Отговори
# 300
В началото с цялото това гадене и повръшане, можех да ям само картофи, сготвени по всякакъв начин. Тогава свалих 6-7 кг и странното е че още не съм си ги върнала. Имам още 2 кг докато ви върна тези от преди да забременея (не че държа да си ги връщам де). Това е много странно при положение че и бебка вече си тежи.  newsm78 Само ми е интересно при всяка ЖК защо на документите ме пишат все повече кг от това което съм в действителност.  newsm78 newsm78 newsm78

# 301
Аз съм 33 гс, но съм +25 почти, бях 50 Sad и най-лошото е, че въпреки киселините и повръщането в началото все ми се яде и то пържено, сладко....а относно алкохола аз си позволявам по няколко глътки бира от време на време, но си мечтая за бутилка мартини и кутия цигари...но живии здрави след кърменето Wink килпграмите ще ги сваля, не знам как, но ще ги сваля.

# 302
Тези килограми.... Преди почти 2 седмици бях +11 кг., но оттогава не съм се теглила, защото ММ ми взе кантара  Laughing. Нали сега се местим и той го занесъл на новото вкъщи.
Иначе като ми мериха на ЖК талията и беше 90 см., та се шегувам вече с ММ, че съм идеалните размери: 90/90/90  Joy Joy

# 303
Здравейте! От доста време не съм писала, но си бях на село. Беше направо страхотно, забравих напълно за страха и депресията, която ме беше налегнала с тези контракции. Вчера се завърнах в Стара Загора отново в този задух и не знам от жегата ли, от климатика ли или на психична основа, но контракциите ми май започват да се връщат, а не мога да се върна отново на село, защото от утре ми започват лекциите Sad

Искам да напиша по една стара тема, която обсъждахте, относно спирането на магнезия: аз самата усещах, че колкото повече ми увеличаваха магнерича, толкова повече се засилваха контракциите. Бях стигнала до 3х2, а това прави общо 3000мг дневно прием на магнезий  #Crazy. Минах на своя глава на диаспорал 2х1 и спрях магнерича. Почувствах се мн по добре и след още 3 дни минах на едно прахче на ден, той е 300мг, т. е намалих си дозата 10 пъти. Сега положението е мн по-добро. Спрях и но шпа-то

Относно килограмите съм +8, за сега се чувствам добре, не са ми отичали до сега краката, но много ме боли гърба, направо не се издържа Confused. А за това какво ми се прияжда - АБСОЛЮТНО всичко, което видя или за което чуя, направо не мога да се позная, даже като съм си в нас и като отворя хладилника задължително вадя всичко, може да си опитам с по една хапка от всичко, но трябва да опитам Laughing. С баткото като бях бременна веднъж не ми се е прияло нещо, сега направо положението е сташно. Направо съжалявам ММ, все до магазина търчи  Grinning.

П.П Отивам да си сипя една студена биричка, че тука мн ме изкушихте като заговорихте за нея  Mr. Green  Hug

# 304
 Аз съм +13 дано не кача повече от още 3-4кг..... Praynig

# 305
miminka_88, аз съм забелязала, че от жегите ми се засилват контракциите! Затова гледай да си на възможно по-хладно. На психическа основа също (като например "пих ли си хапчето"), аз забелязах, че като стигна на книгата си на по-интересен момент и понеже се напрягам психически и имам повече контракции  ooooh!. Голяма е глупост, но е факт...

# 306
Дааа за това че са на нервна почва контракциите съм съгласна и аз....че се засилват де.....КАто съм напрегната или ядосана и...... ooooh!

# 307
miminka_88, относно магнезия мисля, че 1 прахче Диаспорал съдържа горе долу колкото 6 хапчета Магнерич, понеже Диаспорал-а съдържа близо 300мг магнезий, а един Магнерич-а 500 мг магнезиев DL-аспартат (което се равнява на по-малко количество магнезий).
За сравнение аз съм на 3х2 Магнерот и доктора ми каза, ако искам да го заменя с 1 Диаспорал (количеството магнезий било сходно) и сега разгледах в листовката и пише, че Магнерот-а съдържа "500 мг магнезиев оротат дихидрат, съответстващо съдържание на магнезий: 32,8 мг" => което умножено по 6 е към 200мг (даже по-малко).
Дано не те заблуждавам с моите сметки, че не съм медицинско лице и не знам точно пък тия активни съставки дали не влияят сами по себе си по по-различен начин..

# 308
Аз това лято с голям мерак си пия бира, по две малки чаши и съм много добре.  някой беше казал че било добре за кърмата,хихи. Не се лишавам от нищо, но определено не си угаждам и сега тези дни само това ми е в акъла 😃

# 309
Много бира изпих аз през тези 8 месеца  Embarassed Понякога съм си позволявала и по чашка бяло вино. За бирата и кърмата и аз разбрах, но то е по време на самото кърмене и то по малко  Peace

# 310
Това е само подготовка, хихи. Мен последните два месеца страшно ми се пие бира, най ми харесва пиринско 😃 и узо също по няколко глътки от на мм чашката 😄 а бебка забелязах че се активира, да и е готино 😄😭😊

# 311
  • Бургас
За биричката- и аз цяло лято си пийвам единствено та ми утоляво жаждата о и най- върви и с морските неща Wink)) и кортофки. Знам че миди и такива нещо не е хубаво да ядеш но обичам и си хапвам но не специално за мен порция а си боцкам, както и хайвер. Но щом съм нямала до сега проблеми значи вс е ок в умерени количества.
А за кг... Май не съм качила от 05.08 нз...днес ще видим! Вчера бях на тонове всичко е 6 точки и дори ни е цъкнаха на ехограф, защото брех като сложихме колана и се измести в единия край хахха ама си е главично всичко Wink)))

# 312
Добро утро,коремчета!Влизам да се  оплача набързо  #Cussing out Цяла нощ не съм спала,едни гадни хемороиди са ме налегнали  #2gunfire В началото не ме боляха,но от вчера е нещо страшно и направо немога да си седна на д* .Поливах се със студена вода,мазах с мехлеми,налагах лед,облекчи ме малко,но не достатъчно.Кошмар направо  Banghead Вие имате ли подобни неразположения и как се справяте с тях?

# 313
Добро утро и от мен! При нас всичко е нормално засега, добре, че малко захладня, защото горещините ме смазаха тотално.  Twisted Evil
 Хемороиди по време на бременностите не съм имала, но съм се справяла с тях с малко калиев перманганат, разтворен във вода - с това се миех и ги избутвах навътре.

# 314
Добро утро,коремчета!Влизам да се  оплача набързо  #Cussing out Цяла нощ не съм спала,едни гадни хемороиди са ме налегнали  #2gunfire В началото не ме боляха,но от вчера е нещо страшно и направо немога да си седна на д* .Поливах се със студена вода,мазах с мехлеми,налагах лед,облекчи ме малко,но не достатъчно.Кошмар направо  Banghead Вие имате ли подобни неразположения и как се справяте с тях?

На мен също ми се появиха от запека и тежестта на бебка.. аз до сега се мажа с хемогел и нямам никакви болки, само като аксесоар ми е Simple Smile док каза че ще се прибере, външен е. но, една моя приятелка ми го препоръча този крем които бил много ефикасен, аз все още не съм го взела де да знам защо... но, ще го пробвам със сигурност, ето крема Rectanal Aid. дано да ти помогне, сподели след това, моля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт