Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за упойките по време на раждане?
Какви са различните видове пелени и какво мислят майките за тях?
Какви са мненията за използването на чайове от коприва и листа от малина за облекчаване на болката по време на раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за упойките по време на раждане?
Форумът представя различни мнения от майки относно упойките по време на раждане. Някои споделят, че упойката им е помогнала, докато други изразяват страхове от възможни негативни последици. Има и майки, които предпочитат да раждат без упойка, като подчертават, че болката се забравя и че резултатът е важен. Важно е да се консултирате с вашия лекар и да вземете решение, което е най-подходящо за вас и вашето бебе.
-
Какви са различните видове пелени и какво мислят майките за тях?
Форумът съдържа разнообразни мнения на майки относно различните видове пелени. Някои майки споделят, че са използвали пелени при повиване на бебето, след къпане, за предпазване на повърхности или като подложка. Бархетните или памучните пелени се описват като по-дебели и удобни, докато тензухът е описан като много тънък. Важно е да изберете пелените, които най-добре отговарят на вашите нужди и предпочитания.
-
Какви са мненията за използването на чайове от коприва и листа от малина за облекчаване на болката по време на раждане?
-
Какви са употребите на пелените за бебета?
-
Как се измерва тазът, за да се определи дали може да има нормално раждане?

та за тва предполагам стана цялата работа толкова сложна при мен хихихи и нали казват ,че второто УЖ е по-лесно и леко пък да видим
Не знам дали гледате по TLC има една поредица за раждания-много ми е интересно на мен. Ами искам да ви кажа,че като живяла в Америка,не мисля че ако упойката беше нещо вредна за детето там щяха да си позволяват така масово да я използват.А там едва ли не ако НЕ ИСКАШ упойка е някакъв прецедент! Знам че едно време нашите баби че дори и майки са раждали без нищо,но медицината се развива слава Богу! КАто цяло си мисля че съм от тези които търпят на болка,но идея си нямам точно каква ще е болката този път ,а и искам по възможност в този момент да бъда максимално спокойна и да го запомня като хубаво преживяване по-скоро.
.
, не знае човек на кой свят се намира, хич не ми се нрави да ме приспиват, за това се моля да ми се размине и секциото.
.