Отговори
# 660
А аз си мислех, че само мен ме заглеждат така странно... Много нагли хорица, ей  #2gunfire

Вие се радвате за двете нови бебета, ама дали всичко е в реда на нещата?? Не е ли малко раничко? Стискам палци и двете да са добре и скоро да са у дома. Нека другите все пак да си чакат термина...

# 661
Вие се радвате за двете нови бебета, ама дали всичко е в реда на нещата?? Не е ли малко раничко? Стискам палци и двете да са добре и скоро да са у дома. Нека другите все пак да си чакат термина...

Че как да не се радваме? Живи и здрави бебчета - какво по-хубаво от това? Рано или късно, то си е Божа работа и никой не е застрахорван!!!
А и 98% от жените НЕ раждат на термин.  Wink

# 662
Разбира се, че не е застрахован. Божа работа си е. И все пак се моля моето да не бърза  Praynig. Няма нищо по- хубаво от това бебето да се развие в утробата на майка си докрай.

# 663
Относно името ,ние вече сме решили с таткото,но по мое настояване няма да казваме името докато не се роди бебо....Не че съм суеверна просто и на мен не ми се слуша или пък гледат физиономии....А като го съобщя когато е вече родено няма да има как да коментират Twisted Evil

# 664
Роси и мойта дъщеря се роди края на април,но доста неща изскочиха подходящи,но повечето са бодита де..което пак ми е от голяма полза...иначе космонавта й от зимата дето мина още й став аи съм много Хапи,щото е много як хахаха сега на малкия ще купувам също много як...я дай линк на играчката мечо да кажа на ММ да я купи ако ми хареса Simple Smile

# 665
Името на бебко го знам САМО АЗ! И хора,които не се познават с мъжа ми,за да няма накрая пак изненади ,както стана с името на дъщеря ми, и накрая изненаданата останах аз едва ли не...ама аз съм си виновна...

# 666
Ние го измислихме едва преди няколко дни /името/. Бяхме го обсъждали съвсем бегло преди няколко години и то на майтап. Само женски имена имахме нагласени. Та сетихме се за това име и най-накрая решихме. Аз имах толкова много изисквания от чисто практична гледна точка - да не е много дълго и трудно за произнасяне /фамилията е достатъчно сложна и без това, и трябва да я спелувам 100 пъти/, да не е от обичайните, които се срещат под път и над път, независимо, че са ми били фаворите, просто ти писва да гледаш и слушаш как всички бебета се казват по един и същ начин, също да е що- годе интернационално - все пак не живеем в Бг и не искам допълнителен тормоз по произношение, като същевременно да не е Уилям, Джон, Майкъл или Чарлз  Joy

Няма да го кажа на никой, защото по принцип и за бременността си не казах  Whistling Много ми харесва мисълта за ококорените очички и възклицания като разберат хората  newsm47 smile3533

# 667
6u6ulina Няма страшно душко и аз нямам багаж за болницата  hahaha hahaha hahaha
Името и нйе измислихме преди няколко дни Simple Smile

НОВО ИМЕ ЗА СЛЕДВАЩАТА ТЕМА ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛИМ newsm78 newsm78 newsm78

# 668
ейй наистина като те зяпнат значи ... мн ме нервят ,сякаш човек не виждали  #2gunfire #2gunfire Ама като ме гледат и аз ги гледам още по-лошо  Laughing ами тъй де ,трябва да се усетят ,особено дъртите пенсии,дали вече изкудкудякали,дали някакъв манталитет не знам ,ама ...мн дразнещо  ooooh!
И като за капак като видиш и някой и започне  да те пипа за корема  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  много нагъл народ ,аз не бих си позволила ,ако не ми кажат или не попитам .

# 669
  • при Дядо Коледа
Честито на двете мами! Да са живи и здрави бебчетата! Дано скоро успеят да се включат как са и да дадат повече информация.  Hug
При мен повечето се отнасят много добре,винаги ме питат как съм,добре ли съм.  Има обаче и много хора по улиците,които ме зяпат с любопитство, все едно наистина съм извънземно  Laughing
 А корема само 2 приятелки са се осмелявали да ми го докоснат, но аз нямах нищо против. Не е било натрапчиво,а много мил жест. Не бих се радвала обаче всякакви хора да го докосват, това си е нещо лично и интимно.

# 670
Sa6eva
http://www.marksandspencer.com/l/kids/toys/toys-by-type/soft-toys, Това е производителя, а мечето е като това, но със шарено одеалце.
Всъщност ето снимах го

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 19:11 от rosicp

# 671
Да са ни живи и здрав малките момченца. Бебовалежа започва. Нека при всички да минава по вода... За пипането на корема, само готини и близки хора ми се радват, то се забелязва.. А за зяпането ония ден една жена много лошо ме гледаше и аз пред нея Взех та се поплюх против уроки и на нея и стана неудоб но, нека и.  Twisted Evil и на други правя така, че не им е работа да ме зяпат.. Аз се радвам на всяко коремче и подпухнала мама  Hug

# 672
  • София
Не съм установила някой да ме гледа лошо.Най ми е смешно в трамвая като се правят,че не ме виждат.Иначе корема ми е много голям и повечето хора направо ми се радват,разпитват кога/къде ще раждам и то даже съвсем непознати.В Кауфланд една лелка ми натъпка в ръката 10 парчета луканки,шунка,пастърми-ама аз месо почти не ям.Добре,че беше детето.Повечето по магазините ме карат да си опитам това и онова- сирене,маслини,а и на пазара ми пробутват плодове-а аз не измити не ям,ама ходи обяснявай. Laughing

# 673
Мамчетаа, на мен днес ми падна тапата  Shocked Одеве ходих на тонове и казах на една от сестрите, но като и казах термина и ми вика "Аа рано е още няма страшно"  Grinning То рано рано ама.. все пак това си известява предстоящото събитие  Whistling Иначе днес тоновете ни са чудесни  Praynig

# 674
wow  ти си имай едно наум и се готви апък те нека си викат че е рано.... Peace

Общи условия

Активация на акаунт