Отговори
# 690
desy. и ти ли си с термин 2 октомври  Hug
bubolechence, така съм съгласна  Simple Smile

1ви октомври съм аз  Hug

# 691
аз съм с термин 02.10 и нищо не съм купувала.. та като ви чета малко взимам да се замисля вече Simple Smile тази седмица ще стегна багаж и да има като за начало основните работи за бебка.. важното е всичко да бъде на ред.. спокойствие и Бог да е с нас... аз мисля да питам док и за секцио, че ме хваща страх честно ви казвам Simple Smile защото искам без епидурална ако е нормално, то бива героиня да се правя сега ама не знам дали ще изкарам до край, хихихи

# 692
Шантал И тя е със ттермин 2-ри октомври,но уви юнака избърза Hug Hug Hug

# 693
Да са живи и здрави юнаците и скоро в къщи. smile3504 smile3504

# 694
Шантал И тя е със ттермин 2-ри октомври,но уви юнака избърза Hug Hug Hug

именно, че май и ние сме напред с две седмици... ох, нека да си дойде и този момент и да се гушкаме с бебка  Hug

# 695
аз съм с термин 8.10 и багажа ми е готов,че не се знае.Надявам се,да се случат нещата след 20.9.,но влезнеш ли в деветия,е възможно всеки ден Peace

# 696
добро утро момичета, желая ви една прекрасна седмица изпълнена с много емоции и нека септември да бъде добър с нас Simple Smile

Идвам си от преглед, бебка е добре, расте развива се... даже се е наместила долу на малкия таза и док ми каза, че май май скоро време ще е.. колко скоро само Бог знае... а ние нищо не сме взели... утре живот и здраве ще обиколим магазините да накупим разни работи... аз още не съм решила къде да раждам.. става въпрос за Пловдив... държавната болница ме хваща шубето за там... за Селена само хубави работи чувам, пак и моя док може да си ми води раждането там... до края на седмицата ще разберем... това е от мен... целувкии  Hug   bouquet

# 697
Не съм установила някой да ме гледа лошо.Най ми е смешно в трамвая като се правят,че не ме виждат.Иначе корема ми е много голям и повечето хора направо ми се радват,разпитват кога/къде ще раждам и то даже съвсем непознати.В Кауфланд една лелка ми натъпка в ръката 10 парчета луканки,шунка,пастърми-ама аз месо почти не ям.Добре,че беше детето.Повечето по магазините ме карат да си опитам това и онова- сирене,маслини,а и на пазара ми пробутват плодове-а аз не измити не ям,ама ходи обяснявай. Laughing
Joy Joy Joy А моят опи е такъв:) Където и да отида по магазини и пекарни все искат да ме нахранят, че да не му стане нещо на бебчо:::Simple Smile))) А на мен така и не ми се дояде нещо конкретно през бременността , ама да си призная се наслаждавам на добронамереното внимание::::Simple Smile)))) И по опашките без да искам все напред ме изблъскват::::Simple Smile)) Особено пред тоалетните::::Simple Smile))) Май нито със зяпането, нито с пипането на корема имам опит за щастие, само третата възраст ме гледа осъдително, сигурно заради дрехите::::::::::Simple Smile)))))))))))) Да ме зяпат, не мисля да крия с дрехите , че съм бременна , то си е невъзможно да криене вече! ММ се смее , че като лежа по гръб съм като кит:)
И от мен ЧЕСТИТО на новите мами!!!! Да са живи и здрави бързаците и да трупат килограми!!!! Животът е прекрасен, някои нямат търпение да се гмурнат!!! Да са винаги такива борци!!!!
Хубава седмица на всички , нека се насладим на Септември и да ни изпълни със спокойствие и увереност!!!!!

# 698
Относно името ,ние вече сме решили с таткото,но по мое настояване няма да казваме името докато не се роди бебо....Не че съм суеверна просто и на мен не ми се слуша или пък гледат физиономии....А като го съобщя когато е вече родено няма да има как да коментират Twisted Evil
Аз избрах друга тактика, защото бебчо си избра името сам още в деня на теста за бременност:::Simple Smile))) Реших да го кажа на всички роднини, за да свикват с мисълта , че на никого не е кръстен::::Simple Smile))) Но постоянно ме питат отново и отново, с надежда (може би) да го сменя::Simple Smile)) Свекървата вече три пъти пита все едно никога не сме и го казвали:::Simple Smile))) Добре, че имам подкрепа от ММ:::Simple Smile)) А малките племенничета вече си му викат по име!

# 699
  • Бургас
Мами вчера бяхме на тонове. Пулса е супер но засякахме контракци... Без да ме боли нищо съм си ги имала явно по обясненията на доки. Изписа ми 4х1 магнерот.... Почвам да се шашкам. И ососбено като ми каза една моя позната коята ражда че нямало такова изтичане на водите изведнъж а й намокрило само... И питах докито и каза че е напълно възможно и най- добрия начин да различиш дали са водите а не течението е с лиглин ако не побира количеството секрет значи са води. И да  се звънни в болницата да се види пак.
Защото аз през цялата бременост си имам течение но сега последните месеци се е засилило ама като ме гледа на видеозон казва че всико е ок с водите ами ако са изтичали със течението малко по малко.....?!? И ся днес смятам да пробвам с лиглин. Нз и моя багаж не е напълно готов защото не съм си взела никакви женски принадлежности нито бельо, а за бебчо искат само за изпискането комплекта

# 700
Мами вчера бяхме на тонове. Пулса е супер но засякахме контракци... Без да ме боли нищо съм си ги имала явно по обясненията на доки. Изписа ми 4х1 магнерот.... Почвам да се шашкам. И ососбено като ми каза една моя позната коята ражда че нямало такова изтичане на водите изведнъж а й намокрило само... И питах докито и каза че е напълно възможно и най- добрия начин да различиш дали са водите а не течението е с лиглин ако не побира количеството секрет значи са води. И да  се звънни в болницата да се види пак.
Защото аз през цялата бременост си имам течение но сега последните месеци се е засилило ама като ме гледа на видеозон казва че всико е ок с водите ами ако са изтичали със течението малко по малко.....?!? И ся днес смятам да пробвам с лиглин. Нз и моя багаж не е напълно готов защото не съм си взела никакви женски принадлежности нито бельо, а за бебчо искат само за изпискането комплекта

Не се шашкай излишно.....аз съм с контракции от края на 6 месец...важното е шийката ти да е ок и да държи...Но вече според мен е добре да се подготвиш с багажа...Относно водите....то раждането може да започне и без да са изтекли ,така че аз гледам да не мисля толкова за тях....

# 701
Добро утро на всички! Нов месец, нова седмица на финалната права сме вече всички!!! Да сме живи и здрави и да устискаме още мааалко, и да гушкаме здрави и красиви (и спокойни) бебета!   bouquet  bouquet  bouquet

# 702
Добро утро и от мен!
Честит септември и успешна нова седмица на всички   bouquet
Така като ви чета с тия багажи за болницата и взех да се стресирам  #Crazy Аз даже още не съм питала за списъка  Blush .Тая седмица като ходя за болничния ще взема да питам,че да не остана изненадана.Все пак се надявам бебчо да си стои мирен до термин  Praynig

# 703
Роси нещо не го виждам в сайта им това мече...ама ще кажа на ММ да Оди и да го търси Simple Smile Каква цена е ?
И мойта тапа беше паднала по-рано и след около 4 дни ли колко беше- до седмица някъде родих и то 1 седмица по-рано родих дъщеря си! По принцип НЕ е вярно ,че до 48 часа Задължително започва раждането след падането на тапата,но НЕ е и невъзможно и след 1 час да започне..Деси стягай багажа и се стягай в кръста! Късмет и леко и безпроблемно раждане  , пък когато-тогава Simple Smile  bouquet

# 704
y.k., имам от края на шестия месец контракции, а виж ме вече с единия крак съм в деветия месец. За течението и моето се засили от седмица-две, но на консултациите всичко е наред.

Бях на сватба вчера, освен, че не спряха да ми галят корема  #2gunfire, и много лошо ме зяпаха едни лелки. Накрая все пак успяха да ме урочасат, защото като се прибирахме и слизам аз от таксито, обаче попадам в една дупка и стъпвам накриво и падам  Sad. Нищо й няма на бебка, въобще не си докоснах корема и като цяло съм добре, но се уплаших, все пак аз трябва да я пазя. А ММ само се шегува, че съм се напила и затова съм паднала  Joy

Общи условия

Активация на акаунт