Отговори
# 675
wow  ти си имай едно наум и се готви апък те нека си викат че е рано.... Peace

Ооо да, даже имам един пакет от пелените, които използват в болниците и мисля да започна да си постелвам под дупето, че да не ми текнат чорбите на матрака  newsm62

# 676
Desy и на мен така рано ми падна тапата, акушерката каза, че мога да си откарам 10-15 дни така без проблем. Е, аз родих 2 дни по-късно Mr. Green Направи си багажа за болницата, лежи си, не се панирвай, не си давай зор за нищо.
На новите момченца пожелавам здраве, да са лакоми, послушни и много да радват родителите си! Мами, бързо възстановяване и стимулирайте гърдите, ако искате да кърмите.

# 677
bubolechence, какво имаш предвид под стимулирайте гърдите? Нали отричат вече обтриването на зърната, че можело да предизвика  контракции?!

# 678
DESY извинявай за въпроса но по какво точно разбра че това е тапата?? Blush

# 679
DESY извинявай за въпроса но по какво точно разбра че това е тапата?? Blush

Амии защото такъв гъст секрет освен от шийката няма от къде другаде до дайде, а и съм си виждала тапите преди овулация и си ги знам какво представляват, само че количеството на онези е нищожно в сравнение с тази, която пази бебо  Peace Но някои жени си ги изпишкват и така и не разбират, че е паднала. Моята остана по тоалетната хартия след пишкане

# 680
ааахаа мерси за разяснението....че аз идея си нямам как трябва да изглежда и ме притеснява точно това-да не я пропусна а тя да си падне Joy

# 681
Mv_2014, имах предвид родилите мами. Мисля, че дори и да са в кувьоз, състоянието на бебчетата ще е достатъчно добро, че да може да ги изкарват за по едно кърмене. Моя син се роди долу горе по същото време и на шестия ден можех да ида да го кърмя. Стимулиране означава да се цеди като слезе кърма, за да не затлачи и да запуши каналите. Ако са били със секцио самото слизане може да се забави, на мен ми слезе на четвъртия ден кърмата с голям зор.

# 682
desy, и на мен ми се вижда раничко още, според мен е добре поне още 10ина дни да позадържиш, затова моя съвет е да си почиваш повечко тия дни  Simple Smile че беб да качи някой и друг грам, но каквото дойде в крайна сметка  Hug

# 683
ааахаа мерси за разяснението....че аз идея си нямам как трябва да изглежда и ме притеснява точно това-да не я пропусна а тя да си падне Joy

Ми аз докато четох останах с впечатлението, че не е голям пропуск и да не я видиш, щом доста от жените не разбират, че е паднала. Ама друго си е да се подготвиш психически де  Joy Аз хем нямам търпение вече да дойде момента, хем малко се шашнах като я видях  Embarassed

# 684
Абе незнам какво става....само при нас ли бързат така да излизат тия бебоци или като цяло вече е такава тенденцията....но....вече 4 бебчета си имаме родени ,а със сигурност има още поне 1-2 майки като мен с опасност от преждевременно раждане.... Shocked

# 685
Mv_2014, имах предвид родилите мами. Мисля, че дори и да са в кувьоз, състоянието на бебчетата ще е достатъчно добро, че да може да ги изкарват за по едно кърмене. Моя син се роди долу горе по същото време и на шестия ден можех да ида да го кърмя. Стимулиране означава да се цеди като слезе кърма, за да не затлачи и да запуши каналите. Ако са били със секцио самото слизане може да се забави, на мен ми слезе на четвъртия ден кърмата с голям зор.

bubolechence извинявай за въпроса, но ти в коя седмица роди баткото, колко кг и в кувьоз ли беше?  Simple Smile

L1nka и аз съм с опасност от преждевременно раждане и много ме е страх, ох да минат още 2-3седмици, че да си отдъхна и аз  Praynig

# 686
Е за мен не е преждевременно, утре ми е последния ден на осмия месец и във вторник влизам в деветия. И бебо е към 3кг. Според мен всичко си е хормално. Аз съм родена на време, но пак съм била 2.500, а такава голяма жена съм станала Grinning минахме прага с моя топчо, вече и вратата му е отворена  Joy

# 687
След като изчетох неска темата честно казано малко се притесних,  че не са ми готови торбита, та отидох да си купя поне една нощница да имам  hahaha Аз спя гола в нас - нищо не мога да търпя и нямам абсолютно никакви нощници и пижами. И едно гащеризонче плюшено за изписването взех на бебко. Неговите неща за болницата май са налице, но трябва да ги изпера и изгладя. Утре ще купя останалото за мен и ще глася. Знам ли вече....   Shocked

Роси, обичам го това мече, направо не издържам - трябва да го купя! Аз досега 3 съм харесвала с одеалце, но все нещо имаше ... това ми се струва идеално. Аз купих една мишка... нали съм мишкоманиачка. Просто не се сдържах  Joy В ушите си има нещо найлонoво шумящо - много е яка. От Mothercare. Аз май я постнах във фейса, ама не помня  Blush

Тук май няма опция за прикачване на снимка от PC, а трябва да я кача някъде другаде в интернет и да вмъкна линк,а?

# 688
desy. и ти ли си с термин 2 октомври  Hug
bubolechence, така съм съгласна  Simple Smile

# 689
Да са ни живи и здрави бебчетата и мамите !!!  lovekiss lovekiss lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт