Отговори
# 285
Има една банка (Булген ли беше), които съхраняват материала в България, но и те си държат цена при това май е за 18-20 години. Аз лично не мога да си го позволя, затова и не мога да кажа точни данни.

До шестия месец можеш и то в зависимост от бебето. Кошът за кола, който е в комплект с количката, също е до 6. месец, ама можеш и малко по-нататък.

Да , Булген  банката при която се замръзяват в България , ние вече подписахме догов (но остава само парите да дадем   Rolling Eyes) , замразяват ги за 21 години , когато детето е пълнолетно по всички закони и след този период може да ги прави каквото си реши. Ние избрахме първия план за плащане който е на две вноски , общо 3700лв. , но има различни вариянти на изплащане .

Браво на вас и ние сега ще ги видим тея Фирми че са няколко и ще видим коя ще е по изгодна Peace

# 286
Ох, ако можех да изпия една биричка с пържени картофки  Cry Някои мами и по чашка винце си пийват, а на мен ми се гади само като видя или подуша алкохол. Няколко дена след като е станала работата за бебко, разбрах, че има нещо гнило - не можах да докосна едно от любимите ми вина. Не съм близнала никакъв алкохол за цялата бременност.Купих безалкохолно вино, но на етикета пише вино. Щом го прочете мозъкът ми и слага спирачка. Накрая го изхвърлих. Не мога и сокове да пия - всичко ми прави киселини. Само вода / и тя ми прави, ама няма как/. Като родя първата ми работа ще е да си купя 10 литра смути и 50 литра натурални сокове  hahaha Тогава би трябвало да нямам проблем с киселините вече. А снощи как преядох... така напълних коремчето, че не можах да заспя до 2-3  Sick За втори път ми се случва.

На вас дояждат ли ви се разни неща? Толкоз месеци нищо не ми се дояждаше и последната седмица какво ми стана не знам. Се някакви глупости ми се ядат. Преди два дена едвам стигнах до магазина да си купя едни неща - мислех си, че ще умра по пътя  #Crazy

Ох какво ли не не ми се преяжда ония ден ходихме по нощите до Макдоналц спецялно за пържени картофки и майонеза  Joy Joy Joy Joy
Пия по 100литра безалкохолно ям много диня пия по 5 литра вода не знам каде го слагам newsm78 Joy

# 287
  • София
На мен не ми се яде нищо специално, но определено посягам повече към солено и кисело. От сладко ми горчи. Влизам в 34 седмица и съм + 20 кг.  Вие как сте с кг?

# 288
Здравейте мамчета   bouquet
 За педиатрите - аз мисля като вляза в 9-тия м. да отида и лично да говоря с моята лична, която е и педиатър дали ще се съгласи да поеме бебчето и да се разберем евентуално за след раждането дали ще идва на домашни посещения

Мисля,че идва само 1 път после ви ще ходите със бебчо да го мерят шерят и т.н.т Joy

Аз знам че идват по веднъж, но някъде дори изобщо не ходят и толкова, та това ми беше мисълта.   Hug

# 289
здравейте с първата бременност качих 50 кг  smile3511 който как ли не се опитвах да ги сваля ,та с хапчета,чайове,диети нищо не помогна.а сега преди да забременея бях 95 кг а сега в края на осмия месец съм 105 било напълно нормално.казаха ми че за цялата бременност трябвало да не се качват повече от 20 кг

# 290
Здравейте и от мен... за прияждането определено има моменти, в които толкова силно ми се яде нещо, че и аз имам чувството, че ще умра, ако не го хапна. Одеве ми се прияде сирене по шопски...задействах се веднага и сед половин час с мъжо му видяхме сметката  Laughing
 Относно килограмите- първия пт качих 9 кг за цялата бременност, този път съм 10 дотук. Бях 53, като забременях, сега съм 63 и бая ми натежава вече...

# 291
На мен сякаш нищо специално не ми се дояжда.....не и до такава степен че да не мога да търпя Grinning  Аз засега съм +9кг....не искам само да минавам +15...

# 292
Ние сме се насочили към Биорегенерация, това е тъканната банка, която се намира в болница Надежда и ако родиш там ползваш 500 лв. отстъпка...за стволови клетки от тъкан от пъпна връв и стволови клетки от кръв от пъпна връв излиза 4700 лв.  Разгледах и другите тъканни банки, цените са сходни за пълния пакет.

# 293
Има моменти,в които така ми се прияжда нещо,че имам чувството,че ако не го хапна ще дойде края на света  hahaha.
Иначе съм +16 кг до сега и се надяван да не станат повече от 20,макар че и тези са ми в повечко  Blush

# 294
+20 от мен до сега  newsm61 newsm61 smile3515 smile3515 smile3511 smile3511

# 295
До тук съм 12кг отгоре. Прияждат ми се доста неща, може да не е на момента, но до няколко дена все ми се върти в главата. 4-я и 5-я месец ми се ядяха само картофи. Така и не ми се догади, дори и в началото. Вкусовите ми навици не се промениха, харесвам си същите неща и маслини да не видя  newsm47

# 296
Здравейте и от мен... за прияждането определено има моменти, в които толкова силно ми се яде нещо, че и аз имам чувството, че ще умра, ако не го хапна. Одеве ми се прияде сирене по шопски...задействах се веднага и сед половин час с мъжо му видяхме сметката  Laughing
 Относно килограмите- първия пт качих 9 кг за цялата бременност, този път съм 10 дотук. Бях 53, като забременях, сега съм 63 и бая ми натежава вече...

И аз съм така с килограмите, бях 53 и сега съм 62..странното е че бях 63 и нещо не знам как съм свалила 2 килограма за месец. Лекарката същи е изненадана  newsm78 Иначе бебчето е качило грамажчета и е по-голямо. Предполагам че жегите ми се отразиха така..

Иначе още от началото на бременността много ми се хапват лимони  Embarassed което обяснява защо се регистрирах във форума с това име  Wink Мога да ям резенчета лимони цял ден, като ябълки. Много ми харесват  Blush

# 297
От топлото нищо не ми се яде. Преди като че ли по си угаждах с ядене. Аз съм +19 до сега, на крака съм напълнена или ми е от това че задържам вода. Както и да е ще отслабваме само финала да дойде  Praynig

# 298
Аз също съм +20, но мисля, че поне 3-4 са вода Grinning Спуквам се да ям диня и 20л вода ги пия за 4-5 дни, а тръгна ли навън от всяка лафка вода си купувам  Embarassed Много взех да се надувам вече, даже мисля, че докато не родя повече няма да ми спаднат краката, но каквито и да станат от вода не се отказвам  Crossing Arms

# 299
  • Варна
Аз за момента съм качила +11кг, но последно се теглих преди две седмици, та може да са станали повече вече. А за ядене - в първите месеци изобщо не ме влечеше сладкото, а сега си хапвам от всичко, но нямам някакви мании по определен вкус... освен към сладолед, мога да ям сладолед постоянно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт