Отговори
# 270
  • Варна
Сега се сетих да питам ..имате ли вече избран педиатър и кога се препоръчва да се запишем за педиатър
Аз от около седмица започнах да преглеждам темите за педиатри във Варна, защото не познавам нито един..Доколкото знам трябва да имам избран такъв и то да се видим/чуем поне веднъж преди раждането, за да се провери дали би могъл да поеме още един малък пациент, да се разменят координати и да се направят уговорки за след раждането. Ако не се направи това, предполагам, че личния лекар на майката (респективно на детето) ще поеме ангажимента да посети бебето след като се прибере в дома си. В сряда съм на ЖК и ще попитам АГ как точно се процедира, че все още ми е малко объркано  newsm78

# 271
Коша за Новородено се позлва ,докато умалее или  не започне да сяда бебето Simple Smile Обаче на тия по-евтините колички кошовете умалявали до 3тия месец,то и не случайно си им пипе дължините на кошовете...аз избрах количка с малко по-голям кош за новороденото Simple Smile Та гледайте сантиметрите Wink

# 272
Момичета, моя бебчо е извън опастност. Отидох от нас до болницата пеша около 4-5км и направо им превъртя апарата. Показа им как се прави. Сестрата чак се учуди на високия му пулс.  Hug Hug

# 273
Момичета, моя бебчо е извън опастност. Отидох от нас до болницата пеша около 4-5км и направо им превъртя апарата. Показа им как се прави. Сестрата чак се учуди на високия му пулс.  Hug Hug

браво на него видя ли че всичко ще е наред,ние пък цял ден ту хълцаме,ту ритаме и цял ден болки в кръста и продължава да си боли и това е с първата бременност нямах такъв проблем но сега е ужаснооооооооо  smile3511 иска ми се да хвана да се обеся  newsm45.голяма жега,няма спане абе просто ад под небето а още не се е родил принца,принцесата ще стане на 6 и що годе слуша ама като дойде и   ylinfant бебешока и край сигурно наистина ще трябва сигурно да се обеся  Joy в кръга на шегата де

# 274
Болките в гърба ги оправям с разходка, но за кръста и аз не съм намерила лек. Иначе жегата.. От климатика не мърдам и така.. И си спинкам и вс точно

# 275
Izgrqvashto Slance това със стволовите клетки е супер.
Ето малко инфо по темата, за тези които имат възможност  Peace
http://www.afroditamc.com/userfiles/file/Catalog.pdf
Деси браво на бебчето ти. Разказало им е играта  Hug

# 276
Лелеее.... няколко дена се отдадохме на пазаруване, а вие вече нова тема и то напреднала Grinning Дано само хубави новини да ни радват в нея.
Аз съм много щастлива и спокойна вече...имаме си кошарка с матраче, количка 3 в 1 и много дрешки и одеяла. Аз също се включих в битката за дрешки в Лидъл и си накупихме куп дрешки Grinning Останаха само козметика и биберонки. Сега вече мога да обърна внимание и на каката...да се подготвим за училище. Grinning

# 277
ОхХХх мн, ми е жега,мн. задушно...  Weary А съм на две сватби на 07.09 и на 13.09,направоо супер  Joy Joy smile3521  Моля се да е малко по-хладно тогава!  Praynig Praynig Малко се притеснявах дали да ходя и на двете, дано да се чувствам добре,че аз каквато съм бъзливка...иначе Доки каза,че няма пр. да пътувам(В Сандански е едната) Hug preggo  car003

# 278
момичета здравейте... Деси радвам се за теб.. браво на юнака!
Днеска ходих до Вис Виталис, ей така да се разходя.. все още само се заглеждам аз... казала съм си да влезна в 9-ти и ще накупим всичко...

иначе да ви кажа че както наближава времето, мен все повече бира ми се пие Simple Smile само с това си угаждам и с пъпеш също.. вече и не ми се яде толкова, ама гледам да хапвам нещо по леко..

понеделник ще ходя да вида бебка, колко е пораснала  моята кукла Simple Smile лека и прохладна вечер, май ще спим че такъв вятър подухва... и наздраве от нас cheers

# 279
виждам,че много се оплаквате от болки в кръстта.И аз съм така,зверски ме боли,едвам ходя smile3518..моля ви,кажете,ако намерите някакъв лек,че не се търпи

# 280
Doros   Бира и аз си пивам студенка ммм...

За кръста само космодиск момичета нищо друго не помага Confused Confused Confused
ако имате или ваш близък има вземете го да го ползвате аз чак от БГ си поръчах,но помага Peace

# 281
Има една банка (Булген ли беше), които съхраняват материала в България, но и те си държат цена при това май е за 18-20 години. Аз лично не мога да си го позволя, затова и не мога да кажа точни данни.

До шестия месец можеш и то в зависимост от бебето. Кошът за кола, който е в комплект с количката, също е до 6. месец, ама можеш и малко по-нататък.

Да , Булген  банката при която се замръзяват в България , ние вече подписахме догов (но остава само парите да дадем   Rolling Eyes) , замразяват ги за 21 години , когато детето е пълнолетно по всички закони и след този период може да ги прави каквото си реши. Ние избрахме първия план за плащане който е на две вноски , общо 3700лв. , но има различни вариянти на изплащане .

# 282
Здравейте мамчета   bouquet
 За педиатрите - аз мисля като вляза в 9-тия м. да отида и лично да говоря с моята лична, която е и педиатър дали ще се съгласи да поеме бебчето и да се разберем евентуално за след раждането дали ще идва на домашни посещения

# 283
Здравейте мамчета   bouquet
 За педиатрите - аз мисля като вляза в 9-тия м. да отида и лично да говоря с моята лична, която е и педиатър дали ще се съгласи да поеме бебчето и да се разберем евентуално за след раждането дали ще идва на домашни посещения

Мисля,че идва само 1 път после ви ще ходите със бебчо да го мерят шерят и т.н.т Joy

# 284
Ох, ако можех да изпия една биричка с пържени картофки  Cry Някои мами и по чашка винце си пийват, а на мен ми се гади само като видя или подуша алкохол. Няколко дена след като е станала работата за бебко, разбрах, че има нещо гнило - не можах да докосна едно от любимите ми вина. Не съм близнала никакъв алкохол за цялата бременност.Купих безалкохолно вино, но на етикета пише вино. Щом го прочете мозъкът ми и слага спирачка. Накрая го изхвърлих. Не мога и сокове да пия - всичко ми прави киселини. Само вода / и тя ми прави, ама няма как/. Като родя първата ми работа ще е да си купя 10 литра смути и 50 литра натурални сокове  hahaha Тогава би трябвало да нямам проблем с киселините вече. А снощи как преядох... така напълних коремчето, че не можах да заспя до 2-3  Sick За втори път ми се случва.

На вас дояждат ли ви се разни неща? Толкоз месеци нищо не ми се дояждаше и последната седмица какво ми стана не знам. Се някакви глупости ми се ядат. Преди два дена едвам стигнах до магазина да си купя едни неща - мислех си, че ще умра по пътя  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт