Отговори
# 225
Desy,Всичко ще е наред само спокойно.
Аз днес влизам в 8-ми месец хохохо....а междодр.само аз ли нямам тази кафява черта на корема.. newsm78

# 226
То ясно, че все мудно ще става ама пък и то не може на повикване да им рита. Наистина не знам от къде тоя мързел днес, но сега си мърда напълно нормално. Нали уж повечето през деня почиват, а вечер ритат. Чудя се да не си сменя нещо режима.. Знам ли, но със сигурност нищо му няма на бебо. Ако им се бях вързала сега вече щеше да е навън..

# 227
 #2gunfire Да пази Господ от такива лекари "специалисти".

# 228
Охх момичета, мен как ми изкараха акъла днес. За нищо да ме срежат и да извадят бебо. Ходихме на тонове, всичко в норма ама не мърдал и не се знаело дали спи или му е лошо (какво значи да му е лошо на едно неродено дете не знам). Пратиха ме да се разкарвам с инструкции да не ям, да не пия.. Само скалпел дето не ми искараха. Върнах се втори път, мааалко по-добре ама пак муден. Добре, че имаше и една жена от докторите, че да помисли трезво, иначе двамата мъже вече като пуйка ме гледаха готови да режат. Разбрахме се утре пак да отида. Само дето ме наплашиха.. Стана 18:30 и бебо се активизира. А и моята АГ в отпуск, но ако утре не се наложи да и звъня в понеделник ще се видим и ще се оплача от тези двамата касапи (тя е завеждаща отделението). Утре ще го чакам да се размърда хубаво и чак тогава ще отида, че да няма пак такива фалове. Стискайте палци  Hug

В моята клиника на мен би обясниха, че ако бебето не показва реакции по време на записа на тонове, се прави специален преглед на ехограф. На английски е biophysical profile: http://www.babycenter.com/0_biophysical-profile_1276703.bc
Казаха ми, че често се случва това, което е станало с теб, но на видеозона си се вижда, че бебето е добре. Ако пак ти се случи, настоявай за ехограф преди секцио!!

# 229
здравейте и ние вече станахме много мудни ,но вечер  smile3521 леле майко разказва ми играта по цяла нощ няма спане   smile3511 все едно играе футбол  smile3521 а през деня от време на време  smile3516,а за тъмната лента на корема и при първото раждане нямах и сега нямам при положение че след 10 дни влизам 9 месец незнам защо се получава така.деси не се притеснявай всичко е наред просто бебчо вече няма място и все по - малко се усещат всичко ще е ок  newsm10

# 230
Охх момичета, мен как ми изкараха акъла днес. За нищо да ме срежат и да извадят бебо. Ходихме на тонове, всичко в норма ама не мърдал и не се знаело дали спи или му е лошо (какво значи да му е лошо на едно неродено дете не знам). Пратиха ме да се разкарвам с инструкции да не ям, да не пия.. Само скалпел дето не ми искараха. Върнах се втори път, мааалко по-добре ама пак муден. Добре, че имаше и една жена от докторите, че да помисли трезво, иначе двамата мъже вече като пуйка ме гледаха готови да режат. Разбрахме се утре пак да отида. Само дето ме наплашиха.. Стана 18:30 и бебо се активизира. А и моята АГ в отпуск, но ако утре не се наложи да и звъня в понеделник ще се видим и ще се оплача от тези двамата касапи (тя е завеждаща отделението). Утре ще го чакам да се размърда хубаво и чак тогава ще отида, че да няма пак такива фалове. Стискайте палци  Hug

В моята клиника на мен би обясниха, че ако бебето не показва реакции по време на записа на тонове, се прави специален преглед на ехограф. На английски е biophysical profile: http://www.babycenter.com/0_biophysical-profile_1276703.bc
Казаха ми, че често се случва това, което е станало с теб, но на видеозона си се вижда, че бебето е добре. Ако пак ти се случи, настоявай за ехограф преди секцио!!

О да да.. Утре със сигурност ще си поискам ехограф ако пак стане така

# 231
  • при Дядо Коледа
Леле Деси представям си какво ти е било. Добре,че бебчо се е активизирал. И аз все си мисля,че е нормално понякога да е по мудно и да не мърда. Все пак и почивка трябва, а и пространство няма вече.

# 232
и моя младеж през деня не мърда много,но вечер........ Галка- аз и с двете ми бременности нямам черта и много се радвам,за което,защото изобщо не ми харесва това животно Wink Гармастана си го взех в болницата като ми се разраниха зърнмата ,но не ми помогна и накарах ММ д ами купи силиконови зърна и се оправих мн бързо..сега ако го намеря тоя Гармастан да се мажа отсега...Моя таз вечер като се обръщам как чатка яко и щрака.....  #Cussing out

# 233
desy., стискам ти палци за утре. Моето бебе цялата бременност беше изключително активна, но напоследък не особено. Явно наистина им е тясно. Усещам я по-силно, но по-рядко и за по-кратко. Наистина не можеш да ги накараш по подаден знак да започват да буйстват. Веднъж много се бях стреснала, защото не я усещах от доста време, бутах я, какво ли не правих и пак нищо. След около половин час сама си започна движенията. Всичко ще е наред, поне е хубаво, че ще я следят Simple Smile

Аз линията си я имам от много време до пъпа, отскоро е до горе. Аз си я харесвам, не е дебела, а е много фина и ми е като белег, че съм бременна. След това се маха.

# 234
Днес мързелува, а сега ми изби стомаха, далака, ребрата... Всичко, което е горе  Grinning дори рита повече от обикновено..

# 235
И аз днес си гледах линията. Станала е по-тъмна, но е много тънка и много ми харесва  Embarassed Heart Eyes

Днес  коремът ми пак придобиваше странни форми - от едната страна издут, от другата - плосък. Бебко много се мърда откакто влезнах в 33. Рита си по неговия си график, но мноооооооого се ряазтяга из корема... почти постоянно шава. Не знам какво толкова прави, ама понякога много боли  #Crazy

# 236
И аз днес си гледах линията. Станала е по-тъмна, но е много тънка и много ми харесва  Embarassed Heart Eyes

Днес  коремът ми пак придобиваше странни форми - от едната страна издут, от другата - плосък. Бебко много се мърда откакто влезнах в 33. Рита си по неговия си график, но мноооооооого се ряазтяга из корема... почти постоянно шава. Не знам какво толкова прави, ама понякога много боли  #Crazy
[/quotfe] и при мен е така, много ми е забавна реакцията на мъже ми, той направо изпитва ужас и си мисли че нещо не е наред

# 237
ох, тези доктори вече и те горките са наплашени и виж какви работи може да направят... трябва да се по-внимателни и май трябва да им вкарат един курс за отношение между пациент и доктор Simple Smile

Деси, не се притеснявай... аз миналата седмица също ходих за първи път на тонове, и бебка спа спа... та аз взех и си я подбутнах и ела да видиш след малко как се заигра душата ми  Two Hearts аз често през деня така си я подбутвам за да и следя движението... даже понякога ме хваща жал, то хайванчето си спи и аз го ръчкам... ама за хубаво да е... майка да си  Praynig

# 238
ох, тези доктори вече и те горките са наплашени и виж какви работи може да направят... трябва да се по-внимателни и май трябва да им вкарат един курс за отношение между пациент и доктор Simple Smile

Деси, не се притеснявай... аз миналата седмица също ходих за първи път на тонове, и бебка спа спа... та аз взех и си я подбутнах и ела да видиш след малко как се заигра душата ми  Two Hearts аз често през деня така си я подбутвам за да и следя движението... даже понякога ме хваща жал, то хайванчето си спи и аз го ръчкам... ама за хубаво да е... майка да си  Praynig

То това ни е втори път на нас, първия всичко точно.. Ще видим утре как ще се представи. Съгласна съм ако е за добро да ме срежат ама ей така без да са сигурни.. 10 дена още да изтрае  Praynig

# 239
Всичко ще бъде на ред мила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт