Отговори
# 510
Роси, на мен от Прегнакеър ми става лошо, ама много лошо. Имам 2 кутии от комбинираните витамини /дадох 23 паунда/ - едната е неотворена, а от другата изпих един блистер преди окончателно да се откажа. Не ми понасят и това е. Сега ще взема от Морисънс обикновено желязо - 180 таблетки за 2 и 50.

Да, това е моята количкаааааааа... Ама от ибей не пазарувам, даже нямам акаунт.Просто съм предубедена.

И другата, която харесах, е изчерпана  #Cussing out #2gunfire Не ми върви с тези колички  smile3518 . Отказвам се за тази седмица.... Другата седмица ще опитам пак.

За раждането тук искат някаква широка тениска - нещо с което да ти е удобно. А за престоя, който ще е няколко часа или 2 дена при цезарово - нощница, удобна за кърмене.

# 511
И аз мисля такива нощници да си взема. На илиенци го видях по 15-16 лв. Като се има предвид, че не мога да понасям тип рокля, не ми се дават много пари, за нещо което после няма да нося.
А аз да ви попитам не се ли притеснявате за момента, в който ще ви изтекат водите? Защото ММ кара и нощни смени  и сме се разбрали с техните сега като вляза в 9тия месец, което е след седмица, когато той е нощна смяна да спя при тях. Е добре де, ама ако ми изтекат водите в леглото? В смисъл, знам че това не е важно, но ще ми е неудобно после да чистят след мен....Чак се чудя дали да не с и слагам нещо под чаршафа....

# 512
Привет, гледам една ръчна помпа на Томи Т, пише че може да се стерилизира в микровълнова. Нямам микровълнова, а една позната ще ми заеме ел. стерилизатор. Въпросът ми е всички ли помпи могат да се стерилизират в ел. стерилизатори? или трябва да търся помпа конкретно за ел. стерилизатор.

Мисля че стават само за тези които са в микровълнова, но разпитай. Пише също че може да се стерилизират и във вряла вода.
Мисля че ел. стерилизатори са подходящи за шишета . НО може и да съм в грешка

В стандартните комплекти на Томи, които имат помпа, шишета и стерилизатор, стерилизаторът е електрически. Има комплекти само с помпа и стерилизатор - по евтините са за микровълнова, по-скъпите са електрически. Така като гледам помпата изглежда една и съща.Аз взех на Авент, като избрах комплект с ел. стерилизатор, но същата ръчната помпа може да се стерилизира и в такъв за микровълнова.

# 513
Е добре де, ама ако ми изтекат водите в леглото? В смисъл, знам че това не е важно, но ще ми е неудобно после да чистят след мен....Чак се чудя дали да не с и слагам нещо под чаршафа....
Просто вземи протектор за матрак - като за децата.. и няма да имаш проблеми Simple Smile

# 514
 Моята помпа я слагах заедно с шишетата и биберона в ел. стерилизатора...
 А за водите, наистина протектор за матрак ще свърши работа, ако си в леглото. Моите се спукаха докато ставах да ходя към тоалетната  Laughing

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 16:26 от plod4etata

# 515
А аз винаги съм се чудела колко ли е неудобно да ти се спукат водите на публично място? Laughing

# 516
А аз винаги съм се чудела колко ли е неудобно да ти се спукат водите на публично място? Laughing
Нали сега все ми се пишка и ММ ми вика, че ако някой ден не устискам до тоалетната, а сме на публично място, мога да се развикам, че раждам Grinning поне ще си избегна неудобството Grinning е добре де, сега  ме вкарахте в чуденка. То вярно, че може и да не стане в леглото....не мога да покрия целия път до банята....ще взема направо там да спя Grinning

# 517
  • Бургас
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing не бях се замислила за това с водите хахахах ама за матрака ...май протектор трябва да се взема  Laughing
охх незнам голямо шоу ще е . А моя мн дълбоко спи и си мисля дали ще успея да го събудя хаха

# 518
И аз мисля такива нощници да си взема. На илиенци го видях по 15-16 лв. Като се има предвид, че не мога да понасям тип рокля, не ми се дават много пари, за нещо което после няма да нося.
А аз да ви попитам не се ли притеснявате за момента, в който ще ви изтекат водите? Защото ММ кара и нощни смени  и сме се разбрали с техните сега като вляза в 9тия месец, което е след седмица, когато той е нощна смяна да спя при тях. Е добре де, ама ако ми изтекат водите в леглото? В смисъл, знам че това не е важно, но ще ми е неудобно после да чистят след мен....Чак се чудя дали да не с и слагам нещо под чаршафа....
Казаха ми,че е хубаво,като влезеш в 45-тия да ти е подготвен багажа,аз след 10-тина дни влизам,но днес си купих две нощници- https://www.google.bg/search?q=%D0%BD%D0%BE%D1%89%D0%BD%D0%B8%D1 … .html%3B472%3B633 (самоче с къс ръкав,15.90лв) 100% памук БГ. производство,има ги в много квартални магазинчета за бельо.
Моя мъж също е нощни смени всеки ден и ми е малко притеснено,ако се случи,когато съм сама...,но мама каза да не се притеснявам...че първо почва стягане на кръста и корема и т.н.. няма как за 5 мин. да стане цялата работа...ще имам време да го изчакам и да си ме закара,ако не в краен случай си викам Такси и готово...  Laughing Laughing Grinning Grinning

# 519
Здравейте, и моето желязо е ниско, вдигам го със червено цвекло+ лимон на салата или сок, трябва преди и след приема на желязо хапчета или цвекло, да не пиете кафе и магнезии поне 2 часа

# 520
 Joy И аз не се бях сетила за протектор,включвам го в списъка  Wink Моето притеснение е че мъжа ми работи предимно вечер и ще трябва да съм самичка 10 след като вляза в 9-ти месец докато пристигне майка ми.

# 521
ММ е полицай и само го бъзикам, че ще го докарат със служебния автомобил с включени сирени, не защото трафика е засилен нощно време (то даже светофарите не работят) а защото ще ги е страх да не получи инфаркт Grinning Със свекъра ми е същото и не съм сигурна, че е предимство да спя у тях, защото милия ще се побърка.
А иначе, ако всичко е ок, смятам първо да се изкъпя, приготвя на спокойствие и тогава да му кажа на ММ какво се случва (в случай, че си е вкъщи и не е забелязал). В противен случай няма да ми даде и обувките да си обуя ами ще ме помъкне към болницата Grinning

# 522
Като стана въпрос за води....на сестра ми й беше казала лекарката (живее в Германия),че ако й изтекат водите,а главичката не се е фиксирала (дори да е главично разположено) не трябвало да върви и да прави нищо а да лежи и да си викне линейка,която да я откара в болницата,за да не се увиела пъпната връв....Тук някой чувал ли е такова нещо?

# 523
Като стана въпрос за води....на сестра ми й беше казала лекарката (живее в Германия),че ако й изтекат водите,а главичката не се е фиксирала (дори да е главично разположено) не трябвало да върви и да прави нищо а да лежи и да си викне линейка,която да я откара в болницата,за да не се увиела пъпната връв....Тук някой чувал ли е такова нещо?

Ти сега ни вкара в друг филм  newsm78 .Аз лично не бях чувала за подобна схема.Някак немога да си представя да съм се "овъртяла" и да седя без да си взема душ   #Crazy

# 524
За пръв път чувам подобно нещо  Shocked Още повече това, че ти изтичат водите, не означава че ще родиш след 5 минути (ако е първо раждане пък абсурд). 

Общи условия

Активация на акаунт