Отговори
# 405
Незнам защо не мога да си променя профила , нито да се запиша в първата страница с термините на всички октомврийски бебенца? Някой да е бил изправен пред същия проблем? Simple Smile

За първата страница не можеш сама да се напишеш, представи се и мамата, която прави темичката ще те добави  Peace
 А с тоя Спок аз бях тотално изтрещяла преди 6 години, докато не родих и осъзнах, че по книга дете не се гледа... Всичко е много индивидуално просто и майката най-добре си усеща детето.
Благодаря:) И аз спрях да чета книги, че само се обърквам:)
Ами да се представя тогава официално:) Казвам се Калина , на 32г. от София и чакам най-важният мъж в живота си ( първо бебче ) на 13.10. , поне според докторката:) Аз си знам, че ще е скорпионче, така че не го давам преди 27:::Simple Smile)))) Ако мамата, която прави хубавата челна страница има време и желание, много ще се радвам да увелича прекрасната ни октомврийска бройка!

# 406
Ами,момичета аз стигнах до извода,че ще си купя ръчната помпа,НО сега съм пред дилема коя от двете тази http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=108&pid=68919 или тази http://www.minimod.bg/2966/bertoni-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B … D1%80%D0%BC%D0%B0 ,нали казват,че евтиното винаги излиза по-скъпо..и нз да не сгреша,ако купя евтиния вариант.От друга страна моя фр. е с тази на Бертони и каза,че е доволна.. уф..мн мразя така..А и как да обясня на мъжа ми това ЧУДО,защо ми е..много му е интересно и ме изнервя newsm78 Sick #2gunfire

# 407
Тая темичка май трябваше да се казва "Помпи за кърма"  smile3533

# 408
Добре дошла, Калина! Момче или момиче чакаш?
Галка, и аз мисля, че достатъчно обширно обсъдихме помпите и стигнахме до консенсус  Peace

# 409
Лоу...нещо ви подразних,че съм объркана и нз какво да правя с прословутите помпи...ОК простете,не очаквах така да ме отрежете...няма да питам повече! smile3505 newsm10

# 410
Не, мен специално подобно нещо не би могло да ме подразни, просто няколко страници го коментирахме надълго и нашироко и останах с впечатлението, че сме се изчерпали по въпроса за сега. Според мен вземай Авентската  Peace

# 411
Галка - аз бях с такава помпа първия път и с кеф я сменям сега.. не ми хареса, по много време се цедих..
ама и аз каква глупост написах - бях с Бертони.. не я харесах

# 412
  • Бургас
Хей, намерих помпа за кърмачки на Tommee Tippe za 35 лв. нова Simple Smile имат и на авент за 53 лв. нова ако иска някой да му дам линк към продавача от olx.bg  е
Отпадна един ангажимент.
Мен яко почна да ме притиска мъничето ниско долу... ако се разхождам ме боли ако лежа и стоя -не ... нз как ще издържа до края. Как правят разходки мамите в последния месец незнам.... аз днес бях мн зле на разходката и да посправа и да тръгна пак се натиска надолу беее. ooooh!

# 413
Абе и мен взе да ме пари, като ходя до тоалетна. Натискане не усещам, но понякога така силно рита и се мести, че имам чувството, че ще изскочи от корема... Ама явно почивка и лежане са му майката докато влезем в 9-ия...

# 414
Галка - аз бях с такава помпа първия път и с кеф я сменям сега.. не ми хареса, по много време се цедих..
ама и аз каква глупост написах - бях с Бертони.. не я харесах

Мерси за конкретната информация,която ме касае!  newsm51 newsm10 newsm44

# 415
Момичета, вкарах се във филм. Според последната менструация би трябвало да съм в 30 г.с. На ехографа за втори път през последния месец ми показва, че сме две седмици напред, а бебето тежи 1700 грама. АГ ми каза, че ще родя поне седмица преди термина. Има ли връзка датата на термин с големината на плода? Някой върви ли напред като мен? Впечатления?

# 416
 Спокойно, всичко е наред, това е в реда на нещата. Неведнъж се е коментирало, че ехографите изключително рядко показват вярно и точно големината на плода. Аз като влезнах в 9-ия започнаха всяка седмица да ми викат "Ооо, много са ти намаляли водите, бебето ти е 4 кг, тия дни ще раждаш". Много филми си бях вкарала, необосновани страхове и т.н. Но в крайна сметка родих точно на термина 3,500 беше детето. Така че само спокойствие за сега, че скоро няма да го има  Hug  bouquet

# 417
Спокойно, всичко е наред, това е в реда на нещата. Неведнъж се е коментирало, че ехографите изключително рядко показват вярно и точно големината на плода. Hug  bouquet

Уж съм наясно и аз с тия изчисления, а все се връзвам. Дано всичко да протече нормално  Praynig  bouquet

# 418
  • Бургас
Да и аз съм със седмици напред, предния път бях точно ся избързва. При мен само ме притеснява наистина това за очите но ще видим като мина изследванията.
Мисля,  че plod4etata е права всичко ще е наред, най-много големичко да е с няколко грама.  Whistling

# 419
ridzhina Не се връзвай. С първата ми бременност ми казваха, че върви като по учебник със всичко, а родих с 4 дни преносване 3750гр. и 55см.
Сега в 30 седмица ми казаха, че тежи 1830 гр. Всичко с времето си. Някой ги раждат преносени и малки килограми, някой по-рано и с повече килограми. Божа работа.

Общи условия

Активация на акаунт