Отговори
# 255

EvElIn_, благодаря ти, стана ми ясно. Значи не съм ходила никога и най-вероятно няма и да отида  Joy Тук само слушат сърчицето на бебето и го опипват с ръка да видят дали е главично или седалищно. Факт е, че всеки път като сме на преглед бебко не спира да рита и да блъска. Хич не обича да ме опипват. Последният път midwife така ме изгледа остро и ме пита: "това дете защо така ми блъска ръката, не мога да чуя добре?".. как да й кажа, че просто бебето ми не я харесва и не иска да пипа нито мен, нито него  hahaha

Тук е около 2000 паунда, но аз бях гледала две компании. Имаше някаква разлика, но не съм сигурна точно. Помня, че самата цена зависи от това дали ще запазят само стволови клетки или и част от пъпната връв.

# 256
Момичета,понеже все забравям да попитам в магазините,някоя компетентна мама ако може да ми каже-Зимния кош за новородено до кой месец се ползва,горе-долу??... Peace newsm78
Иначе попитах за кошницата за кола до кой месец е и казах,до около годинка,...което малко ме съмнява,като гледам колко е мъничка..нз..де може и до год..хаха

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 14:59 от Galkaa23_SF.

# 257
До 6-тия месец ако не се лъжа Simple Smile

# 258
Slynce, ако имате финансова възможност, не го мислете много. Успокояващо е да знаеш, че 25 години защитаваш по някакъв начин детето си.  Heart Eyes

# 259
Има една банка (Булген ли беше), които съхраняват материала в България, но и те си държат цена при това май е за 18-20 години. Аз лично не мога да си го позволя, затова и не мога да кажа точни данни.

До шестия месец можеш и то в зависимост от бебето. Кошът за кола, който е в комплект с количката, също е до 6. месец, ама можеш и малко по-нататък.

# 260
[quote author=Izgrqvashto Slance
обясни ни и + и – при стволовите клетки и сега ще помислим със Мм

Може ли да споделиш,какви са + и - ?

# 261
  • Варна
Момичета,понеже все забравям да попитам в магазините,някоя компетентна мама ако може да ми каже-Зимния кош за новородено до кой месец се ползва,горе-долу??... Peace newsm78
Иначе попитах за кошницата за кола до кой месец е и казах,до около годинка,...което малко ме съмнява,като гледам колко е мъничка..нз..де може и до год..хаха
Няма определен месец, до който можеш или трябва да го ползваш - общо взето докато започне да сяда бебето и иска да седи седнало по време на разходки, за да разглежда света наоколо. Започне ли да иска седнало, просто по-удобен ще е вече летния кош.

# 262
Има една банка (Булген ли беше), които съхраняват материала в България, но и те си държат цена при това май е за 18-20 години. Аз лично не мога да си го позволя, затова и не мога да кажа точни данни.

До шестия месец можеш и то в зависимост от бебето. Кошът за кола, който е в комплект с количката, също е до 6. месец, ама можеш и малко по-нататък.

Tука банката ги пази до 18 годишна възраст на детето после можеш да възтановиш договора за още 18 години

# 263
Сигурно затова в паундове излиза повече - обикновено е до 25 години и после плащаш всяка година за удължаване. Но предполагам, че има различни варианти за обсъждане, все пак са сериозно количество пари. Аз не съм говорила със специалист, но ми е интересно какви са минусите.

# 264
Цитат на: Izgrqvashto Slance
обясни ни и + и – при стволовите клетки и сега ще помислим със Мм

Може ли да споделиш,какви са + и - ?
[/quote
Да разбирасе Simple Smile
+ е ако ги имаш клетките и  не дай си боже се разболе детенцето или негобо братче или сетриче от някои вид рак или хепатит ги имаш и тогава не става дума за праи а за човешки живот 1 от 4000 стволови клетки всъщност върши работа Simple Smile
По този въпрос попитах дали се лекува захарната болест  доктора ми обясни,че за момента са правени два опита при който 1 е спулочлив а другия не е и за това не го предлагат като вариант но за във Бъдеще ще стане!
(-) Е че може и да не ти потрябват и Тогава тези пари който си вложил се губят! Peace

Дано да съм обяснила добре  Hug Hug Hug Hug

# 265
Сигурно затова в паундове излиза повече - обикновено е до 25 години и после плащаш всяка година за удължаване. Но предполагам, че има различни варианти за обсъждане, все пак са сериозно количество пари. Аз не съм говорила със специалист, но ми е интересно какви са минусите.

Хубаво е да се  знае всичко Simple Smile  Hug

# 266
здравейте ние днес сме много активни,но и така жестоко ме боли кръста че вече не знам къде се намирам  newsm45 .лежа , почивам си и пак ме боли  smile3511 ще полудея.дайте съвет как да си облекча болката моля  Weary

# 267
здравейте ние днес сме много активни,но и така жестоко ме боли кръста че вече не знам къде се намирам  newsm45 .лежа , почивам си и пак ме боли  smile3511 ще полудея.дайте съвет как да си облекча болката моля  Weary

Разбирам те...същото е и при мен  Tired Face Но колкото е невъзможно, открих 2-3 позиции в които някак си заспивам..после след 3 часа пак ставам и се започва едно обикаляне из апартамента, Малко движение отпуска мускулите на гърба и после пак пробвам същите позиции..   Confused

Ето едно видео с удобните позиции за бременни;
https://www.youtube.com/watch?v=hQhHI5oH0WM

# 268
От 5-6 години все си повтарям, че като родя ще запазя стволови клетки. Е да, ама не знаех, че е толкова скъпо. За съжаление нямаме тази възможност Sad Чела съм и аз доста по темата, но спрях, защото каквото и да правя парите ги нямаме.

# 269
Сега се сетих да питам ..имате ли вече избран педиатър и кога се препоръчва да се запишем за педиатър

Общи условия

Активация на акаунт