Отговори
# 240
Като ви гледам в колко часа пишете  Laughing не съм единствената която не може да спи май,а  Joy? От 3:00ч. съм будна, то не беше едно въртяне в леглото...и накрая не издържах и се преместих в другата стая, че поне ММ да се наспи.
Деси, ще чакаме да кажеш как е минало на прегледа  Hug Hug Hug

# 241
То е адска жега как да се спи, само се въртя по през ноща и бебката се събужда, и като се изнервя и аз ставами отивам в другата стая поне ММ да се наспи

# 242
Деси, при мен на първия запис бебето спеше и доктора не хареса резултата. Изпратиха ме да се разхождам, да пийна кока кока и да се върна. После бебата им разби апаратурата от блъскане Simple Smile. И аз им обясних, че то си има режим и по това време спи, не може постянно да рита в тяхна чест.

# 243
Олеле, в какви часове сте будни  ooooh!. А още не сме родили!  hahaha
Докато ви чета за движенията и коремът ми придоби всякаква форма, даже ме наболява, какви са тези акробатични номера вътре...
През нощта като ставах за тоалетна и ме болеше главата. Надявах се да мине до сутринта, но още ме боли Sad. Някакви препоръки как да я накарам да спре без лекарства?

# 244
Деси, при мен на първия запис бебето спеше и доктора не хареса резултата. Изпратиха ме да се разхождам, да пийна кока кока и да се върна. После бебата им разби апаратурата от блъскане Simple Smile. И аз им обясних, че то си има режим и по това време спи, не може постянно да рита в тяхна чест.

Най-тъпото е, че докато се разкарвах скачах, щипах се, бутах го.. Върнах се в отделението, легнах, той стигаше и до 200 пулс обаче машината мещо се рашзпищя, дойдоха и я нулираха. И фактически от това в началото нищо не се записа, а той после се успокои. Охх да бях знаела щях да отида в четвъртък вечерта, така хем бебо щеше да си мързелува вчера на спокойствие, хем мен нямаше да ме психясват така.

# 245
До 5 сутринта не можах да заспя, бебка също милинката не спеше и тази сутрин в 10 станахме. Още малко остана девойки, живи и здрави да сме и на финал здрави бебенца, когато искат да излизат Божа работа си е, само да влезем в 9 ти месец  Praynig

# 246
Добро утро или направо Добър ден  Joy Аз съм заспала към 7 и ставам сега, но ми е тооооллкова криво, щом чак кафенце си направих Cry
 Приятни почивни дни на всички   bouquet

# 247
Добро утро и от мен!С това среднощно ставане до тоалетната си разбивам тотално съня и после цял ден незнам къде се намирам #Crazy
Хубав ден на всички  Hug

# 248
Добро утро и от мен!С това среднощно ставане до тоалетната си разбивам тотално съня и после цял ден незнам къде се намирам #Crazy
Хубав ден на всички  Hug

И аз така  #Cussing out На мен ми е много трудно да заспя, след като един път съм се събудила. Снощи спах от 1 до 6 без да отида до тоалетна. Това май ми е рекорд  Sunglasses

А да питам какво точно правите на запис на тонове? Това не е ли като слушат сърчицето на бебето или е нещо друго.Записва ли се нещо всъщност или само се преслушва  Embarassed

# 249

[/quote]
А да питам какво точно правите на запис на тонове? Това не е ли като слушат сърчицето на бебето или е нещо друго.Записва ли се нещо всъщност или само се преслушва  Embarassed
[/quote]

Слагат ти на коремчето два колана и в продължение на около 20 мин. записват тоновете на бебто, като същият този апарат регистрира и контракции ако има такива..Доколкото видях ,като ми правиха на мен тази процедура,накрая излиза разпечатка като кардиограмата...Надявам се да съм успяла да обясня качествено  newsm78

# 250
аз като бях в 9тия и точно на час ходех до тоалетна през нощта  Joy Peace

# 251
Добър ден момичета Simple Smile
Сутринта ако не беше ММ нямаше да отида на лекър ахаха от 10ч имаме час а той се събуди 9:35 и като вика мале успахме се за доктор  Joy Joy Joy Joy ooooh! ами случва се  Tired
Нйе спим само на климатик иначе и аз щях да будувам много е топло при нас и каква влага има не е истина без климати си умрял....
Още не сме родили а вие вече Будувате hahaha hahaha hahaha hahaha

Да се отчета и аз със добри и лоши новини!
3 фм всичко е надред със бебо малко е малък 1744 грама е имаме си 4 Д снимка но понеже са ми намалели водите драстично не е от най хубавите,но добихме представа за бебчето на майка си прилича много спи
На 6.09 съм на изледвания за хемоглобина понеже като ме видя колко съм се подула каза,че не е хубаво и ако е висок много ще се наложи Спешно секцио!
Отговаря ме си на 32+1 ден аз съм качила 5 кг за 1 месец ужъс но доктора каза,че някой кг са от това,че задържам вода но не всичко е вода все пак...Говорихме за раждането и за упойките 300Евро ще ми струва епидурална упойка..Питах и за стволовите клетки 1300евро е процедурата обясни ни и + и – при стволовите клетки и сега ще помислим със Мм да видим кво ще решим..Малко дълго стана ама да не забравя нещо. Hug Hug Hug Hug

# 252
1300 евро за съхранение на стволови клетки??? В България е към 5000 лева... Нямам думи просто за каква разлика става въпрос....

# 253
1300 евро за съхранение на стволови клетки??? В България е към 5000 лева... Нямам думи просто за каква разлика става въпрос....
До колкото знам, в България е скъпо, защото нямаме собствена банка за съхранение и клетките се съхраняват в чужбина, където се плаща за услугата. В Кипър сигурно си имат банка за съхранение и заради това разликата е толкова голяма.

# 254
До колкото знам, в България е скъпо, защото нямаме собствена банка за съхранение и клетките се съхраняват в чужбина, където се плаща за услугата. В Кипър сигурно си имат банка за съхранение и заради това разликата е толкова голяма.

Да до колкото ми обясни доктора и ми даде брушурките има 2-3 банки за съхраненйе  и аз тва е по ефтинко има 3-4 фирмички така ги наричат който се занимават със вземане на ствлолови клетки..
Даже доктора каза това и аз мога да го направя но място за съхраненйе лично аз нямам за тва си има фирми със банки!
Да 1300 евро е само тая процедура
Аз имам и 2000 евро раждане + 300 евро за упойка само и ще видим най вероятно ще се съгласим да запазим ствлолови клетки ще говорим със някой от фирмите и ще решим Hug

Общи условия

Активация на акаунт