Отговори
# 390
Козметик! Иначе ми е абсурдно да се справя както трябва....аз и преди си ходех де за тази част ,но сега вече това ми е единствения вариант  Laughing Laughing Всичко останало е много трудоемко и трябва да си йога!  Joy

# 391
Аз се възползвам от услугите на ММ. За сега се справя добре, не ме е заклал  Joy Joy

# 392
Аз засега съм с "Огледалце, огледалце"  Laughing

# 393
  • Варна
Аз бях свикнала да ходя на кола маска, но вече козметичката не иска да ме прави, защото според нея не е добра идея в напреднала бременност да предизвиква какъвто и да е тип "стрес" в тази област и вече искам-не искам се мъча със самобръсначка. Не че си давам зор да почиствам всичко, но наистина е много некомфортно с корема  smile3553

# 394

petynapetina - Много се радвам, че има мама и като мен. Аз също първото ми раждане беше преди 14г. и сега за мен всичко е ново  Simple Smile
Новите може да се присъедините към фейс групичката ако желаят Simple Smile Simple Smile
https://www.facebook.com/groups/315186395321347/

# 395
  • Бургас
и аз съм с "огледалце огледалце" ии си е голяма йога, но тъй като до сега не съм ходила на кола маска на дали като бременна ще отида... Tired
Се крача единия , другия крак хахах  защото все пак и огледалцето трябва да стои някъде. ММ не иска да пробва понеже го е страх да не ме пореже . И се чудя дали като дойде момента ще се справя да се оправя преди раждането хахахх това ми е много притеснително. Защото все пак със самобръсначката по-бързо израстват от колкото с кола маска.....

# 396
И аз там съм със Огледло Simple Smile  Joy Joy Joy  но си е голямо мъченйе,но се оправям за сега Wink

На кола маска хода за краката поне това да не ме кара да се навеждам с моята тумба..

# 397
О дааа,това с обезкосмяването си е истинско предизвикателство  и като прикюча се чувствам изтощтена #Crazy .И аз се опитвам с огледалце ама пак нямам много добра видимост  Joy Веднъж само ММ дойде да ми асистира и мисля пак него да ползвам преди да отдем към болницата  Naughty
По въпроса с покупките мога да кажа,че сме на 99% готови,остават само някои дреболий.За помпата и аз се чудя какава да е ръчна или механична.Намерих ръчна на Chicco за около 50евро и се чудя дали да не е тя,понеже останалите са в един друг ценови диапазон.

# 398
Момичета, не се лъжете да си давате парите за електрически помпи - ръчните вършат абсолютно същата работа. Лесно е - един път като му хванеш цаката няма грижи. Така или иначе бебето изсуква по-голямото количество кърма, помпата просто доизцежда.
Здравейте и от мен:) Помпата е ясна, но това с мокрите кърпички за кърмачки дали е необходимост или глезотийка?

# 399
За вкъщи - олекотена завивка, за количката - одеялце. Чувалче не съм ползвала с големия, защото ревеше от него  Confused
Много благодаря! Не знам защо толкова ме плаши олекотената завивка::Simple Smile)) Страхувам се да не се задуши в началото::::::::Simple Smile)))))))))))))) Май този Д-р Спок много ме уплаши:)

# 400
Незнам защо не мога да си променя профила , нито да се запиша в първата страница с термините на всички октомврийски бебенца? Някой да е бил изправен пред същия проблем? Simple Smile

# 401
Аз все още не ползвам огледалце, ами карам на сляпо и да ви кажа се справям много добре, после като изляза от банята ММ става качествен контрол както и голямото огледало Simple Smile с малко не мога да се мъча да се кривя, а и банята ни е доста тъмна и полза никаква Simple Smile

За помпите за кърма аз мисля да взема някаква за 20тина лв, колкото да има нещо, да не е без хич, въобще не мисля да давам много пари, надявам се да се кърмим и това само да помага за доизчеждането колкото има Simple Smile

# 402
Незнам защо не мога да си променя профила , нито да се запиша в първата страница с термините на всички октомврийски бебенца? Някой да е бил изправен пред същия проблем? Simple Smile

За първата страница не можеш сама да се напишеш, представи се и мамата, която прави темичката ще те добави  Peace
 А с тоя Спок аз бях тотално изтрещяла преди 6 години, докато не родих и осъзнах, че по книга дете не се гледа... Всичко е много индивидуално просто и майката най-добре си усеща детето.

# 403
Роси, много се радвам, че таблетките имат ефект  Sunglasses

Ох, космите... голяма мъка  hahaha Аз преди ги махах с епилатор, но преди месец бебето категорично ми показа, че не желае да си правя такава процедура. Направо откачи. Пробвах два пъти и се отказах. Сега го карам на сляпо. Банята не е комфортна за ползване на огледало.По-нататък сигурно ще накарам мъжа да ми направи цялостен тоалет Simple Smile

# 404
Момичета, не се лъжете да си давате парите за електрически помпи - ръчните вършат абсолютно същата работа. Лесно е - един път като му хванеш цаката няма грижи. Така или иначе бебето изсуква по-голямото количество кърма, помпата просто доизцежда.
Здравейте и от мен:) Помпата е ясна, но това с мокрите кърпички за кърмачки дали е необходимост или глезотийка?
мокри кърпички за кърмачки? и такова чудо ли са измислили.. ужас .

Общи условия

Активация на акаунт