Отговори
# 645
Само всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig Praynig
Ето, че и мъжете показаха, че могат да бързат!
Да са живи и здрави и майките, и бебетата!

# 646
Чудесни новини! Да са живи и здрави малките човечета и техните горди мами   bouquet Hug

# 647
Аз пожелавам на новите 2 бебчета да са много здрави,все така борбени в живота,да не се предават от нищо,да бъдат много глезени и обичани от мама и тате...Бързо възстановяване за тях и мамите им и скорошно прибиране у дома!  Two Hearts Two Hearts newsm51 smile3525 smile3525 newsm30

# 648
Добро Утроо!

И тук честити Бебчета живи и здрави да са Малките Маже на Групата passifier  babyuu Tada

# 649
  ylinfant  ylinfant Да са живи и здрави!!!!!!!!!! Ще чакаме новини.

# 650
Божеее,така се стряскам като чета ,че вече имаме бебчета...А на мен багажа за болницата не ми е готов.А ...то кажи речи вече може почти по всяко време.Направо ме хваща шубето  Confused Само да сме живи и здрави и каките Маринки и новородените бебоци и тея които са на път  Praynig Praynig
За пипането на корема -много мразя да ме пипа ,кой да е .. Имам една позната ,тя като магнит като ме види,на центъра се срещам с нея ,бъркам ми под тениската и почва да го гали ама от долу до горе,мн ме изнервя и й казах  ,а тя най- нагло ''Е кво толкоз,аз много обичах ..'' Абе ти си обичала ,ама аз не. #Cussing out #2gunfire И ей такива нахални случайни хора ,които виждам от дъжд на вятър като магнит ми е корема...

# 651
на мен само 1 комшийка се осмели наскоро да ме пипне и видя,че нищо не й казах и после още няколко пъти ме е пипала,ама тя не го търка или да залепне и да се забрави,ами си слага ръката за няма и 30 секунди...а и малката като я види започва да пищи Simple Smile имам си аларма хахаха

# 652
Аууу, че хубави новини  Heart Eyes Честито на двете мами   bouquet Да са живи и здрави бебковците, само радост и щастие да носят на мама и тати  smile3525 Two Hearts . Много се радвам и за двете Маринки - да продължават в същя дух  Hug

На мен много малко хора ми пипаха корема, защото си бях в Бг само за 10 дена. Тук като те видят по улицата познати не се нахвърлят като хиени  hahaha Честно казано единственият не роднина, който ме докосна беше една много нагла комшийка, която нит съм я чувала, нит съм я виждала от години. Като ме видя във входа ми вика: " О, какво си имаме тук" и цоп ръката на корема. Направо ми идваше да и фрасна един  #2gunfire Бебко определено не обича да го пипат и е дал единствено на баба ми и на баща си. В смисъл рита само на тях двамата, на всички други отказва. Дори в моменти, когато се скъсва да рита, бутне ли ме някой роднина и той просто спира. Като цяло не ми харесва да ме пипат по корема. За мен е нещо лично, защото с бебко си имаме много силна коремно-ритаща връзка  Joy Още от 4 месец почнахме да си говорим с поритвания и той дори като не си пипам корема известно време почва да става неспокоен - свикнал е да го милвам и да му говоря постоянно.

Относно килограмите - бях казала, че тук не изчисляват нищо, нито има ехограф вече, че и мен не ме теглят въобще. Та последният път като свършихме с проверките на кръвното и резултатите от кръвният тест, направо отидох и сама се претеглих на кантара  Whistling. Освен това почти се озъбих и й викам на midwife - "ами аз как да разбера колко килограма е бебето, нали трябва да знам все пак". Тя се чуди малко и после извади няква таблица, където ми записват мерките на корема. Та по тях само ми каза, че мнооооого много грубо бебко бил около 2400, тогава бях 34г.с + 2 дена. Но само по размера на корема да се определя, някакси не ми се струва вярно това. Освен това каза, че коремът ми отговаря на 33 г.с., което значи, че е по-малък. Това също ми се струва относително, защото не бях яла и пила вода. Пък като изпия 500 грама вода, така ще се надуе,че ще стана 36г.с.  hahaha

Утре ще ходя да купувам неща за болничните торби. Верно бебевалежът започна и е направо стряскащо. Започвам да се вълнувам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 653
Да ме барат не ме дразни, но полудявам как всеки, които мине покрай мен ме гледа като извънземно. Бременни жени ли не са виждали тези хора не знам, но скоро някой ще си го отнася. Последния път щом и ММ взе да им се дразни.. Да погледнат и да извърнат поглед - ок. Ама някой така се взират, че чак и се обръщат след мен. Влудяват ме  #2gunfire

# 654
Хаха - да. Забелязах, че гледат бременните жени със съжаление и погнуса.Някво се едно - тая луда ли е да забременее. Вторачват се, все едно гледат извънземно. Много странно ми стана. И неприятно. Какви са тея нагласи, какво е това отношение - не знам. Тук като видят бременна и едва ли не я обожествяват. Усмихват ти се, радват ти се, правят комплименти. Това по улицата.По магазини и супермаркети на петичка се въртят около теб. Да не говорим като се видят две бременни...

# 655
Хаха - да. Забелязах, че гледат бременните жени със съжаление и погнуса.Някво се едно - тая луда ли е да забременее. Вторачват се, все едно гледат извънземно. Много странно ми стана. И неприятно. Какви са тея нагласи, какво е това отношение - не знам. Тук като видят бременна и едва ли не я обожествяват. Усмихват ти се, радват ти се, правят комплименти. Това по улицата.По магазини и супермаркети на петичка се въртят около теб. Да не говорим като се видят две бременни...

Тъп български манталитет...колкото и да е тъжно,това е самата истина....тук е готино да се hate-i а не да си позитивно настроен към другите  Wink

# 656
Интересното е, че и възрастните така зяпат, бабите особено ченетата им висват чак. newsm78

# 657
мен направо...правят се ,че не ме виждат или нарочно,ама като се разминавам с някой съм на косъм да ме блъснат в корема! Оня ден като обикалях из града от преглед и по други задачи вървя по тротоара,а той не е от тесните и 5 човека големи зрели хора банда....повечето мъже си говорят и в последната минута 2ма ми направиха една цепка място....няква възрастна жена пък на косъм да ми блъсне корема...ми да гледат и да се съобразяват малко....някой ако ме удари вече ще си изяде един достоен шамар....с колата пък някакъв дядка кара зад мен и нещо нервен и на 50м.  свети червен светофар,и оня бибка и взе ,че ме изпревари най-накрая!!! И докато светеше червено доста си бях навила да сляза и да го питам дали иска бременна в 8 месец да го нарита пред жена му!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 658
Много е странно това със зяпането. Е какво толкова има въобще не ми е ясно!!  newsm78
Има една, която като ме види не спира да ми гали корема с едни кръгови движения, от които получавам контракции. Но аз съм смотана и си мълча. Не зная как учтиво да й кажа, че не бива така!
А на мен, ако още някой ми изръси репликата: "Момченце е, нали?" ще го фрасна!  #2gunfire #2gunfire
Еми не е момченце и, щом нямаш рентгеново зрение, просто да си замълчи!!!  #Cussing out
6u6ulina, същата съм и аз! Ни багаж, ни чудо, пък съм почти в деветия... И днес на шега викам "На майка си прилича." и в този момент се усетих, че някой ще ми вика "мамо". Малко ме хвана шубе  Confused

# 659
Честити бебенца. Да са живи и здрави и много обичани.
Аз почнах с прането и приготвянето на всички дрехи. Понеже от БГ багажа (дрешките от сина ми) не ме задоволиха и днес напазарувах яката. Той е лятно бебе и всичко почти е или потник, или с къс ръкав. Днес купих два космонавта. Гащеризончета, ританки, бодита, блузки. Пелена, хавлийка, също въртележка за кошарката и едно много сладко плюшено мече , на което му се навива опашката и се чува много приятна мелодия. Харесла съм си и една играчка на Чико дето прожектира на тавана звездички и има мелодии. Но другия път. За мен си купих две блузи, че тук е вече студено, а всичко ми е мънино.
Относно пипането по корема. Никак не ми е приятно, по простата причина, че не знам като го пипат какво очакват.  newsm78 Ами да пипат на мъжете си бирените кореми и да се радват, то е същото. Бебо ритка и общува само с мен и баща си.
За пола и аз много се дразнех когато отначало като разбраха, че съм бременна и колежките ми почнаха да гадаят какво ще е бебето. Та понеже съм имала момче щяло да е момиче. Аз някак си се обиждах (без да го показвам), защото бях сигурна че щее отново момче. Още преди да забременея знаех, че пак ще имам момче. Някак си така чувствах.
Сега за имената. КОе им харесвало и кое не. Абе хора това е моето дете, не вашето. Аз няма да ви кажа как да го кръстите  Crossing Arms
А наистина както пише Гали тук те боготворят, като те видят бременна. Помагат ти. Постоянно ме питат кога очакваме събитието, какво ще е и винаги ми пожелават успех.  Peace
 Сега за имената. КОе им харесвало и кое не. Абе хора това е моето дете, не вашето. Аз няма да ви кажа как да го кръстите  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 16:00 от rosicp

Общи условия

Активация на акаунт