Отговори
# 315
plod4etata , Doros благодаря за съветите. На мен доктора ми изписа Хеспидин гел.Ще продължа с него още два-три дни и ако няма ефект ще взема да пробвам вашите предложения.А иначе незнам откъде ми се появиха тези хемороиди при положение,че нямам запек  newsm78 К  bouquetакто и да е.
Хубав ден на всички бременилчета

# 316
  • Пловдив
Добро утро,коремчета!Влизам да се  оплача набързо  #Cussing out Цяла нощ не съм спала,едни гадни хемороиди са ме налегнали  #2gunfire В началото не ме боляха,но от вчера е нещо страшно и направо немога да си седна на д* .Поливах се със студена вода,мазах с мехлеми,налагах лед,облекчи ме малко,но не достатъчно.Кошмар направо  Banghead Вие имате ли подобни неразположения и как се справяте с тях?
Еднственото нещо, което ми помага при хемороиди е обикновено олио - вечер, като си лягаш, сипи малко олио върху памук и го наложи на болното място. Винаги ми е помагало, къде за ден-два, къде за седмица, но помага. Майка ми и дядо ми са с много операции за хемороиди и само олиото им помага в такива моменти.

И аз да споделя за подуването - за едно денонощие ми се подуха стъпалата и дланите, чак не ми се вярва...за нула време.

# 317
plod4etata , Doros благодаря за съветите. На мен доктора ми изписа Хеспидин гел.Ще продължа с него още два-три дни и ако няма ефект ще взема да пробвам вашите предложения.А иначе незнам откъде ми се появиха тези хемороиди при положение,че нямам запек  newsm78 К  bouquetакто и да е.
Хубав ден на всички бременилчета

Появяват се от самата тежест и напрежение.И аз съм така,нямам запек,но си имам хемороиди Sadне са болезнени като при теб,но е неприятно.За жалост не мога да ти помогна със съвет за облекчаването им. Rolling EyesПри мен продължават болките в кръстта,направо съм като разглобена,все едно от кръстта на долу не е моето тяло #Shockedходя като пате.

# 318
 newsm55 beer2 beer2 beer2 beer2 beer2
Ние купуваме от Лидел Бейби Бирички има по 250мл са и си пивам по 2-3 от тях но не всеки ден.
Килограмите и Моя доктор каза,че се дължи на това,че задържам вода,но каза не всичко е вода колкото и да ти се иска.. Joy Joy Joy Joy
Килограмите ще се свалят имам си вече план как ще ги сваля Grinning Grinning Grinning Grinning

# 319
kle0patra , на мен пък ми се наложи да шофирам преди няколко дни за около 25км, но имаше страхотно движение по пътя, всеки изпреварва от където свари и аз така се притесних и толкова силно ми се стягаше корема, че здраво се изплаших, направо се припотих. Все пак това си беше шофиране за половин час и наистина много се напрегнах. Та наистина от притеснение се получават много силни контракции. Та сега съм се зарекла да не шофирам повече докато родя.

elena_bel , може и да си права за количеството магнезий, не съм се интересувала толкова подробно, но самата нагласа, че пия по 1 прахче на ден, а не 6бр хапчета си е друга  Simple Smile. А мисля  и това прахче да спра след някой друг ден.

# 320
 Ох, и аз вече избягвам да шофирам поради същите причини. Много притеснение и адски нерви. Преди 2 седмици за малко да се сбия с един кретеноид насред пътя.  #2gunfire
 Иначе биричка си пийвам и аз  Laughing

# 321
  • Варна
При мен продължават болките в кръстта,направо съм като разглобена,все едно от кръстта на долу не е моето тяло #Shockedходя като пате.
Опитай максимално да ограничиш лежането по гръб, дори и облягането на дивана назад. Четох, че за болки в кръста най-добре е да седим изправени под прав ъгъл или дори леко приведени напред, както когато се облягаш с лакти на маса или бюро. Също и ходенето пеша помага, за да се отпуснат мускулите покрай опашните прешлени. Дори в една книга се препоръчваше да се прави едно упражнение, което не помня как се казва, но жената застава на четири крака и с помощта на голям шал, например, някой отгоре придържа коремчето като в люлка. Така за 1-2 минутки пише, че помагало да отпусне болката в кръста, а и да се намести бебето удобно. Не съм го изпробвала, но съм го запомнила за всеки случай.  Peace

# 322
Аз, за щастие, все още не мога да се оплача от болки в кръста, но на курсовете ни казваха, че гимнастическите топки помагат (като ги ползваш вместо стол):
http://topka-za-fitnes.pazaruvaj.com/
Най-подходящи са с диаметър 65см (в зависимост от ръста де).
Една приятелка си беше купила също космо диск по време на бременността и каза, че доста и помагал..

# 323
  • Бургас
Мамчета сега ми звънна етърва ми че счупила помпата за изцеждане..... и сега ще трябва да вземаме  направо.... и гледам в айко в на промоция на 60 лв. на Авент. Какво ще кажете оферта е нали?

# 324
Мамчета сега ми звънна етърва ми че счупила помпата за изцеждане..... и сега ще трябва да вземаме  направо.... и гледам в айко в на промоция на 60 лв. на Авент. Какво ще кажете оферта е нали?

Определено! Гледам, че е от новия модел на Авент. Аз бях със стария, но предполагам тази е още по-добра!

# 325

Определено! Гледам, че е от новия модел на Авент. Аз бях със стария, но предполагам тази е още по-добра!

Със сигурност си заслужава. Няма какво да се колебаеш. Simple Smile

# 326
не бързате ли с помпите за кърма newsm78аз примерно,нямам коластра дори,не знам дали ще имам кърма Rolling Eyesслед раждането,живи и здрави,ще си купя,ако имам нужда

# 327
miminka_88, още преди месец спрях да карам кола именно поради тази причина. Просто усещах как получавам контракция след контракция. Дори и возенето като има някаква напрегната ситуация и аз се напрягам. Затова и препочитам да пътувам с метро, отколкото с кола.

Аз днес си взех най-после помпа на Медела. Пак не беше на промоция (ама аз 8 мес. я чакам да стане), обаче е с един хубав комплект за гърди бонус. Капарирахме си и количка. И то супер набързо, чак не повярвах - отидохме, харесахме и взехме. Може би е късметлийски ден, защото ММ има рожден ден   Gift. Та ви черпя с малко торта   party023 .

# 328
Да ти е жив и здрав, и да те слуша  Mr. Green

Това с кърмата е Божа работа, но ако се наложи да стимулираш кърмата в родилното, по-добре да си имаш, вместо тепърва да пращаш някой да търси и да купува. Особено ако си секцио. Пък и аз си взех на промоция. Колко време чаках. Имаше мега оферта на Авент със сто неща в кашон, но тогава ми се стори прекалено рано да ги купувам. После дебнах всеки ден на сайта и накрая пак пуснаха същата промоция. Нахвърлих се като хиена  Joy

По гръб не лежа от месеци. Две минути само ако легна и започвам да се задушавам. Много ми притиска всичко. Аз даже и странично едвам лежа. Много ми е мъка. През деня съм от едната кълка на другата - на леглото.

# 329
 newsm59

жив и здрав да е и всичко най най!!! Wink

Със шофирането и аз избягвам ако карам е само през деня,че направо нощно време фаровете на колите ме заслепяват без да ги гледам и много ми пречи. #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт