.при нас тоновете са добре пак съм след 3 септември на преглед за сега всичко е ок.струва ми се че сме доста едрички но няма проблем първото го родих 3,550 кг.,а сега в края на 8 месец показва че тежи на апарата 2,950 кг  no и не знам ако трябва да раждам чак в края на 9 месец сигурно ще стане 5 кг  #Crazy.ние почти всичко сме купили дрехи,кошара всичко необходимо само остава количката и комплекта за изписването ,но и това ще стане.лек и успешен ден на всички  newsm51 smile3525  love001

# 489
EvElIn_ Твоята нали е тази:
http://www.ebay.com/itm/330821259432?_trksid=p2059210.m2749.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT
А тази която аз съм си избрала не е същата. На ''Isafe'' e и е доста по-различна. Зимния кош не е отделно, като твоят, а седналата част става на такъв. Гумите се помпят, а и е 12 кг.  Grinning
Твоята е с 3 отедлни части. И е 14 кг. общо.
. Не ме рзбирай погрешно. Много ти е хубавка, ама аз съм си патила с тежка количка и голямо бебе и затова гледам най-олекотеният и опростен вариант. Затова избрах и гумите да се помпят.  Peace
А доставките за UK в повечето случай са безплатни.
Иначе за покупките отново - аз даже памперси купих  Rolling Eyes. Остана ми козметиката. Намерих един сайт за Бюбхен, ама няма доставка до тук, така че ще се задоволя с тукашната. Не мирише на нищо о повечето са на Джонсън, а аз никак не ги харесвам.
Днес си чакам органайзера за кошара. Дрешките на сина ми от БГ и те да пристигнат, за да си ги изпера и изгладя. И после количката към края на септември. А за мен само нощница да си взема.  Simple Smile

# 490
Онзи ден се ядосах на майка ми и тя взе малката и излязоха навън и аз от нерви реших да сваля нейните неща от тавана и да видя какво става за бебо-оказа се ,че доста неща има от каката...понеже като бебе не исках д аима нищо розово тя Simple Smile Та сега ми е по-лесно и по-нямам разходи...днес една позната от нейното момченце ми даде някоя друга дрешка и те май се насъбраха доста....и си мисля да кажа на ММ да НЕ купува нищо от Англия...едно ,че нямам място и няма и нужда от почти нищо....бодита вече има предостатъчно...дрешки за вкъщи и навън има....Стерилизарот не съм купувала,сега няма и да купувам нещо толкова безсмислено и скъпо...нова ножичка искам..Нещата за в болницата...памперси и т.н. и един спален комплект за каката искам да вземем момичешки,че нейния е зелен и да остане за бебко...дет се вика аз съм готова,само остана багажа за в болницата да стегна Simple Smile И да видя дали ще стане мопйта работа д ами пуснат болничен ,че да взема малко повече пари един месец...че тия 340лв. майчински... Аз май на 4ти влизам в 45-дневния...не остана уж...ходихме сутринта малката да я мерят и теглят,а аз на изследвания - кръв ,урина и някакъв хормон ,та да видим дали всичко ще е наред...утре пак съм на ЖК и май секрет ще ми вземат-дано и с него всичко да е наред... Simple Smile Лек ден от мен   bouquet Hug

# 491
  • Бургас
Мамиии дойде ми помпата за кърмене  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter
и виждам че още е има на оферта , ако някой има нужда ето - http://olx.bg/35lv-tommee-tippee-pompa-za-krma-mehanichna-i-ster … -kutiya-i55761686
има и стерилизаторна кутия????  това е кутия за стерилизирани неща или може да я ползваш като стерилизатор с вода и в микровълновата - сори за тъпия въпрос но не можах да разбера. Шишето е уникално, пише че имитира зърното на майката мн е мекичко.
Моля някой да ми отговори за тази кутия. Абе общо взето многооо съм доволна Simple Smile))))

# 492
Момичета, може малко странен да ви се струва моят въпрос, но с какви нощници сте си взели за болницата?
Нещо такова ли трябва да са? http://magazinmonic.com/noshtnici/noshtnici-karmachki-rodilki-br … enni-c-42_63.html
 Мисля че трябва да имаш поне 2- една за самото раждане и друга за престоя.. Понеже почнах да си подреждам багажа и като се стигна до тея нощници...    Laughing  Laughing

# 493
  • Бургас
Да моята е такава, само че е дълга нощница не горница и долница, аз си взех две да имам.
 ИИИИ да ви кажа че намерих отговор на въпроса си по разрових се в книжката  Blush - да кутията е за стерилизиране на нещата за в микровълновата Simple Smile)) т.е. имам си още един стерилизатор.
Мами офертата е супер , ако няма някой стерилизатор за шишетата и бибите ето Simple Smile

# 494
Аз първо да се оплача - вчера ходих на преглед и всичо беше супер, докато не погледнахме резултатите от кръвния тест  smile3515. Хемоглобинът ми е паднал с 1.5, което е мноооого за един месец. Всъщност стойността е същата като по-предния път, но фактът,че е паднал с толкова много обърква нещата. Предписаха ми желязо, а като се знам ква съм - най-вероятно ще ми става лошо от него. Като пия комбинирани витамини и направо не съм на себе си  Sick .

Във вторник на училището за мами, ми казаха, че трябва вече да съм нагласила торбите за мен и бебко за болницата, пък аз нищо не съм купувала за себе си още  Shocked Иначе памперси и дрешки купих, но трябва да ги изпера. Количка си харесах преди 3 дни и вече е изчерпана - аз я бях постнала някъде - една с Мечо Пух. Сега наново трябва да търся. Хем да е на нормална цена, хем да има кош за кола, дето да се ползва на количката. Абе въобще тая количка хич не я искам, ама трябва да има някаква.

Имам да купувам бая допълнителни неща - вана, хавлийки, кърпи разни, аксесосоари, допълнителни чаршафи, тоалетни принадлежности... Че и бебешки прах за пране да ги пера. Трябва да го свърша до края на седмицата, че midwife ми каза, че след 2 седмици и половина вече да седя и да чакам - може бебко да реши да излезе   bowuu Мъжът ми ще е с мен в болницата, друг няма от семейството и ако не ги купя нещата, просто няма да ги имам. Трябва с бебе да ги купувам - тъкмо да си ги избере само  hahaha М/у другото като говоря за покупки и почва да рита и да се вълнува. Явно като майка си обича шопинга  Joy

Роси , ти коя седмица стана? Така както ми говориш...  да не е наближило??? Точно това обсъждахме на училището за мами - един от симптомите, че денят наближава е развития инстинкт за гнездене - да чистиш, чистиш, чистиш, да приготвяш, въобще да откачаш на тема подреждане на бебешкия кът  hahaha За козметиката - аз мисля да вложа малко пари в органик - една марка с пчелички има - 3 пъти по-скъпа от Джонсън, ама за първия месец - два ще отделя. После вече с нормалните.

Общи условия

Активация на акаунт